arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013

Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013

Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  03  Ιουνίου  2013  :
Γιώτα - Ευσταθία - Βλάσης Σα 01-06-2013 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα :

***   Η φωτογραφία που κάνει το γύρο του διαδικτύου
Το είδαμε και αυτό! Κόλλησαν σε κάδο απορριμμάτων της Πάτρας ένα χαρτί, για να κάνουν εκείνους που σπεύδουν καθημερινά για να βρουν λίγη τροφή να το ξανασκεφτούν. Σύμφωνα με το dete.gr, που δημοσιεύει τη σχετική φωτογραφία, οι κάτοικοι της περιοχής δηλώνουν απελπισμένοι από τις σκληρές εικόνες που βλέπουν καθημερινά με τα παιδιά τους.
Μικροί και μεγάλοι, κυρίως αλλοδαποί, ανοίγουν τους κάδους και ψάχνουν τα σκουπίδια για οτιδήποτε μπορεί να καταναλωθεί. Πολλοί προσπαθούν να βρουν ρούχα και παπούτσια...
Κάτοικοι της περιοχής έλεγαν πως το χαρτί έχει στόχο να περιορίσει έστω, αυτές τις θλιβερές εικόνες. ''Δεν είναι λύση και δεν πρέπει να κάνουμε πως δεν βλέπουμε. Η λύση πρέπει να δοθεί από το κράτος, που πρέπει να σκύψει πάνω από τα προβλήματα αυτών των ανθρώπων'' έλεγαν ένοικοι των γύρω πολυκατοικιών...  Πηγή: newsit.gr

*** «Μαφιόζικη» επίθεση στο κέντρο της Καλαμάτας (Φωτογραφίες)
 
"Μαφιόζικη" επίθεση σημειώθηκε αργά το βράδυ της Κυριακής στο κέντρο της Καλαμάτας .
Πιο συγκεκριμένα σε μπαρ της Οδού Ασκληπιού (κοντά στην πλ. Ταξιαρχών) στις 11 το βράδυ , 4 άτομα επιτέθηκαν με γκλομπ σε 2 άνδρες που βγήκαν από το μπαρ έναν Έλληνα και έναν Αλβανό ,και αμέσως εξαφανίστηκαν.
Οι 2 άνδρες μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας όπου νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής ανάλογο περιστατικό είχε σημειωθεί και το Σάββατο το βράδυ ,ενώ συχνά στο συγκεκριμένο μπαρ υπάρχουν διαπληκτισμοί.
Η Αστυνομία αποδίδει την επίθεση σε ξεκαθάρισμα προσωπικών λογαριασμών ,ενώ το τμήμα Ασφάλειας της Καλαμάτας ενεργεί έρευνα για την εντοπισμό των δραστών .-

***  Πήγαν να πετάξουν για Ιταλία αλλά συνελήφθησαν
 Με την τακτική πτήση Καλαμάτα- Μπέργκαμο προσπάθησαν να ταξιδέψουν δύο Γκανέζοι αλλά συνελήφθησαν αφού είχαν πλαστά έγγραφα.
Πιο συγκεκριμένα: Συνελήφθησαν, προχθές το μεσημέρι, στον Κρατικό Αερολιμένα Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Γκάνας, ηλικίας 40 και 42 ετών αντίστοιχα, για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της πλαστογραφίας, ψευδής ανωμοτί κατάθεσης και παράβασης της Νομοθεσίας για τους Αλλοδαπούς.
Ειδικότερα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, κατά τον έλεγχο των ταξιδιωτικών εγγράφων του 42χρονου, διαπίστωσαν ότι ήταν προφανώς πλαστά. Επιπλέον, τον 42χρονο συνόδευε ο 40χρονος, ο οποίος είχε σκοπό να συνταξιδέψει μαζί του, με πτήση για το Μιλάνο Ιταλίας, διευκολύνοντας έτσι την παράνομη έξοδο του από την χώρα.
Κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκε και κατασχέθηκε, ένα Δελτίο Ταυτότητας Ιταλικών Αρχών.

*** Προς αναβολή η συζήτηση για το ΓΠΣ Καλαμάτας στο ΣτΕ

ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟ ΟΚΤΩΒΡΙΟ Ή ΝΟΕΜΒΡΙΟ Του Αντώνη Πετρόγιαννη
 Υπομονή θα πρέπει να κάνει ο Δήμος Καλαμάτας αλλά και οι έξι (6) πολίτες που έχουν προσφύγει στο Συμβούλιο της Επικρατείας με σκοπό την ακύρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου του διευρυμένου Δήμου Καλαμάτας.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του «Θάρρους», η αρχική ορισθείσα ημερομηνία για όλες τις υποθέσεις ήταν η 5η Ιουνίου 2013. Επειδή, όμως, η εισηγήτρια του θέματος δήλωσε ότι δεν έχει ενημερωθεί επαρκώς για όλες τις υποθέσεις, η εξέτασή τους θα αναβληθεί για τον ερχόμενο Οκτώβριο ή Νοέμβριο

*** Νεκρός μοτοσικλετιστής στα Τσουκαλαίικα (Φωτογραφίες)
 
* Τη ζωή του έχασε λίγο πριν τις 11 το πρωί ο Ηλίας Διονυσόπουλος, υπάλληλος του ΚΤΕΛ Μεσσηνίας, όταν για άγνωστο λόγο η μηχανή του εξετράπη της πορείας της και είχε σαν αποτέλεσμα να χτυπήσει ο οδηγός στο κράσπεδο και να χάσει την ζωή του.-

***  Υποτροφίες και βραβείο εις μνήμην Παν. Φωτέα  :
  
*
Με τη συμπλήρωση 15 ετών από την εκδημία του αείμνηστου νομάρχη Μεσσηνίας, Παναγιώτη Φωτέα, o Δήμος Καλαμάτας και η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας διοργάνωσαν το Σάββατο το βράδυ πνευματική εκδήλωση στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων.
Κατά την εκδήλωση απονεμήθηκαν οι υποτροφίες Καπετάν Βασίλη Κωνσταντακόπουλου εις μνήμην Παναγιώτη Φωτέα και το ετήσιο Bραβείο Κοινωνικού και Πολιτικού Δοκιμίου Παναγιώτη Φωτέα, στην ομότιμη καθηγήτρια Πανεπιστημίου Αθηνών, Μερόπη Σπυροπούλου, για το έργο της «Με πίστη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο».-

***  «Ζωή», και πάλι , στον Παλιό Νερόμυλο της Κυπαρισσίας (φωτογραφίες)
  
* Λειτουργεί ξανά μετά από 39 χρόνια!  Του Ηλία Γιαννόπουλου 
«Ζωή» πήρε από χθες ο μύλος του Μαυρογένη ή Κατσαμπρόκου – όπως είναι γνωστός – στους Μύλους Κυπαρισσίας, όπου ο «Παλιός Νερόμυλος» ξεκίνησε να λειτουργεί μετά από 39 ολόκληρα χρόνια, από την αγάπη, το μεράκι και την προσπάθεια των σημερινών ιδιοκτητών του, της οικογένειας Ιμιρζιάδη!
Ο «Παλιός Νερόμυλος», μετά την ανακατασκευή του, που έγινε με σεβασμό στο περιβάλλον, τις παραδοσιακές τεχνικές και την ιστορία του, στεγάζει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς και στο παρελθόν: νερόμυλο, παραδοσιακό καφενείο και μαγαζάκι με παραδοσιακά προϊόντα!
 Η ιστορία του νερόμυλου
Ο παλιός νερόμυλος κτίστηκε και λειτούργησε πριν από το 1850. Είναι ο μύλος του Μαυρογένη ή του Κατσαμπρόκου. Ο 10ος νερόμυλος από μια σειρά μύλων (από αυτούς πήρε και την ονομασία του «Μύλοι» ο οικισμός, ο οποίος παλιότερα ήταν γνωστός και ως «Περιβόλια», από την εύφορη γη και τα πλούσια αγροκτήματα) που λειτουργούσαν με το ίδιο νερό, ξεκινά από ψηλά, τις Βρύσες, και τελειώνει στο γεφύρι των Μύλων. Απαρτίζεται από το μύλο και το νερόπυργο, την κύρια κατοικία του μυλωνά κι ένα βοηθητικό κτίσμα, ενώ σε αυτόν σώζεται κινητός εξοπλισμός, όπως παλιά μηχανήματα, μυλόπετρες, το υπόγειο πετρόχτιστο κανάλι που μετέφερε το νερό, εργαλεία, αλλά και αντικείμενα από την οικοσκευή του μυλωνά.
Οι μύλοι εγκαταλείφθηκαν σιγά σιγά, πλην του «Παλιού Νερόμυλου», ο οποίος λειτούργησε ως το 1974. Σταμάτησε να αλέθει, όταν ο Δήμος Κυπαρισσίας πήρε το νερό για να εξασφαλίσει επάρκεια ύδρευσης στην πόλη και αποζημίωσε το μυλωνά. Σε αντιστάθμισμα αυτής της απώλειας για τους κατοίκους του οικισμού ο Δήμος Κυπαρισσίας τα καλοκαίρια στους Μύλους παρέχει νερό από τον Αρκαδικό ποταμό, για να ποτίζονται τα πολλά περιβόλια που υπάρχουν.
Τελευταίος μυλωνάς ήταν ο Γιάννης Μαυρογένης του Δημητρίου. Αγόρασε, δε, το μύλο το 1942 από τον Μπραχάκο.
Τα παλιά χρόνια η πρόσβαση στην περιοχή ήταν δύσκολη και γινόταν μόνο με άλογο. Για το λόγο αυτό, μάλιστα, ο νερόμυλος επιλέχθηκε και ως αρχηγείο των αντιστασιακών κατά την κατοχή 1941-1944, καθώς και των ανταρτών του ΕΑΜ μετά την απελευθέρωση.
Ο νερόμυλος πολλά χρόνια πριν από τον πόλεμο και μέχρι το 1945 ήταν και ταβέρνα. Μετά τον πόλεμο η ταβέρνα έγινε καφενεδάκι, μικρομπακάλικο και ψιλικατζίδικο. Έτσι συνέχισε να λειτουργεί και μετά το 1974 που σταμάτησε ο μύλος. Στο μαγαζί του μύλου σταματούσαν οι περαστικοί, πεζοί ή με τα άλογά τους, που περνούσαν για τα χωριά τους, της Τριπύλης.
Στο μύλο, δε, έφταναν τα ξημερώματα και οι Κυπαρίσσιοι ξενύχτηδες για να ακούσουν τα αηδόνια!
 Το περιβάλλον
Η πανέμορφη ρεματιά που υπάρχει και σήμερα, με την πυκνή βλάστηση και τα στενά περάσματα, ήταν γεμάτη αηδόνια, γκιώνηδες, κλαψοπούλια και γιδοβύζια. Το κτήμα του μύλου είναι ένα μνημείο της φύσης από καταβολής κόσμου, αφού ποτέ δεν έχει καλλιεργηθεί και δεν έχει δεχθεί λιπάσματα.
Το μονοπάτι της ρεματιάς μπορείτε να το ακολουθήσετε και σήμερα, απολαμβάνοντας μια θαυμάσια διαδρομή στη φύση, τον ήχο του νερού και τους υπέροχους παλιούς νερόμυλους με τις ωραίες γωνιές και τους τεράστιους πετρότοιχους.
Το οινομαγειροταβερνείο του «Κλειδέρη», απέναντι από το μύλο, που λειτουργεί εδώ και 60 χρόνια, προσφέρει μια θαυμάσια θέα του μύλου και του καταπράσινου λόφου και, βεβαίως, εξαιρετικό φαγητό, με παραδοσιακές συνταγές και τοπικά ποιοτικά προϊόντα, για γευστικές απολαύσεις και γνήσια ελληνική διασκέδαση!
 Η ανακατασκευή
Οι σημερινοί ιδιοκτήτες αγόρασαν το μύλο, το σπίτι με όλα τα πράγματά τους και με το κτήμα που τα περιβάλει, το 2005, λόγω της ομορφιάς του τοπίου. Είναι γνωστή, άλλωστε, η αγάπη και το ενδιαφέρον τους για την προστασία, διατήρηση και ανάδειξη παλιών μνημείων, οικισμών, κτισμάτων κ.τ.λ. Για πολλά χρόνια απολάμβαναν μόνο τα λεμονοπορτόκαλα που παράγει το κτήμα, μέχρι που αποφάσισαν να ζωντανέψουν ξανά τον παλιό νερόμυλο! Η ανακήρυξη του μύλου ως διατηρητέου μνημείου απαιτήθηκε από την 26η ΕΒΑ Καλαμάτας και την Υπηρεσία Νεωτέρων Μνημείων Δυτικής Ελλάδας, «διότι αποτελεί χαρακτηριστικό παράδειγμα προβιομηχανικής εγκατάστασης και τον καλύτερα διατηρημένο μύλο εκτεταμένου δικτύου υδρόμυλων που αναπτύσσεται κατά μήκος του ιδίου ρέματος»! Στο, δε, Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων η ανακήρυξή του έγινε ομόφωνα. Η ανακατασκευή έγινε με απόλυτο σεβασμό στο παλιό κτίσμα, τηρήθηκαν όλες οι παραδοσιακές τεχνικές, επιλέχθηκαν παλιά υλικά, αλλά και φιλικά με το περιβάλλον, από τον ντόπιο πολυτεχνίτη Δημήτρη Παναγιωτακόπουλο (Ντουβίτσα).
 Οι δραστηριότητες
Η ανακατασκευή του κτηρίου έγινε για να στεγάσει τρεις διαφορετικές δραστηριότητες, όπως ακριβώς και στο παρελθόν. Ο νερόμυλος λειτουργεί όπως παλιά, δηλαδή αλέθει σιτάρι. Το καφενείο ήταν και παλιά επιπρόσθετη λειτουργία του μύλου και σήμερα φιλοδοξεί να κρατήσει τον παραδοσιακό χαρακτήρα με προσφορά επιλεγμένων ροφημάτων, γεύσεων και ποτών.
Το μαγαζάκι που λειτουργεί στο ισόγειο προβάλλει την πλούσια προσφορά της φύσης στην ελληνική γαστρονομία, διαθέτοντας μια ποικιλία προϊόντων από γνήσια υλικά. Πολλά από αυτά, ο σημερινός «μυλωνάς» Νάσος Σμέρδης μαζεύει από τα βουνά της περιοχής και συσκευάζει μαζί με τη γυναίκα του, την Άννα, με γνώση, αγάπη και μεράκι.
Από χθες, λοιπόν, ξεκίνησε και πάλι η λειτουργία του «Παλιού Νερόμυλου» στους Μύλους Κυπαρισσίας, ο οποίος είναι επισκέψιμος για το κοινό, ώστε να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι την ιστορία, τα ήθη και έθιμα της περιοχής, απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές στη φύση, ταξιδεύοντας στο χρόνο και την παράδοση!

***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση :

 ** Υπόκλιση και αποθέωση για τον «δικό μας» Γιάννη Χριστόπουλο στα Γιάννενα :    

                            *
Η αναγνώριση της προσφοράς είναι σπουδαίο πράγμα στον αθλητισμό και συμβαίνει στον ΠΑΣ Γιάννινα στην περίπτωση του προπονητή της ομάδας, του "δικού μας" Γιάννη Χριστόπουλου.
Ο κόσμος των Ιωαννίνων αναγνωρίζει τη μεγάλη προσπάθεια του έχει καταβάλει ο Καλαματιανός τεχνικός και του πιστώνει τη φετινή επιτυχία του ΠΑΣ.
Γι' αυτό στο τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς ο κόσμος του ΠΑΣ θέλοντας να ευχαριστήσει τον Χριστόπουλο για τα όσα έχει κάνει στην ομάδα, τον αποθέωσε, φώναξε το όνομα του και τον ανάγκασε να υποκλiθεί από την πλευρά του κατά την είσοδο του στον αγωνιστικό χώρο, κατευθυνόμενος προς τον πάγκο της ομάδας.
πηγή: sport24.gr
βιντεo: ioannina24.gr
 
*** Στα πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκα  γιά συμμετοχή στο  Τσάμπιον Λίγκ :
 
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ  ΑΘΗΝΩΝ -  ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  0-0 .-
 
~   ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης  1-2 .-
 
**  Ο ΠΑΟΚ  Θεσσαλονίκης  1ος γιά  τα προκριματικά  του Τσάμπιον Λίγκ .-


*** ΚΥΡΙΑΚΗ 2 Ιουνίου 2013 μιά ημερήσια διαδρομή στο κτήμα Τατοϊου μέσα από ερασιτεχνικά Βίντεο :
Το φυσικό ερκοντίσιον της Αθήνας κτήμα Τατοϊου μεταξύ Πεντέλης και Πάρνηθας (τοπογραφικός Χάρτης)
 Τοπογραφικό  χάρτης  κτήματος  Τατοϊου

Αφηγήσεις - Διαδρομές - Περιηγήσεις ....με Περιηγητική Λέσχη Μεσσήνης ... με ξεναγό τον κ. Βασίλη Κουτσαβλή του Συλλόγου "Φίλων Κτήματος Τατοϊου " www.tatoi.org , www.kaponeditions.gr , e-meil: info@kaponeditions.gr , Tel. : 210-9235098 .-

Τα Βασιλική Ανάκτωρα σήμερα
Στο Βασιλικό Κοιμητήριο


~ 725 Τατόΐ Κολοκοτρώνης αφήγηση 2-6-2013: http://youtu.be/BwN6TDAK64I ,

~ 723 ΤΑΤΟΪ αφήγηση 1 ,  2-6-2013: http://youtu.be/jfVK7c9BGgI ,

 
~ 724 ΤΑΤΟΪ  αφήγηση   2   , 2-6-   2013:   : http://youtu.be/8Oa9tXNxUwc  ,
 
~ 726 Διαδρομή  Τατόϊ  2-6-2013 : http://youtu.be/EZsZ8ndfJDw  ,


~ 722 Τατόϊ κτήμα 2 - 6 - 2013…¨:http://youtu.be/uex90pLEzO0 ,


~727 Κτήμα Τατοΐου α΄ αφήγηση 2013¨: http://youtu.be/z9s1kUjCCiw ,
 

~730 Κτήμα Τατοϊου αφήγηση 2013¨: http://youtu.be/sBw2zEbTg_c ,
  
**    ~ 726 Διαδρομή  Τατόϊ  2-6-2013 :   http://youtu.be/rK25ca5xlfA

~ 733  Βασιλικό κτήμα  Τατοϊου  αφήγηση 2-6-2013: http://youtu.be/0YeWvEnJjws ,



* Μια μονοήμερη Εκδρομή με Περιηγητική Λέσχη Μεσσήνης Κυριακή 2-6-2013 στο ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ , με το πρόγραμμα : 07.00 ώρα αναχώρηση από Μεσσήνη , γιά ΑΘΗΝΑ , - ΒΑΡΥΜΠΟΠΗ ,- ΚΤΗΜΑ ΤΑΤΟΪΟΥ , καί με ενδιάμεση στάση γιά καφέ στο Σπαθοβούνι .- Ο Πρόεδρος Συλλόγου Φίλων Κτήματος Τατοϊου , κ. Βασίλης Κουτσαβλής (δικηγόρος) μας ξεναγεί , στο πρώην Βασιλικό κτήμα από την είσοδο της "Λεύκης" σε μιά 4ωρη πεζοπορία περιήγησης από τα Ανάκτορα μέχρι και το Βασιλικό κοιμητήριο .- Μεσημεριανό γεύμα στην εξωτική ταβέρνα "ΘΕΑ" στο Τατόϊ , από το 1946 της κ. Μαρίας Γούναρη (μιά καταπληκτική πανέμορφη θέα ολόκληρου του λεκανοπεδίου Αττικής - της ΑΘΗΝΑΣ .- Το απόγευμα επίσκξεψη στο καζίνο Πάρνηθας (διαδρομά με αυτοκόινητο -ανέβασμα , και με τελεφερίκ κατάβαση από καζίνο - Regency Casino Mon Parnes , γιά καφέ και για δοκιμασία της τύχης .- Επιστροφή στην Μεσσηνία μας .-
Μέσα από τελεφερίκ καζίνου πάρνηθας η ΑΘΗΝΑ !..... 2013
Το σύγχρονο τελεφερίκ από σταθμό πάρνηθας καζίνου Μόν Παρνές 2013
***
~**  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ :
~  http://www.youtube.com/stamos01 , =           2529  video.-
~  http://www.youtube.com/stamatios01 , =            964  video.-
~  http://www.youtube.com/vlasiskal , =                 951   video.-
                                                         Σύνολο  :   4444    βίντεο ανηρτημένα .-

***   ΜΕΝΟΥΝΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ 2012 - 20133 : ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ  
~* http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_21.html, Τετάρτη, 21 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (1)  .-
** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/blog-post_22.html, Πέμπτη, 22 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .- (2)
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/3.html, Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ (3) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/4.html, Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (4) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/5.html, Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (5) .-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/6.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (6) : Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2012 ,.-
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/11/7.html, Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2012 , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ .
~**
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2012/12/8_18.htmlΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ (8) .- ,
~**
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/01/19-20-01-2013.html, ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ Σ/Κ 19 και 20 -01 -2013 στο Χιονοδρομικό Χελμού Καλαβρύτων.- (9).-
*** ***
http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/02/9-10-2013.html , ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ -video , Σ/Κ 09καί 10Φεβρουαρίου 2013 .-(10).-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/02/blog-post.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ !!!! διαδρομές - εκδρομές ...... περιηγήσεις.....
Επίσκεψη στα Φιλιατρά γιορτή αγιορτή Αγίου Χαραλάμπου ,Μιά ημερήσια διαδρομή ,Σάββατο 09 Φεβρουαρίου 2013 .- (11) .-
~** http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/27-2013.html , ΜΕΝΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ :
Τετάρτη 27Μαρτίου 2013 .- (12α)

~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/02/19-2013.htmln , ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ .-
~*
http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/28-2013.html , Η Ελλάδα μέσα από φωτογραφίες28 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/04/20-21-2013_22.html ,Σαββατοκύριακο 20 καί21 Απριλίου Διαδρομές - διήμερη εκδρομή στην Βοιωτία και Β. Εύβοια 2013, ΜΕΝΟΥΜΕ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΖΟΥΜΕ καί ΜΑΘΑΙΝOΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ.-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/04/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 23 Απριλίου 2013
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html ,
Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Παρασκευή 17-05-2013 : Μένουμε
Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε ΕΛΛΑΔΑ.-
~
http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/05/17-05-2013.html , Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Μένουμε Βλέπουμε Ζούμε Μαθαίνουμε Ελλαδα
Παρασκευή 17-05-2013.-
  
~

*** ΑΠΟ  ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΑΪΟΥ :


Τούρτα  αρραβώνων 1-6-2013 .-

Ώρα  για χορό !

~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/23-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 23 Μαΐου 2013 .-
~http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/25-2013.html ,Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 25 Μαΐου 2013.-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/05/26-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 26 Μαΐου2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/05/27-2013.html , Το αγιάζι στην ενημέρωση Δευτέρα 27Μαΐου 2013.-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/05/28-2013.html ,Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 28 Μαΐου 2013 ,.-
 ~
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/05/30-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Πέμπτη 30 Μαΐου 2013 .-                    ~ http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/05/31-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 31 Μαϊου 2013 .-

~



 Φώτο ,  Ν-Π  2013 .- ΑΓΑΠΗ!!.. Ζωή! Ευτυχία! 
~** Ερασιτεχνικά  βίντεο  από  αρρανώνα 1-6-2013 Σα .. :


***630  Αρραβώνας Ν - Π  Σάββατο , 1 - 6 – 2013:
 http://youtu.be/BFf_qw6ltWM  ,


**633  Αρραβώνας  ανταλλαγή δώρων  1- 6- 2013: http://youtu.be/hve6Odrr3u8 ,

** 634 αρραβώνας Ν Π  1- 6 -2013 Δώρα¨: http://youtu.be/_AsD6yc9zGw  ,
 

** 635 Αρραβώνας Ν - Π  Δώρα:   http://youtu.be/q5EIefVG_7Y ,


**633  Αρραβώνας  ανταλλαγή δώρων  1- 6- 2013: http://youtu.be/hve6Odrr3u8 ,

673 * ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ ,  1  -  6   - 2013: http://youtu.be/tyoNop6ZLZg ,

709 * Χορός  αρραβώνας  2013: http://youtu.be/7nRA4ihVe5o ,

 678 * ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ  1 -  6 -  2013: Κοπή τούρτας γενεθλίων: 


713 * Αρραβώνας τραγούδι  χορός  2013:


712 * Διασκέδαση  αρραβώνας  2013: :


714 * Αρραβώνας  τούρτα  2013


683 * ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ  καί  ΧΟΡΟΣ 1 -  6 -  2013: http://youtu.be/0KI9Su76_Mw

710 * Αρραβώνας   Χορός  2013:  




**    ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2013 :
~  http://snsarfara.blogspot.gr/2013/05/01-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 01 Ιουνίου 2013.-
~ http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/06/03-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2013/06/03-2013.html , Μιά νέα ζωή ...αρραβώνες ..δυό νέων ανθρώπων ... Δευτέρα 03 Ιουνίου 2013 ,  To Σάββατο 01 Ιουνίου 2013 στην όμορφη Καλαμάτα Μεσσηνίας .-
~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου