arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η Εφημερίδα μας ARFARA NEWS Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2015

Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  15  Οκτωβρίου  2015 :


~   15 Οκτωβρίου
Λουκιανού (1), πρεσβυτέρου Αντιοχείας (†310). Οσίων Σαβίνου (2) επισκόπου Κύπρου (†760) και Βάρσου (3) επισκόπου Εδέσσης, του ομολογητού. Οσίου Ευθυμίου του νέου.
(1) Καταγόταν από τα Σαμόσατα της Συρίας. Ανετράφη σε χριστιανικό περιβάλλον. Όταν έφθασε σε ηλικία 12 ετών έμεινε ορφανός και τότε αποφάσισε να μοιράσει την περιουσία του στους φτωχούς και να αφοσιωθεί στις θεολογικές σπουδές. Η θεολογική του κατάρτιση και ο ενάρετος βίος του τον ανέδειξαν επίσκοπο Αντιοχείας. Όταν κάποτε πληροφορήθηκε ότι στη Νικομήδεια κάποιοι χριστιανοί βασανίζονταν για την πίστη τους και είχαν χάσει το θάρος τους, έσπευσε για να τους στηρίξει. Βρισκόμενος στη Νικομήδεια συνελήφθη από τον αυτοκράτορα Μαξιμιανό. Ο Λουκιανός παρά τις πιέσεις δεν πρόδωσε τη πίστη του και ο αυτοκράτορας διέταξε να τον φυλακίσουν και να μη του δίνουν τροφή και νερό. Ο Άγιος παρέδωσε το πνεύμα του εν Κυρίω μετά από λίγο καιρό.
(2) Ο Όσιος Σαβίνος διεκατέχετο από πολλές αρετές και γι` αυτό τον λόγο του είχε ζητηθεί επίμονα να δεχθεί τον επισκοπικό θρόνο. Ο Σαβίνος επιζητώντας τον μοναχικό βίο αρνιόταν το αξίωμα αυτό. Μετά από μεγάλη πίεση δέχθηκε το αξίωμα. Ως επίσκοπος μεγαλούργησε στο έργο της φιλανθρωπίας αλλά δεν άντεξε τη φθορά και τις πιέσεις από λαϊκούς και κληρικούς που συνεπαγόταν το αξίωμα. Γι` αυτό το λόγο παραιτήθηκε και γύρισε στην ερημική ζωή του κελιού του. Απεβίωσε ειρηνικά στην σκήτη του.
(3)Έζησε μετά τα μέσα του 4ου αι., όταν η αρειανική αίρεση τάραζε την Εκκλησία. Είχε ήδη διακριθεί ως επίσκοπος Εδέσης. Περνώντας από τη Φοινίκη, την Αίγυπτο και την Θηβαΐδα πλούτισε τις γνώσεις του, ενώ εξαπλώθηκε και η φήμη του. Δεν ήταν δυνατόν να μείνει αμέτοχος στη διαμάχη μεταξύ της Ορθοδοξίας και της αιρέσεως των Αρειανών. Υπερασπιζόταν με θέρμη την ορθόδοξη τριαδολογία. Ο αυτοκράτορας Ουάλης, υπερασπιστής των αιρετικών, τον εξόρισε στο νησί Άρανδον. Όμως οι πιστοί έσπευδαν εκεί για να τον ακούσουν. Γι` αυτό τον μετέφεραν στην Ολορόγγο της Αιγύπτου. Επειδή έμεινε πιστός στην ορθοδοξία, τον φυλάκισαν σε ένα φρούριο στην Αλγερία, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.
15/10 Απολυτίκιο Αγ. Λουκιανού - 15 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ :
https://youtu.be/KZwYl8Omh0k?list=PL8B79C6FF1DA9FFD5 ,



***  Άρχισαν τα μαθήματα και εγγραφές στον  Α.Γ.Σ. ΤΑΕΛΒΟΝΤΟ στο Αρφαρά για το έτος  2015-16 :



  Οι  μαθητές γυμνάζοντε



 Ο  Χρήστος  παρουσιάζει  ...

 Χρήστος Ν. Νιάρχος
Βίντεο :
  Σταματάκος αρχίζει TAEKΒΟΝΤΟ 15-10-2015 : https://youtu.be/CsRx4zuqAZg .-

*** Κρουαζιερόπλοιο COSTA ROMANTICA με επισκέπτες στο λιμάνι της Καλαμάτας Πέμπτη  15 Οκτωβρίου  2015 :
Βίντεο :
~Κρουαζιερόπλοιο  COSTA ROMANTICA στη  παραλία Καλαμάτας  15/10/2015 : https://youtu.be/gpndnA9fwus .-

***  Φεστιβάλ Χορωδιών, γεννήθηκε μια μεγάλη διεθνής εκδήλωση στην Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο)          
      
Ξεκίνησε στην Καλαμάτα το πανηγύρι της χορωδιακής μουσικής, ο Διεθνής Διαγωνισμός και το Φεστιβάλ Χορωδιών, που διοργανώνουν ο Δήμος και η Interkultur.
Χθες το απόγευμα πέντε Φιλαρμονικές ξεκίνησαν από διάφορα σημεία της πόλης παιανίζοντας και συγκεντρώθηκαν στην πλατεία 23ης Μαρτίου. Οι χορωδίες παρατάχθηκαν από το προαύλιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ναού της Υπαπαντής του Χριστού μέχρι την πλατεία 23ης Μαρτίου και, με τη συνοδεία των Φιλαρμονικών, άρχισε η μεγάλη παρέλαση, που μέσω της οδού Αριστομένους κατέληξε στην κεντρική πλατεία – Βασιλέως Γεωργίου.
Εκεί έγινε ένα μουσικό καλωσόρισμα, ενώ το βράδυ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Τέντας, ακολούθησε η τελετή έναρξης, όπου η Καλαμάτα είχε την ευκαιρία να δείξει στους φιλοξενούμενους τον τόπο και τον πολιτισμό του. Στη συναυλία αυτή τραγούδησαν και ξένες χορωδίες.
Σύμφωνα με τη Δημοτική Αρχή, το Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών θα επαναλαμβάνεται κάθε 2 χρόνια, ενώ χαρακτηρίστηκε ως ο πρόλογος της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας για το 2021, που, σύμφωνα με το δήμαρχο Παν. Νίκα, θα είναι η πόλη της Καλαμάτας.
  
  ΧΟΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ GALA
Ο Christian Ljunggren, εκτελεστικός καλλιτεχνικός διευθυντής του Διαγωνισμού και του Φεστιβάλ Χορωδιών και τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής της Interkultur, τόνισαν σε δηλώσεις τους τις προηγούμενες ημέρες: «Έχουμε δύο όμορφες συναυλίες gala, αργά το βράδυ της Πέμπτης και της Παρασκευής, και θεωρώ ότι θα έπρεπε κανείς να αδράξει την ευκαιρία και να ακούσει χορωδίες από όλο τον κόσμο, διότι επιλέξαμε συγκεκριμένες χορωδίες ειδικά για τις συναυλίες αυτές.
Αλλά και κατά τη διάρκεια της ημέρας θα έχουμε την ανατριχίλα του διαγωνισμού, καθώς οι χορωδίες έρχονται εδώ και διαγωνίζονται και θα υπάρξουν βραβεία για τις διάφορες κατηγορίες. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στην τελετή λήξης, το βράδυ του Σαββάτου στην Τέντα, στις 9.00.
Θα ήθελα να ζητήσω από τους κατοίκους της Καλαμάτας να περπατήσουν στους δρόμους της πόλης και να συναντήσουν τους χορωδούς, να τους μιλήσουν ή να πάνε σε μία από τις συναυλίες φιλίας που δίδουν οι χορωδίες, να αναμειχθούν με αυτούς τους ανθρώπους που έρχονται από όλον τον κόσμο.
Είμαι πολύ ευγνώμων για την ισχυρή στήριξη του Δήμου Καλαμάτας ώστε να διοργανωθεί αυτό το φεστιβάλ και, επίσης, για την υπόσχεση ή την ελπίδα ότι αυτό το φεστιβάλ θα διεξάγεται ανά διετία».
  
ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟ
Να σημειώσουμε ότι όλες οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στην Τέντα, οι τελετές έναρξης και λήξης δηλαδή, οι διαγωνισμοί και τα κονσέρτα φιλίας στο Μέγαρο Χορού και στο Δημοτικό Θέατρο και ο διαγωνισμός θρησκευτικής μουσικής στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, θα έχουν ελεύθερη είσοδο.
Οι μόνες εκδηλώσεις με εισιτήριο θα είναι οι συναυλίες gala, σήμερα το βράδυ και αύριο, στις 10.00, στο Μέγαρο Χορού. Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 12 ευρώ για την πρώτη ζώνη και 10 για τη δεύτερη.

Βίντεο  :
1.- Διεθνής Διαγωνισμός Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτα 2015 , https://youtu.be/pqU6BwxPw_c .-
2.- Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτα 2015, https://youtu.be/1nOmCydZTEs .-
3.- Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Kalamata 2015, https://youtu.be/YtLlekGqu64 .-
4.- Διεθνής Διαγωνισμός και Φεστιβάλ Χορωδιών Kalamata , https://youtu.be/ueYJpFRXFSw .-
5.- Διεθνής Διαγωνισμός και το Φεστιβάλ Χορωδιών , https://youtu.be/xREdhoCzY-0 .-

***  Εθελοντική αιμοδοσία για το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας           
     
Δεκαοκτώ δικηγόροι είχαν προσέλθει χθες λίγη ώρα πριν λήξει η σχετική προθεσμία, προκειμένου να συμμετάσχουν στην αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Δικηγορικός Σύλλογος Καλαμάτας.
Σε δηλώσεις του ο υπεύθυνος εκ μέρους του Συλλόγου για την αιμοδοσία, Χάρης Αβραμίδης, ανέφερε πως πρόκειται για διαδικασία που επαναλαμβάνεται δύο φορές το χρόνο τα τελευταία έξι χρόνια. Μίλησε για μια πολύ σημαντική κίνηση, επισήμανε τη μεγάλη συμμετοχή και τόνισε πως «η εθελοντική αιμοδοσία είναι ένδειξη ζωής και προσφοράς». Πρόσθεσε δε, πως το αίμα που συγκεντρώνεται μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την κάλυψη των αναγκών των δικηγόρων και των συγγενών τους, αλλά και τρίτων που έχουν ανάγκη, αρκεί να αναπληρωθεί από τους τελευταίους η ποσότητα που διατέθηκε.
Τέλος, ευχαρίστησε την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του νοσοκομείου, καθώς και όσους συμμετείχαν στην αιμοδοσία. 

***  Ο αβάπτιστος δρόμος…           
      
Ο δήμαρχος Καλαμάτας δήλωσε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως μάθαμε, ότι στην Καλαμάτα δεν υπάρχουν δρόμοι χωρίς όνομα.
Αν, λοιπόν, θέλει να γίνει νονός, υπάρχει δρόμος που δεν έχει όνομα και είναι, μάλιστα, φαρδύς, καταλήγοντας στην οδό Καλλιπατείρας!
Πάντως, στο συγκεκριμένο δρόμο η έλλειψη ονόματος αποτελεί πταίσμα, αν σκεφτεί κανείς ότι δεν έχει καν ένα Stop κι ας καταλήγει στην Καλλιπατείρας.
Όσο για πεζοδρόμια ή φρεάτια, ούτε λόγος. Π.Μπ.
  Υ.Γ.: Οι ενδιαφερόμενοι νονοί μπορούν να επισκεφθούν το δρόμο αυτό. Είναι λίγα μέτρα πριν από την ταβέρνα του «Βάγια». 

***  Η Μέρκελ απαιτεί από τον Τσίπρα να δώσουμε το Αιγαίο...
tsipras merkel
- Το Βερολίνο παρά την άρνηση της Αθήνας, επιμένει στην πρόταση Μέρκελ για κοινές περιπολίες με τους Τούρκους στο Αιγαίο, κάτι το οποίο θέτει σε κίνδυνο τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας. Στο ίδιο πλαίσιο κινείται και η σημερινή συνάντηση της Γερμανίδας Καγκελαρίου με τον Αλέξη Τσίπρα αλλά και η άρνηση του εκπροσώπου της καγκελαρίου να επιβεβαιώσει συνάντηση των δύο στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τρία ζητήματα στην Ανγκελα Μέρκελ:
Να γίνεται απευθείας από την Τουρκία παγίως η διαδικασία επανεγκατάστασης και να πέσει το βάρος των προσπαθειών στην ηπειρωτική Τουρκία.
Να υπάρχει πρόβλεψη για παράδειγμα για Αφγανούς από τις εμπόλεμες ζώνες, ώστε να αναγνωρίζονται ως πρόσφυγες και όχι ως μετανάστες.
Να γίνουν αντισταθμιστικές ενέργειες προς όφελος των πέντε νησιών που δέχονται το βάρος από το μεταναστευτικό κύμα, με τεχνική και οικονομική στήριξη.

***  Η Ρωσία τελειώνει οριστικά την Τουρκία...
poutin erdogan
-   Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία στις 1 Δεκεμβρίου 2014 ανακοίνωσε απότομα ότι η Gazprom ακύρωσε τον South Stream, ο οποίος θα μετέφερε φυσικό αέριο από τη Ρωσία μέσω της Μαύρης Θάλασσας στην Βουλγαρία, στην Σερβία, στην Ουγγαρία, στην Σλοβενία και στην Αυστρία. Αμέσως η BOTAS και η Gazprom υπέγραψαν μνημόνιο κατανόησης για την κατασκευή ενός νέου αγωγού με την ονομασία Turkish Stream, ο οποίος θα έχει χωρητικότητα 63 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων (bcm) ανά έτος και θα ξεκινά από την Ρωσία, και θα καταλήγει στα τουρκο-ελληνικά σύνορα.
Για την Ρωσία, η αλλαγή πιθανόν έχει νόημα για διάφορους λόγους. Κατ’ αρχήν, ο αγωγός South Stream θα ήταν πολύ δαπανηρός, και πολύπλοκος από άποψη κανονισμών. Οι άμεσοι υποθαλάσσιοι αγωγοί προς την Τουρκία παρουσιάζουν πολύ λιγότερες προκλήσεις. Επιπλέον, η Τουρκία είναι ήδη η δεύτερη μεγαλύτερη αγορά της Gazprom (πρώτη είναι η Γερμανία), και είναι η μόνη ευρωπαϊκή αγορά με μεγάλες δυνατότητες επέκτασης κατά την επόμενη δεκαετία. Τέλος, με τις σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και του υπόλοιπου κόσμου να είναι τεταμένες, η Τουρκία μπορεί να φαίνεται στην Ρωσία ως ένας ελκυστικός εταίρος.
Η Ρωσία και η Τουρκία βρίσκονται σε αντιπαράθεση για την Κριμαία, για την γενοκτονία των Αρμενίων και την Συρία. Στην πραγματικότητα, οι σχέσεις τους έχουν επιδεινωθεί πρόσφατα εξαιτίας της ρωσικής επέμβασης στην Συρία, με τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να προειδοποιεί ότι η Τουρκία θα μπορούσε να αξιολογήσει εκ νέου την συνεργασία της με το Κρεμλίνο σε μια σειρά βασικών ενεργειακών έργων. Παρά τις ρητορείες, όμως, το να διαρραγεί η τουρκική εξάρτηση από τον ρωσικό ενεργειακό εφοδιασμό είναι σχεδόν αδύνατο. Και έτσι, πρόσφατα, η συνεργασία μεταξύ της Τουρκίας και της Ρωσίας στον τομέα της ενέργειας έγινε αξιοσημείωτη˙ η Ρωσία προμηθεύει τα δύο τρίτα του φυσικού αερίου της Τουρκίας.

***  Έκτακτο! Και άλλος υπουργός με πρόβλημα στο πόθεν έσχες…
erwthmatiko
- Πανικός επικρατεί στο Μαξίμου, μετά τις τελευταίες αποκαλύψεις με τα προβληματικά πόθεν έσχες…Φλαμπουράρη  και Σταθάκη  ...
Μία ακόμη υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά την Όλγα Γεροβασίλη, καθώς εδώ και λίγες ημέρες ένας ογκώδης φάκελος με καταγγελία κατά του συζύγου της, υπαλλήλου της Πολεοδομίας Αρτας, για χρηματισμό και παράνομο πλουτισμό.
Ο φάκελος διαβιβάστηκε στη Βουλή κατά την προεκλογική περίοδο, όταν η κυρία Γεροβασίλη ήταν υποψήφια περιφερειάρχης Ηπείρου με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Πληροφορίες από την Επιτροπή Ελέγχου «Πόθεν Εσχες», αναφέρουν ότι ο πρώτος έλεγχος των ορκωτών λογιστών αποκάλυψε θολά στοιχεία, τα οποία χρήζουν διερεύνησης. Μάλιστα, παρά το γεγονός πως στον φάκελο βρίσκεται έγγραφο της Τράπεζας Πειραιώς στο οποίο καταγράφονται τραπεζικοί λογαριασμοί του κ. Παππά, στη δήλωση περιουσιακής κατάστασης της κ. Γεροβασίλη και του ιδίου, η οποία κατατέθηκε στη Βουλή, οι συγκεκριμένοι λογαριασμοί δεν έχουν δηλωθεί.
Την ίδια ώρα, ερωτηματικά προκαλεί το γεγονός πως παρότι από τα στοιχεία φαίνεται πως στον κ. Παππά εγκρίθηκαν το 2008 δύο δάνεια από την Τράπεζα Πειραιώς (στεγαστικό 230.000 ευρώ και επαγγελματικής στέγης 150.000 ευρώ), ελάχιστα ποσά έχουν εκταμιευθεί. Η Βουλή μάλιστα σκοπεύει να ζητήσει περαιτέρω διευκρινίσεις για το αν ισχύει πληροφορία με βάση την οποία η κυρία Γεροβασίλη μετέχει σε εταιρεία η οποία δεν έχει δηλωθεί στο «πόθεν έσχες» της.
Αναμένονται νέες αποκαλύψεις λοιπόν για την ιατρό με τις καταθέσεις ύψους μόλις 9.368 ευρώ σε μία και μόνο τράπεζα και τον σύντροφο που φαίνεται πως δεν έχει κανέναν λογαριασμό απολύτως…
Η κ. Γεροβασίλη υποστηρίζει ότι ο έλεγχος έχει ολοκληρωθεί και δεν ανακάλυψε το παραμικρό.

*** Έκτακτο: Απαιτούν συνδιαχείριση του Αιγαίου με τους Τούρκους οι εταίροι...
giounker erdogan
-  Ο Ζαν Κλωντ Γιουνκέρ με δηλώσεις του. χοντραίνει το παιχνίδι στο Αιγαίο, θεωρώντας "χρήσιμη" μία ναυτική συνεργασία Ελλάδας και Τουρκίας υπό ευρωπαϊκή αιγίδα ώστε να επιτηρείται η πύλη εισόδου των μεταναστών στην Ευρώπη. Με λίγα λόγια συνδιαχείριση του Αιγαίου.
Ο Γιούνκερ άφησε να εννοηθεί ότι ο Ερντογάν δεν έχει αντιρρήσεις, υπάρχουν όμως αντιρρήσεις από ελληνικής πλευράς. «Είναι θέμα ευρωπαϊκό, δεν είναι θέμα ελληνοτουρκικών σχέσεων» τόνισε επίσης ο πρόεδρος της Επιτροπής.

***  Βόμβα και για άλλον υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ...
vouli
-  O βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μάκης Βορίδης, έκανε καταγγελία στην συζήτηση στις Επιτροπές της Βουλής, ότι ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης κατέχει και σήμερα τις μετοχές της κατασκευαστικής του εταιρείας. «Πείτε στον κ. Φλαμπουράρη ότι και αυτή την στιγμή συνεχίζει να κατέχει μετοχές εργολήπτριας εταιρείας», είπε σε υψηλούς τόνους και τον κάλεσε να παρουσιάσει αποδείξεις μεταβίβασης «και όχι με ιδιωτικά συμφωνητικά που δεν μεταβιβάζουν μετοχές» και βεβαιώσεις υπογραφών που δεν επιβεβαιώνονται.

*** ΣΟΚ από Τσίπρα: Η Ελλάδα χώρα της… Αφρικής!
tsipras
- Όσο ακόμη ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση, ο πρόεδρός του προχωρούσε σε βαρύγδουπες δηλώσεις με σκοπό τον εντυπωσιασμό του ελληνικού λαού…
Μια χώρα με 1.500.000 άνεργους και με μισθούς 300 ευρώ δεν θα μοιάζει πολύ με χώρα της Ευρώπης αλλά με χώρα της Αφρικής, έλεγε λίγους μήνες πριν τις εκλογές ο Έλληνας πρωθυπουργός!

*** Η Ζωή τα «χώνει» για το site της Βουλής
konstantopoulou
-  Η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου σχολίασε με αιχμηρό τρόπο στο Twitter, την...αποκαθήλωσή της από την ιστοσελίδα της Βουλής.
Σήμερα το πρωί «εξαφανίστηκαν» από την πρώτη σελίδα του site οι παραπομπές για ό,τι είχε σχέση με την Επιτροπή Αλήθειας για το Χρέος, που αποτέλεσε προσωπικό δημιούργημα της πρώην Προέδρου της Βουλής..
«Διαπιστευτήρια στη διαπλοκή: ηλεκτρονικό θάψιμο των πορισμάτων για το χρέος και τη siemens, εντολή εξαφάνισής τους από το site της Βουλής...», έγραψε χαρακτηριστικά:
katagrafi

***  Θεοδωράκης: Έχουμε ενηλικιωθεί - Έχουμε σκοπό να αλλάξουμε
theodorakis
-  Ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, ανέφερε από την Λαμία που βρίσκεται, πως το Ποτάμι χρειάζεται μεγαλύτερη εμπλοκή των πολιτών. Συγκεκριμένα ανέφερε πως «Έχουμε πάρει γενναίες αποφάσεις. Έχουμε σκοπό να αλλάξουμε πολλά, έχουμε σκοπό να δώσουμε τη δυνατότητα στους πολίτες που δημιούργησαν το Ποτάμι, να το πάρουν πιο πολύ στα χέρια τους, να γίνει μια δική τους υπόθεση. Είμαστε έτοιμοι. Ενηλικιωθήκαμε και απομακρυνόμαστε από τις παιδικές ασθένειες. Θα τα κάνουμε όλα καλύτερα». Για τον Τσίπρα είπε πως η χώρα «πληρώνει πολύ ακριβά τα μαθήματα ευρωπαϊκής πραγματικότητας στον Αλέξη Τσίπρα. Από εδώ και στο εξής το Ποτάμι έχει σκοπό να στηρίξει τις αποφάσεις που θα είναι προς όφελος των πολλών. Δεν θα στηρίξει όμως νέους φόρους, δεν θα στηρίξει αποφάσεις που δημιουργούν τον φαύλο κύκλο της κρίσης».

***  Χάθηκαν 13.000 θέσεις εργασίας σε ένα μήνα!
arnitikesthesis
-  13.003 θέσεις εργασίας χάθηκαν μέσα στο Σεπτέμβριο σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του συστήματος ΕΡΓΑΝΗ του Υπουργείου Εργασίας! Πρόκειται για το δεύτερο αρνητικό ρεκόρ δεκαπενταετίας στο τομέα της απασχόλησης. Συγκεκριμένα  σε  σχέση με  τον  Σεπτέμβριο του 2014, διαπιστώνεται μείωση της πλήρους απασχόλησης από το 42,25%(2014) στο  38,15%, αύξηση της μερικής απασχόλησης κατά 15,46% και αύξηση στην εκ περιτροπής απασχόληση κατά 7,71%.

***  Βόμβα! Κυκλοφορούν επικίνδυνα παυσίπονα…
pausipona
-  Όσα φάρμακα περιέχουν την ουσία νιμεσουλίδη, μπορούν να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα στο ήπαρ.
Ο Ευρωπαϊκός Οργανισμός Φαρμάκων, συνέστησε τον περιορισμό της χρήσης τους έως το πολύ δεκαπέντε ημέρες για κάθε θεραπεία.
Επομένως, όλα τα κουτιά που περιέχουν περισσότερες από 30 δόσεις (δισκία ή φακελάκια) θα πρέπει να αποσυρθούν άμεσα από την αγορά.
Το πιο γνωστό από τα 45 τέτοια φάρμακα που κυκλοφορούν στη χώρα μας είναι το Mesulid.

***   Οκτώβριος 1944 – Οκτώβριος 2015
saranta
 Γράφει ο πολίτης Παν. Παπαγαρυφάλλου
Βραβείο Ακαδημίας Αθηνών και Δήμου Αθηναίων
Τότε, ένας άλλος λαός πολεμούσε, πεινούσε και τραγουδούσε την απελευθέρωσή του. Τώρα, ένας γονατισμένος, πεινασμένος και φοβισμένος λαός χειροκροτά τους Γερμανούς κατακτητές στα υπουργία, στα λογιστήρια του «κράτους» και στη «Βουλή» που ψηφίζει τους νόμους τους.Τότε, οι δωσίλογοι έμειναν ατιμώρητοι και έπιασαν κυβερνητικά πόστα. Τώρα, οι μεταπολιτευτικοί δωσίλογοι που κυβέρνησαν την Ελλάδα θα δοξαστούν το ίδιο; Κάποιοι από αυτούς τους πιο… εξέχοντες δεν θα πρέπει να ανέβουν στα ικριώματα;
Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα, εκείνο το αίμα, εκείνο τον πόνο και εκείνο το δάκρυ της Εθνικής Αντίστασης να το μετατρέψουν στο καταραμένο ευρώ με το οποίο ξανασκλαβώθηκε η Ελλάδα και μάλιστα για πιο πολλά χρόνια και χωρίς μια τουφεκιά;
Τότε, στην κατοχή και στον αγώνα τραγουδούσαμε το: «Λαέ σκλαβωμένε, λαέ βασανισμένε», αλλά ελπίζαμε και πολεμούσαμε, ΤΩΡΑ, μοιρολογούμε χωρίς καμμία ελπίδα το: «Λαέ πεινασμένε λαέ γονατισμένε»!
Μας τελείωσαν «κυρίαρχε» λαέ αυτοί που χειροκροτάς και ψηφίζεις σαράντα ένα χρόνια. Από δω και πέρα οι εκλεκτοί σου και οι δανειστές, δεν θα μας κάνουν σαπούνι – αυτό στοιχίζει – αλλά θα μας οδηγούν στην αυτοκτονία και τον θάνατο από την πείνα!
Ξανάρχεται ο θανατηφόρος χειμώνας του 1942, που θα διαρκέσει πολλά χρόνια, μαύρα χρόνια, κάτω από το γαλανό ουρανό της πατρίδας που ανήκει στους ξένους.
Θα μπορούσα, παραφράζοντας το έργο του δραματουργού Ιψεν: «Ο εχθρός του λαού», να διατυπώσω την οξύμωρη κατηγορία για την πλειοψηφία του ελληνικού λαού αυτών των χρόνων: «Ο εγκληματίας λαός».

***  Ασφαλιστικό: Ποιούς “χτυπά” το πρώτο κύμα των αλλαγών
asfalistiko
- Τους δημοσίους υπαλλήλους, τους στρατιωτικούς, αλλά και όσους έχουν λάβει πρόωρη-μειωμένη σύνταξη, αναμένεται να επηρεάσουν πρώταοι αλλαγές στο Ασφαλιστικό. Η «έκθεση συνεπειών» των ρυθμίσεων του πολυνομοσχεδίου, που βρίσκεται στη Βουλή, αναφέρει ότι λόγω των ρυθμίσεων θα υπάρξουν:
- Δυσμενείς συνέπειες λόγω της μικρής μείωσης της σύνταξης των υπαλλήλων-λειτουργών του Δημοσίου καθώς και των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, που έχουν αποχωρήσει ή αποχωρούν από την Υπηρεσία από 1-9-2015 και μετά.- Δυσμενείς συνέπειες λόγω της αύξησης των ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης από 19-8-2015 και μετά.
- Δυσμενείς συνέπειες σε όσους η σύνταξη καταβάλλεται μειωμένη λόγω πρόωρης αποχώρησης, αφού το ποσό της μειωμένης αυτής σύνταξης μειώνεται περαιτέρω κατά 10% ως τη συμπλήρωση τού κατά περίπτωση προβλεπόμενου νέου ορίου ηλικίας συνταξιοδότησης.

***

*** Αθλητική  ενημέρωση  :

*** Αναλυτικά το πρόγραμμα της Πέμπτης 15/10/2015 της Euroleague και οι μεταδόσεις των καναλιών Novasports:
 1ος Όμιλος

Ερ. Αστέρας - Στρασμπούρ  81-59 ,  (43-32) .- ^
Δεκάλεπτα: 19-20, 43-32, 62-48, 81-59.
Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Ρέμπιτς, Τόμπσον 11, Μέκελ 4, Μίτροβιτς 13, Λάζιτς 2, Σιμόνοβιτς 7, Σχορτσανίτης 6, Νάστιτς 2, Γκούντουριτς 6, Γιόβιτς 12, Τσίρμπες 18.
Στρασμπούρ (Κολέ): Κόλινς 2, Μπομπουά 17, Λακόμπ 5, Λελούπ 11, Κάμπελ 3, Ντιλίκινα 1, Φοφανά 2, Γκολούμποβιτς 12, Γουίμς 4, Ντιπόρ 2.

2ος Όμιλος

Ολυμπιακός - Τσεντεβίτα  76-61 , (38-35) .- ^  {ο αγώνας στο Ηράκλειο Κρήτης}.-  Τα  δεκάλεπτα : 21-20 , 38-35 , 57-48  ,
Τα δεκάλεπτα: 21-20, 38-35, 57-48, 76-61.
Διαιτητές: Πέρεθ (Ισπανία), Πατέρνικο (Ιταλία), Τσμικίεβιτς (Πολωνία)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Γιάννης Σφαιρόπουλος): Γιανγκ 16, Παπαπέτρου 6, Σπανούλης 5 (10, Στρόμπερι, Τσαϊρέλης, Πρίντεζης 20, Αγραβάνης 4, Μάντζαρης 11 (3), Χάκετ, Λοτζέσκι 14 (3).
ΤΣΕΝΤΕΒΙΤΑ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (Βέλικο Μρσιτς): Πουλέν 18 (4), Ουάιτ 8, Ζούμπτσιτς 16 (1), Πίλεπιτς 2, Μπάμπιτς 2, Ζγκάνετς, Μούσα 4, Μπίλαν 10, Μάζαλιν, Γκόρντιτς, Ζόριτς 1, Αράποβιτς.
3ος Όμιλος
ΠΙΝΑΡ  Καρσίγιακα - Μπαρτσελόνα  71-62 , (29-27).- ^

 Τα δεκάλεπτα: 18-18, 29-27, 54-38, 71-62.-^
Καρσίγιακα: Ράγκλαντ 10, Παλάσιος 8, Άιβερσον 16, Μπαϊγκούλ, Αλτιντίγκ, Τζάστιν Κάρτερ 11, Κοτς, Γκονλούμ 5, Γκάμπριελ 12, Τζος Κάρτερ 4, Σιπάχι 5.
Μπαρτσελόνα: Ντόελμαν 14, Ρίμπας 4, Λαουάλ 5, Αμπρίνες 2, Ναβάρο 4, Σατοράνσκι 3, Βεζένκοφ 2, Σάμουελς 1, Όλεσον 5, Αρόγιο 6, Περπέρογλου 11, Τόμιτς 5.

4ος Όμιλος

ΤΣΣΚΑ Μ. - Μακάμπι Τελ Αβίβ  100-69  ,  (44-29) .- ^
Τα δεκάλεπτα: 29-20, 44-29, 73-48, 100-69.
Οι πόντοι
ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Ντε Κολό 17, Κουλάγκιν 2, Τεόντοσιτς 15, Φρίτζον 11, Νίκολς 10, Τζάκσον 12, Κορόμπκοφ 4, Κρέιτσοφ 7, Βοροντσέβιτς 9, Χίγκινς 7, Κουρμπάνοφ, Χάινς 6.
Μακάμπι Τελ Αβίβ: Φάρμαρ 17, Μπέντερ 7, Σμιθ 6, Σέγκεφ , Πνίνι 3, Οχαγιόν 13, Φαβεράνι 3, Λάντεσμπεργκ 2, Ρότσεστι 14, Εμπάκουε 2, Ονουάκου 2.


Νταρουσάφακα - Ντινάμο Σάσαρι   κ.α. 66-66 , παράταση 83-74 .- ^
Τα δεκάλεπτα: 15-19, 32-31, 46-50, 66-66 (83-74 παράταση).
Δεκάλεπτα: 19-20, 43-32, 62-48, 81-59.
Ερυθρός Αστέρας (Ράντονιτς): Ρέμπιτς, Τόμπσον 11, Μέκελ 4, Μίτροβιτς 13, Λάζιτς 2, Σιμόνοβιτς 7, Σχορτσανίτης 6, Νάστιτς 2, Γκούντουριτς 6, Γιόβιτς 12, Τσίρμπες 18.
Στρασμπούρ (Κολέ): Κόλινς 2, Μπομπουά 17, Λακόμπ 5, Λελούπ 11, Κάμπελ 3, Ντιλίκινα 1, Φοφανά 2, Γκολούμποβιτς 12, Γουίμς 4, Ντιπόρ 2.


Ουνικάχα Μάλαγα - Μπάμπεργκ   76-71  .- ^
Τα δεκάλεπτα: 18-18, 36-34, 63-49, 76-71.
Μάλαγα (Πλάθα): Τζάκσον 3, Ντίαζ 3, Χέντριξ 10, Μάρκοβιτς 3, Τόμας 13, Ντίεθ 6, Σουάρεθ 7, Σμιθ 4, Νέντοβιτς 7, Βάσκεθ 2, Κουζμίνσκας 18.
Μπάμπεργκ (Τρινκιέρι): Μέλι 10, Ζήσης 16, Στάιγκερ, Τάις 2, Γουοναμέικερ 10, Στρέλνιεκς 13, Χάρις 2, Μίλερ 4, Ολασένι 6, Χέκμαν 2, Ιντμπίχι 6.

***  Παρασκευή  16/10/2015  :
 Λοκομοτίβ Κούμπαν - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ


***  Σε αγώνες της πρεμιέρας της Euroleague 2015-16 σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:EUROLEAGUE 2015-16

ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ (15-16/10/2015)

1ος ΟΜΙΛΟΣ


Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Στρασμπούρ (Γαλλία) 81-59
Φενερμπαχτσέ (Τουρκία)-Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία) 16/10

Κίμκι (Ρωσία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) 16/10

2ος ΟΜΙΛΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)-Τσεντεβίτα Ζάγκρεμπ (Κροατία) 76-61
Λιμόζ (Γαλλία)-Αναντολού Εφές (Τουρκία) 16/10

Αρμάνι Μιλάνο (Ιταλία)-Λαμποράλ Κούτσα (Ισπανία) 16/10

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Καρσίγιακα (Τουρκία)-Μπαρτσελόνα (Ισπανία) 71-62
Λοκομοτίβ Κουμπάν (Ρωσία)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ) (16/10, 18:00)

Ζιέλονα Γκόρα (Πολωνία)-Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία) 16/10

4ος ΟΜΙΛΟΣ

ΤΣΣΚΑ Μόσχας (Ρωσία)-Μακάμπι Τελ Αβίβ (Ισραήλ) 100-69
Νταρουσάφακα (Τουρκία)-Σάσαρι (Ιταλία) 83-74 παρ., 66-66 (κ.α.)
Μάλαγα (Ισπανία)-Μπάμπεργκ (Γερμανία) 76-71


*** ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ  2015  :                 
~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA NEWS  Στο αγιάζι της ενημέρωσης  01  Οκτωβρίου  2015  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-01-2015.html .-                                                                                                 
~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή  02  Οκτωβρίου 2015 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-02-2015.html .-                 
~ΥΓΕΙΑ για  ΟΛΟΥΣ  μας  Παρασκευή  02  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/02-2015.html .-                    
~Η  Εφημερίδα μας  ARFARA NEWS  Σάββατο  03  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-03-2015.html .-                                                                                               
~  Αθλητικό Σαββατοκύριακο 03 , 04  και  05  Οκτωβρίου  2015 : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/10/03-04-05-2015.html .-                                                                                                                   
~  Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο  03  Οκτωβρίου  2015:   http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/10/03-2015.html .-  
~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  04  Οκτωβρίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-04-2015.html .-                                                                                                                   
~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA NEWS  Δευτέρα 05  Οκτωβρίου  2015 :  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-05-2015.html .-                                                                                                            
 ~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS Στο  αγιάζι  της ενημέρωσης  Τρίτη  06  Οκτωβρίου  2015 :  http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-06-2015.html .-                                                                                                       
 ~ Το  αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη 06  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/10/06-2015.html       .-
~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS   Στο  αγιάζι της  ενημέρωσης   Τετάρτη  07 Οκτωβρίου  2015 :  http://snsarfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-07-2015.html .-
 ~ Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  08  Οκτωβρίου  2015  :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-08-2015.html .-                                                                                                                    
 ~  Η  Εφημερίδα  μας ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Παρασκευή  09  Οκτωβρίου  2015 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-09-2015.html .-
 ~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή 09  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/10/09-2015.html .-
  ~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο  10  και  11  Οκτωβρίου 2015: http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/ .-                                                      
~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Σάββατο 10  Οκτωβρίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-10-2015.html .-
 ~ΥΓΕΙΑ  για  ΟΛΟΥΣ  μας  Σάββατο  10  Οκτωβρίου  2015  :  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .-
~ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΟΥ Σάββατο  10  Οκτωβρίου 2015  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/10/10-2015.html .-     
 ~ ΕΛΛΑΔΑ  ΠΑΝΤΟΥ  Κυριακή  11  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/10/11-2015.html .-   
 ~Η  Εφημερίδα  μας   ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Κυριακή  11  Οκτωβρίου  2015  :  http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-11-2015.html .-
 ~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι της  ενημέρωσης  Δευτέρα   12  Οκτωβρίου  2015 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-12-2015.html .-
 ~Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS  Στο  αγιάζι της ενημέρωσης  Τρίτη  13  Οκτωβρίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-13-2015.html .- 
~Η  Εφημερίδα  μας  Arfara  News  στο αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη  14  Οκτωβρίου  2015  : http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-14-2015.html .-  
 ~Το  αγιάζι της ενημέρωσης  Τετάρτη 14  Οκτωβρίου  2015   :  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/10/14-2015.html .-
~    ~ Η  Εφημερίδα  μας  ARFARA  NEWS   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  15  Οκτωβρίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/10/arfara-news-15-2015.html .-                                                                                                                     
~
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  
 ****   BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  , http://www.youtube.com/stamos01 ,   4385  video.  -    Σταματης Σκουλικας  
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2603 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2606 video. -                 
https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        9580   βίντεο   .-

 ~    http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 4564 / 540 /. -    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 , 529 / 882 -   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.321   Arfara Kalamatas Messinias | Facebook ,                        
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   521 .-       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937  
~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  470. -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 84 /140 .                
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-                      

~
   STAMOS -ARFARA -GREECE ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010   
***
  ~Προγράμματα  κληρώσεων αγώνων ποδοσφαίρου περιόδου  2015-2-16 στην Ελλάδα  , Κυριακή  16  Αυγούστου  2015   : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/08/2015-2-16.html .- 
ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 22 ,  23  και  24  Αυγούστου  2015  :
http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/08/22-23-24-2015.html .-
~ΑΘΛΗΤΙΚΟ  ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 5 και  6  ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  2015   :
http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/09/5-6-2015.html .- 
~* Αθλητικό Σαββατοκύριακο 10 και 11 Οκτωβρίου 2015: http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/10/10-11-2015.html .- 
*** 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου