arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013

Το κανάλι της ενημέρωαης Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Το  κανάλι  της  ενημέρωαης  Τρίτη  12  Νοεμβρίου  2013  :

   




 
 ~**    ΔΡΑΧΜΗ  ή     ΕΥΡΩ ; ?  ΕΛΛΑΔΑ  ή   ΓΕΡΜΑΝΙΑ ; ?  Ευρωπη  ή Γερμανία ; ?
 *** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα :
Xθές  πολύ νερό στο  Αρφαρά , Φωτογραφίες  Ρόη Μωρογιώργα Αρφαρά :


***  Xθες 11/11/2013 ,  Στο σκοτάδι μεγάλο μέρος της Μεσσηνίας         
            
Θύμα της κακοκαιρίας έπεσε και το δίκτυο της ΔΕΗ. Έτσι πολλά σημεία των Δήμων Καλαμάτας, Μεσσήνης και Οιχαλίας είναι βυθισμένα στο σκοτάδι.
Ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι στο σκοτάδι είναι τώρα και ο πεζόδρομος της Αριστομένους

*** Χθές  , Κλειστός ο δρόμος Καλαμάτας - Μεσσήνης (φωτογραφίες)
       
     Κλειστή είναι η Επαρχιακή Οδός Καλαμάτας – Μεσσήνης στο ύψος του  Σταθμού του ΟΣΕ στο Ασπρόχωμα  καθώς η στάθμη των νερών από τον ποταμό Άρι έχει φτάσει στο ύψος τους δρόμου με αποτέλεσμα να έχουν δημιουργηθεί τεράστια προβλήματα και το οδόστρωμα να μην είναι προσβάσιμο. Η κυκλοφορία διεξάγεται με μεγάλη δυσκολία είτε δια μέσου του κόμβου του καινούργιου δρόμου στο αεροδρόμιο είτε μέσω της Δυτικής Παραλίας
 Οι πολίτες θα είναι καλό να μην πραγματοποιούν άσκοπες μετακινήσεις για όσο χρονικό διάστημα διαρκεί η κακοκαιρία.


***  Στην Καλαμάτα βρέθηκε ο Αντώνης Σρόιτερ για την εκπομπή "Αυτοψία" (φωτογραφία
Στην πόλη μας βρέθηκε πρόσφατα ο γνωστός δημοσιογράφος του Alpha Αντώνης Σρόιτερ, ο οποίος έφθασε στην πόλη μας και μετά ταξίδεψε για την Κόρινθο και από εκεί επέστρεψε στην Αθήνα. Όλο αυτό το δρομολόγιο έγινε για της ανάγκες της εκπομπής "Αυτοψία" που παρουσιάζει ο ίδιος. Ενώ σχολίασε ότι όλο αυτό τον έκανε να νοιώσει σαν οδηγός του ΚΤΕΛ Η συνέχεια επί της οθόνης… - 

*** Η βροχή στην Καλαμάτα φανέρωσε τη γύμνια - Η άποψη του Δημάρχου 
«Λιμνοθάλασσα» έγινε το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Καλαμάτας. Πολλά και σοβαρά προβλήματα από τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα. Διαβάστε την άποψη του Δημάρχου καθώς και αναλυτικό ρεπορτάζ από τις ζημιές που προκάλεσε η κακοκαιρία στο αυριανό φύλλο του "Θάρρους" . 

***  Σε «λιμνοθάλασσα» μετατράπηκε το μεγαλύτερο μέρος του Δήμου Καλαμάτας (φωτογραφίες και βίντεο)         
   «Όταν υπάρχουν έκτακτα καιρικά φαινόμενα, είναι φυσιολογικό να δημιουργούνται και προβλήματα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Τα διάφορα έργα υποδομών υλοποιούνται για καταστάσεις μεσαίας έντασης. Διαφορετικά, το κόστος τους θα ήταν δυσβάσταχτο».
Αυτή είναι η εξήγηση του δημάρχου Καλαμάτας, Παν. Νίκα, για όσα συνέβησαν χθες στην πόλη, αλλά και στα χωριά του Δήμου. Το μεγαλύτερο κομμάτι, ιδιαίτερα αυτό από το Ασπρόχωμα και πέρα, παρουσίαζε εικόνες βιβλικής καταστροφής. Δρόμοι πλημμυρισμένοι, χωριά γεμάτα λάσπες, αυτοκίνητα παρασυρμένα από τη νεροποντή.
Εκείνο που δε μας είπε ο κ. Νίκας είναι τι θα συμβεί την επόμενη φορά που θα ξαναβρέξει με ιδιαίτερη ένταση. Κι αυτό, διότι είναι πλέον παρατηρήσιμο από ειδικούς και μη ότι ο καιρός όσο πάει και γίνεται πιο... ακραίος.
Όλα αυτά καταγράφηκαν σε σύσκεψη που έγινε χθες το μεσημέρι στο Δημαρχείο. Όπως ειπώθηκε, σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στη δυτική και βόρεια πλευρά του Δήμου Καλαμάτας, εξαιτίας των εκτάκτων καιρικών φαινομένων που βρίσκονταν σε εξέλιξη από το πρωί. Η συνεχής και έντονη βροχόπτωση οδήγησε σε πλημμυρικά φαινόμενα, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως στα Αρφαρά καταγράφηκαν 102 χιλιοστά βροχής μέσα σε 1 ώρα και 52,6 στην Καλαμάτα.
Στο Δημαρχείο συνεκλήθη εκτάκτως το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο, για αποτίμηση της κατάστασης και συντονισμό των δυνάμεων του Δήμου Καλαμάτας. Ο δήμαρχος τόνισε πως ο Δήμος έχει θέσει όλα τα μέσα και το προσωπικό του στη διάθεση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία έχει τον επιχειρησιακό έλεγχο των προσπαθειών για την αντιμετώπιση της κατάστασης.
Τα σοβαρότερα προβλήματα, μέχρι νωρίς το μεσημέρι, είχαν καταγραφεί στον εθνικό δρόμο κοντά στο νοσοκομείο, στη Σπερχογεία, όπου παρασύρθηκε ένα αυτοκίνητο, στην περιοχή του Praktiker, στην εθνική οδό Ασπροχώματος – Μεσσήνης κοντά στην κεραμοποιία Αναγνωσταρά, στη Θουρία, όπου πλημμύρισε το ρέμα των Αγίων Θεοδώρων και παρασύρθηκαν δύο αυτοκίνητα, ενώ έχει πλημμυρίσει το βόρειο τμήμα του χωριού, στο δρόμο Θουρία – Γαρδίκι – Πολιανή, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία, στο Πήδημα, στα Λέικα και στη μαρίνα Καλαμάτας, αλλά και στα Αρφαρά, όπου τα νερά της βροχής μπήκαν σε σπίτια, ενώ παρασύρθηκε και ένα αυτοκίνητο, καθώς και στο Λαδά.
Επίσης, τα νερά της βροχής μπήκαν στο δίκτυο αποχέτευσης και «πέταξαν» τα καπάκια στο δρόμο που συνδέει τη Διασπορά με τη Νέα Είσοδο.
Τέλος, λόγω διακοπής ρεύματος στην περιοχή της πίστας καρτ δε δούλευε το μικρό αντλιοστάσιο που βρίσκεται εκεί.
  Μέτρα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων
Ως προς την αντιμετώπιση, η κατάσταση είχε ως εξής: Ο δρόμος Θουρία – Γαρδίκι – Πολιανή καθαριζόταν από φορτωτή του Δήμου Καλαμάτας και από φορτωτή που ο Δήμος ζήτησε και διέθεσε ο «Μορέας».
Στα Λέικα επιθεωρούσε την κατάσταση συνεργείο μηχανικών του Δήμου και ένα JCB του «Μορέα» καθάριζε τους δρόμους.
Στην περιοχή Νοσοκομείου – Praktiker– Θουρίας, 2 JCB και ένα φορτηγό του Δήμου καθάριζαν το βασικό οδικό δίκτυο.
Το Τμήμα Κυκλοφοριακού σήμαινε τους δρόμους, διότι η κίνηση των οχημάτων ήταν μεγάλη. Τα αποφρακτικά της ΔΕΥΑΚ εργάζονταν για την αποφόρτιση του δικτύου αποχέτευσης από τα νερά της βροχής. Στην αντιμετώπιση της κατάστασης βοήθησαν 2 εθελοντικές οργανώσεις με αντλίες.
Ο κ. Νίκας τόνισε πως οι αρμόδιες Υπηρεσίες του Δήμου είναι σε ετοιμότητα και ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με την Πυροσβεστική, που έχει την επιχειρησιακή ευθύνη. Η δε συνεδρίαση του ΣΤΟ θα επαναληφθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι.
Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρέσχε η αρμόδια υπάλληλος του Γραφείου Πολιτικής Προστασίας, οι ίδιες καιρικές συνθήκες αναμενόταν να συνεχισθούν μέχρι χθες τα μεσάνυχτα. Θα υπάρξει ύφεση για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ ίδιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν για μία μέρα ακόμη.   Του Αντώνη Πετρόγιαννη    Φωτογραφίες: Στασινός Μουτσούλας  Video:

 

 

 

 


*** ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :

***  Ξένο σώμα ο Αλιού… Τελειώνει από ώρα σε ώρα, στο πλευρό της Καλαμάτας το “Bulldogs Club” στην Αμαλιάδα          
           Η νίκη της Καλαμάτας στην Αχαΐα επί του Ατρομήτου, περιελάμβανε πολλά θετικά μηνύματα, είχε όμως και ένα δυσάρεστο, αυτό του επεισοδίου που διαδραματίστηκε με τον Γάλλο αμυντικό Ντία Αλιού, που αποχώρησε χωρίς εντολή από τον πάγκο της ομάδας προς τα αποδυτήρια. Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, που θυμίζουμε ότι είχε υποπέσει πριν από λίγες ημέρες σε πειθαρχικό παράπτωμα, λαμβάνοντας όμως «άφεση αμαρτιών» από διοίκηση και τεχνικό τιμ, δεν παραβρέθηκε στη χθεσινή προπόνηση και φαίνεται ότι κάπου εδώ κλείνει ο κύκλος του στη Μαύρη Θύελλα. Για τον Μίλτο Γκόφα ο Αλιού θεωρείται ήδη ξένο σώμα και δεν υπολογίζεται για τη συνέχεια, ενώ και το κλίμα που υπάρχει στη διοίκηση κινείται προς την ίδια κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται κατά τη διάρκεια της ημέρας, να προκύψει το οριστικό διαζύγιο Καλαμάτας και Αλιού, ολοκληρώνοντας μια μικρή περίοδο συνεργασίας. Ο έγχρωμος αμυντικός ήρθε ως μεγάλο όνομα το Καλοκαίρι, έχοντας παίξει σε Α΄ και Β΄ Εθνική Βελγίου, όμως μετά την αποχώρηση του Νίκου Κακαλέτρη, του ανθρώπου που τον έφερε ουσιαστικά στην Καλαμάτα, το γυαλί ράγισε οριστικά.
  Με Τσιμικλή την Κυριακή στην Αμαλιάδα
Από κει και πέρα, πίσω αφήνουν το ματς στην Αχαΐα στο τεχνικό τιμ της Καλαμάτας, στρέφοντας το βλέμμα τους στον αγώνα για τους τέσσερις του Κυπέλλου του 4ου ομίλου, που διεξάγεται την Κυριακή στην Αμαλιάδα με τον Αστέρα Αμαλιάς/Πανόπουλο. Η προετοιμασία ξεκινά ουσιαστικά από αύριο, καθώς χθες η προπόνηση αποθεραπεία για όσους έπαιξαν με τον Ατρόμητο, ενώ σήμερα η μέρα είναι κενή λόγω ρεπό, με τον Μίλτο Γκόφα να μην υπολογίζει μονάχα τον τραυματία Νίκο Τριανταφυλλάκη, η επιστροφή του οποίου θ’ αργήσει σημαντικά.
Όσον αφορά τον Παναγιώτη Τσιμικλή που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες, αυτός θ’ αγωνιστεί κανονικά στο ματς Κυπέλλου, όμως δεν υπολογίζεται για την επόμενη αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, που είναι και πάλι με αντίπαλο το Σύλλογο της Ηλείας.
  Νέα εκδρομή από το “Bulldogs Club”
Εκδρομή για τον αγώνα Κυπέλλου στην Αμαλιάδα διοργανώνει την Κυριακή 17 Νοεμβρίου το “Bulldogs Club” και όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα γραφεία του Συνδέσμου στο Ιστορικό Κέντρο καθημερινά από τις 8.00 – 12.00 μ.μ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧΑΪΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 0-1
Γύρισε ο τροχός της τύχης… Ξεκίνησε η αντεπίθεση

TO ΧΡΥΣΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΚΑΛΑΤΖΗ (8΄) ΕΒΑΛΕ ΠΑΛΙ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
Στα πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, η τύχη είχε γυρίσει για τα καλά την πλάτη στην Καλαμάτα, που έπαιζε αλλά δεν κέρδιζε, κυρίως λόγω ατομικών λαθών. Στο προχθεσινό ματς με τον Ατρόμητο Αχαΐας, η Μαύρη Θύελλα δεν ήταν καλή, ωστόσο το «χρυσό» γκολ του Χρήστου Καλατζή, στάθηκε αρκετό για να της δώσει το υπερπολύτιμο τρίποντο, βάζοντάς τη για τα καλά σε τροχιά πρωταθλήματος, μιας και δείχνει ικανή να καλύψει την απόσταση με την κορυφή. Τα κολλητά τρίποντα με Παναρκαδικό και Ατρόμητο, είναι σπουδαία από βαθμολογικής πλευράς, αλλά και ψυχολογικής, και γι’ αυτό ακριβώς το λόγο η νίκη στο γήπεδο της Παναχαϊκής πανηγυρίστηκε πολύ έντονα.
Οι Αχαιοί ήταν ανώτεροι σ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, χάνοντας κάποιες σημαντικές ευκαιρίες, όμως δεν βρήκαν τον τρόπο να φθάσουν στην επίτευξη κάποιου τέρματος και πλήρωσαν την αστοχία – ατυχία τους, σίγουρα και την εξαιρετική ημέρα του Γιάννη Ριγανά, με την ήττα. Το αποτέλεσμα αυτό δεν χάλασε καθόλου την Καλαμάτα, που μπορεί να δει με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια, οπότε και το πρόγραμμα γίνεται μάλλον πιο βατό.
  ΦΑΣΕΙΣ – ΓΚΟΛ
8′ κάθετη μπαλιά του Πούτση στον Καλατζή ο τελευταίος πρόλαβε την έξοδο του Τζουραμάνη και με σουτ έκανε το 0-1...
16’ εξ επαφής κεφαλιά του Γκάτση η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι!
20′ σουτ του Σαμπανέι μετά από λάθος διώξιμο της άμυνας της Μαύρης Θύελλας, κατέληξε άουτ.
23′ μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο σε σουτ του Γκάτση, έδιωξε ο Σκαρλάτος σε κόρνερ.
45′ μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία για τους γηπεδούχους με τον Φούφουλα να χάνει σουτ από κοντά.
47΄σουτ του Οντβόνγκ μετά από πάσα του Πούτση, πολύ δύσκολη και εντυπωσιακή επέμβαση του Τζουραμάνη.
50′ κόρνερ για τους γηπεδούχους και κεφαλιά του Φούφουλα, διώχνει πάνω στη γραμμή ο Καλογερόπουλος!
64′ νέα μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, σε κεφαλιά του Γ. Γραμματικόπουλου, κάνει μεγάλη επέμβαση ο Ριγανάς.
70′ σέντρα του Βαβάτσικου, κεφαλιά του Γραμματικόπουλου από καλή θέση η μπάλα ελάχιστα άουτ.
73′ φάση διαρκείας στα καρέ της Καλαμάτας με τον Γκάτση, «καθαρίζει» ο Ριγανάς που κερδίζει και το φάουλ, έχει ανεβάσει στροφές ο Ατρόμητος που προσπαθεί να ισοφαρίσει.
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Ν. Γραμματικόπουλος   - Πούτσης, Τσιμικλής, Ζαχαρόπουλος.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΧ.(Θ. Πατρώνης): Τζουραμάνης, Λιβάνης, Α. Βέρρας (78′ Ζέλιος), Αθανασίου, Θωνιάτης, Σαμπανέι, Νικολόπουλος, Ντόμας (52′ Βαβάτσικος), Γκάτσης, Ν. Γραμματικόπουλος (58′ Γ. Γραμματικόπουλος), Φούφουλας.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: (Μ. Γκόφας) Ριγανάς, Τσόπελας, Γ. Καλογερόπουλος, Καντούτσης, Σκαρλάτος, Τσιμικλής, Καραχάλιος (85′ Καραχάλιος), Ζαχαρόπουλος, Οντβόνγκ (71′ Μπελεβέτης), Πούτσης (79′ Αθανασόπουλος), Καλατζής.
  Καυτή ατμόσφαιρα μολονότι λιγοστός ο κόσμος
Πολύ λιγότερος απ’ ό,τι υπολογιζόταν ήταν ο κόσμος στο γήπεδο της Παναχαϊκής και το ματς παρακολούθησαν λιγότεροι από 500 θεατές. Ανάμεσά τους περίπου 50-60 φίλαθλοι της Καλαμάτας, ειδικότερα μέλη του «Bulldogs Club”, που δημιούργησαν καυτή αλλά ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα. Στο γήπεδο βρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. της Καλαμάτας, συγκεκριμένα οι κ.κ. Ράλλης, Δάλλας, Λουκάς, Παπαθεοδωρίδης και Γερονικολός.
  ΚΑΛΑΜΑΤΑ
Μ. Γκόφας: «Μπορούμε να πούμε ότι… επιστρέψαμε στο πρωτάθλημα»

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της Καλαμάτας Μίλτος Γκόφας στάθηκε ιδιαίτερα στη σπουδαιότητα κατάκτησης του τριπόντου, λέγοντας… «Ο Ατρόμητος διαθέτει από τις καλύτερες ομάδες στον όμιλο και είναι μεγάλη επιτυχία για την ομάδα το νικηφόρο αποτέλεσμα. Δεχθήκαμε πίεση κυρίως μέσα από τα στημένα, χωρίς όμως να γίνει πιο έντονη, και παίζοντας με μυαλό φθάσαμε στη νίκη, που μπορώ να πω ότι μας βάζει και πάλι σε ρυθμούς πρωταθλήματος. Η Καλαμάτα, μπορούμε να πούμε, ότι πάει και πάλι για το πρωτάθλημα».
  Με την τύχη τους τα έχουν οι Αχαιοί… «Είχε δίκιο ο Όσιμ»
Δεν μπορούν να χωνέψουν οι παίκτες του Ατρομήτου Αχαΐας τον τρόπο με τον οποίο χάθηκε το ματς και τα είχαν κυρίως με την τύχη τους αλλά και την αστοχία. Χαρακτηριστική η αναφορά του νεαρού τερματοφύλακα της ομάδας Θέμη Τζουραμάνη, στον  στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook: «Γι’ αυτό την είπε ο Όσιμ… που….». Στη συνέχεια σχολίασε και ο Βαγγέλης Γκάτσης  που ήταν… μοιραίος παίκτης  και βεβαίως συμφώνησε και επαύξανε στο ότι η μπάλα είναι… πόρνη, όπως είχε δηλώσει και  παλαιός τεχνικός του Παναθηναϊκού  Ίβιτσα Όσιμ.
Του Νίκου Μπαλόπουλου
 
***
 
*** Απο  τα  τελευταία  Βίντεο  αναρτήσεων :
~      118  Σκευάσματα  από  φυτά :  http://youtu.be/M1-aON2t4Kc  ,
~ Φάρμακα  από Φύση : http://youtu.be/XNCCw9_VQVs ,
~ ΦΥΣΗ   ΒΟΤΑΝΑ : http://youtu.be/LrRY8OhqZoo ,
~ Φυτικά  φάρμακα : http://youtu.be/smstELyL-2M  

ΑΓΙΟΣ  ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  ΑΡΦΑΡΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ  7/ 11/ 2013: http://youtu.be/TVq-gZZykac ,
ΟΙΧΑΛΙΑ  ΜΕΡΟΠΗ   διαδρομή 2013  Μεσσηνίας : http://youtu.be/RmaOIZ9YbPI ,
ΑΡΦΑΡΑ   ΚΑΠΟΓΛΗ  7 11 2013 : http://youtu.be/uLxroku17UE
ΑΡΦΑΡΑ  7/ 11/ 2013  Συμεών κ α  : http://youtu.be/KRAKclTVTuA ,
ΑΡΦΑΡΑ Κ  Καπόγλη  7- 11- 2013 : http://youtu.be/v9dRtsqWfJY ,
 Αρφαρά  7/ 11/ 2013  Σίμος κ λ π : http://youtu.be/hhpGUFowVbQ  ,
Tα βουρτσέλια εν δράση 9-11-2013: http://youtu.be/GdGjJPkHPQA ,
~ Βουρτσέλια  πουλιά  ήρθαν  9 - 11 – 2013 : http://youtu.be/v6ILjGd8Kb0 ,
~** Γάμος  καί  χαρά  9 - 11-  2013 : http://youtu.be/lfSrax_HcwY
~* Πρίν από το γάμο   09 - 11 – 2013: http://youtu.be/XzuzrZ0PGD4 ,
~* Στο σπίτι  του  γαμπρού  9 -11- 2013 :   http://youtu.be/M_pMjJvPPDc  ,
~* Νίκος  ετοιμάζεται  για γάμο 9 - 11 – 2013 : http://youtu.be/vW7w2TeHEjA ,
ΓΕΓΟΝΟΤΑ  ΒΙΝΤΕΟ :
 ~ Βροχές  και καταιγίδες στη  Μεσσηνία  11- 11 -2013 :    http://youtu.be/GncEeZ19arM ,
~ Πλημμύρισε το Αρφαρά Μεσσηνίας 11- 11- 2013:    http://youtu.be/E1O3V_0B1eI  ,
~  ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ  στην Μεσσηνία 11 -11- 2013 : http://youtu.be/jnB8mA-Foz4 ,
~ Πλημμύρες στο  Ασπρόχωμα  Μεσσηνίας  11 - 11 – 2013 : http://youtu.be/zRFb2Q1ENQ4 . ,
~ Προβλήματα  κακοκαιρίας  στη Μεσσηνία  11- 11 -2013 : http://youtu.be/NXIeoKl7_zo ,
ΑΘΛΗΤΙΚΑ  ΒΙΝΤΕΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ :
-~  ΟΣΦΠ- ΠΑΟΚ  4 - 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/DGL3ESOEWSQ ,
 
-* ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ 2- 0  10- 11- 2013 : http://youtu.be/ZYmS9TLRvbc ,
 
- Άρης - Παναθηναϊκός  0 -2  γκόλ  10 -11 -2013 :  http://youtu.be/OZo3bCKoTdA ,
-
ΑΡΗΣ- ΠΑΟ  0 -2  τα  γκόλ  10/ 11/ 2013 : http://youtu.be/CDkFCMPh_Io  
 
  ~ ΑΡΗΣ -  ΠΑΟ  10- 11- 2013   0- 2  Επίμαχες φάσεις : http://youtu.be/052_3SHfKak  ,

~ ΑΡΗΣ -ΠΑΟ  0- 2  φάσεις  09/11/2013 : http://youtu.be/BUSw9pAHj6g ,
~*  ΤΡΙΠΟΛΗ – ΞΑΝΘΗ     2 – 2  ,    11- 11- 2013 : http://youtu.be/CYaYQSM5GXo ,

  
** ΒΕΡΟΙΑ - ΚΑΛΟΝΗ 1-2 10 /11 /2013: http://youtu.be/5G6UoyTo5hU ,
 
  Εργοτέλης - Πανθρακικός 3 -1 10/ 11/ 2013: http://youtu.be/Kr7P91ESMeo ,
Πανιώνιος - Ατρόμητος 2 -1  9/ 11/ 2013 :  http://youtu.be/BjIOL33pHPU ,
ΠΑΣ Γιάννενα - ΟΦΗ 2 - 1 10 /11 /2013:  http://youtu.be/O0z_Cb90I0c ,
ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ 4 - 0 δηλώσεις γκόλ 10 -11 -2013: http://youtu.be/zGV8W22vbQc  ,
** https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.-  
 *** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 ,     =2851  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =1317   video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =      1322  video.-
                                             ***   Σύνολο  :  5490  βίντεο ανηρτημένα .-
***
    ~  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/07/28-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 28 Ιουλίου 2013
 

~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/10/24-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  24  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/10/25-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Παρασκευή  25  Οκτωβρίου  2013.-
~  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/10/26-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης Σάββατο  26 Οκτωβρίου  2013  . –
~  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/10/27-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  27  Οκτωβρίου  2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/10/28-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  28  Οκτωβρίου  2013 .-
~   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/10/to-29-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης 29 Οκτωβρίου 2013 ,
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/10/30-2013.html , Το  κανάλι  της  ενημνέρωσης  Τετάρτη  30  Οκτωβρίου  2013 .-

~
***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ  2013 :
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/11/01-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  01 Νοεμβρίου  2013 , ΚΑΛΟ   ΜΗΝΑ  ΓΙΑ  ΟΛΟΥΣ  ΜΑΣ !!!μαζί με  την ΚΑΛΗΜΕΡΑ  ΜΑΣ !!!
~  http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/11/02-2013.html , Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Σάββατο  02  Νοεμβρίου  2013 .
~  http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/03-2013.html  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Κυριακή 03  Νοεμβρίου  2013  .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/11/02-03-04-2013.html , ΑΘΛΗΤΙΚΟ  τριήμερο 02, 03  και  04  Νοεμβρίου  2013  , ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση .-
~  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/11/04-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  04  Νοεμβρίου  2013  .-
~  http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη 05 Νοεμβρίου  2013 .-
~   http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/11/05-2013.html ,  Το  κανάλι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  05  Νοεμβρίου  2013.-
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/06-2013.html , Το αγιάζι  της    ενημέρωσης  Α και Ω  Τετάρτη  06  Νοεμβρίου  2013   ,  Οτι  μαθαίνουμε  σας  το  γράφουμε ... γράφοντας ...Αντιγράφοντας ! .-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/11/07-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Πέμπτη 07 Νοεμβρίου 2013 .-
~  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/11/08-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 08- Νοεμβρίου 2013.-
~ http://snsarfara.blogspot.gr/2013/11/09-2013.html  ,  Στο  Σαββατιάτικο  αγιάζι  της  ενημέρωσης 09  Νοεμβρίου  2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/11/11-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 .-
~   http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/11/12-2013.html , Το κανάλι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013 .-


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου