arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

ARFARA NEWS Το αγιάζι της ενημέρωσης 16 Ιουλίου 2015

ARFARA  NEWS , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης , 16  Ιουλίου  2015  :
~

~

~
***16 Ιουλίου
Ιερομάρτυρος Αθηνογένους επισκόπου (†311) και των συν αυτώ 10 μαρτύρων Αθηνογένους, Αμών, Αντιόχου, Ησυχίου, Θεοφράστου, Κλεονίκου, Μαξιμίνου, Πατροφίλου, Πέτρου του εκ Κρήτης, Ριγίνου. Των εν Πισιδία 15.000 αγίων Μαρτύρων και ετέρων πολλών Γυναικών και Φαύστου.
16/07   Απολυτίκιο Αγ. Αθηνογένους - 16 ΙΟΥΛΙΟΥ :   
  https://youtu.be/UvVktW4fYRY?list=PL0186FD07E99A39E4 .-   
    
~
***  Εγκρίθηκε από τη Βουλή το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, 3 ΝΑΙ 2 ΟΧΙ από τη Μεσσηνία

Στις 2 τα ξημερώματα ολοκληρώθηκε η κρίσιμη ψηφοφορία για τα προαπαιτούμενα. Οι βουλευτές Μεσσηνίας που ψήφισαν όχι είναι ο Θανάσης Πέτρακος και η Έλενα Ψαρρεα. Το νομοσχέδιο πέρασε με 229 ΝΑΙ, 64 ΟΧΙ και 6 ΠΑΡΩΝ. Το αποτέλεσμα σίγουρα προκαλεί πονοκέφαλο στον Αλέξη Τσίπρα αφού 32 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν όχι ενώ 6 παρών , Απούσα η κ. Αλεξάνδρα  Τσανάκα . - 
~
*** Πλήγμα στο ΣΥΡΙΖΑ- Πρώτες αντιδράσεις μετά τη ψήφιση των μέτρων
apotimish
 -  Η Βουλή ενέκρινε το νομοσχέδιο των νέων μέτρων με πλήγμα στο ΣΥΡΙΖΑ, 39 βουλευτών.
Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο πρωθυπουργός αποχώρησε χωρίς σχόλιο.
Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκεφτεται διαγραφές και κυβερνητική πηγή πέρασε το μήνυμα "συνεχίζουμε κανονικά-ολοκληρώνουμε τη συμφωνία".
Ωστόσο, ο ανασχηματισμός είναι προ των πυλών.
Τα ΝΑΙ ήταν 229 τα ΟΧΙ 64, ¨παρών" 6 και 1 απών.
Ο ΣΥΡΙΖΑ δέχθηκε την άρνηση των εφαρμοστικών μέτρων απο 39 βουλευτές του ανάμεσα τους οι Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Ήσυχος, Λεοτσάκος, Λαπαβίτσας και Βαρουφάκης.
"Συνεχίζουμε με το ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο. Κανένας δεν είναι απέναντι από την κυβέρνηση. Την κυβέρνηση την στηρίζουμε πολύ δυνατά, ολόθερμα" είπε εξερχόμενος ο Παναγιώτης Λαφαζάνης και πρόσθεσε "Ο πρωθυπουργός καθορίζει το κυβερνητικό σχήμα. Οποιαδήποτε στιγμή που ζητήσει την παραίτησή μου είναι στη διάθεσή του. Τον σέβομαι και τον εκτιμώ, τον στηρίζουμε όλοι. Και αυτοί που είχαμε ''όχι'', στηρίζουμε την προσπάθεια να βγούμε από την κρίση. Στηρίζουμε την κυβέρνηση αλλά διαφωνούμε με τα μνημόνια, με μέτρα λιτότητας".
Ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης σε λιτή δήλωση ανέφερε "Δεν καταψήφισα την κυβέρνηση. Στηρίζω την κυβέρνηση" .
 -  Σήμερα στις 11 οι ΥΠΟΙΚ της Ευρωζώνης έχουν προγραμματίσει τηλεδιάσκεψη για να εξετάσουν την χρηματοδότηση-γέφυρα των 7 δισ.ευρώ ενώ μέσα στη μέρα αναμένεται η συνεδρίαση της ΕΚΤ και περιμένουμε εάν αυξηθεί το όριο στον κεφαλαιακό έλεγχο πάνω απο τα 60 ευρώ ή θα παραμείνει ως έχει.
~ Στην Γαλλία οι βουλευτές της ψήφισαν : 412  Υπέρ της  βοήθειας για την Ελλάδα και 69  ΚΑΤΑ  !
~
***  229 ΝΑΙ στα μέτρα- Όλη η νύχτα της ψηφοφορίας
metra
 - Προεδρεύει ο Αλέξης Μητρόπουλος. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε «Θα ήθελα να ευχηθώ ότι αυτή η διαδικασία θα είναι η τελευταία, που θα διεξαχθεί με αυτόν τον τρόπο»
 - Στις 21:35 περίπου πήρε το λόγο ο κ. Τσακαλώτος
"Η Ευρώπη θα δοκιμαστεί. Δεν έχω τα ίδια αισθήματα για την Ευρώπη με αυτά που είχα παλιά. Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία των μέτρων
Αν η κυβέρνησή μας δεν χτυπήσει το παλιό πολιτικό σύστημα δεν πρόκειται να επιτύχει.
Έχουμε κάνει προσπάθεια να μοιράσουμε δικαιότερα τα βάρη . Πρέπει να αυξήσουμε την εισπραξιμότητα του ΦΠΑ και των φόρων για να αντιστρέψουμε τις αδικίες . Δεν ξέρω εάν κάναμε το σωστό, αλλά δεν είχαμε άλλες επιλογές"
Κλείνοντας είπε "Για να επιστρέψει η Ελλάδα στην ανάπτυξη χρειάζονται συμμαχίες που θα πολεμούν τη λιτότητα . Η συμφωνία θα εξαρτηθεί από πολλά πράγματα .
Εάν η Αριστερά και η κυβέρνηση δεν χτυπήσει το παλιό πολιτικό σύστημα, η χώρα δεν θα έχει μέλλον"
"Η απόφαση της Δευτέρας ήταν η πιο δύσκολη απόφαση της ζωής μου. Θα με βαραίνει . Δεν ξέρω αν πράξαμε το σωστό . Ξέρω ότι δεν είχαμε άλλη επιλογή"
 - Δεν θα μιλήσουν σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο πρόεδρος της ΝΔ Ε. Μεϊμαράκης
 - Στις 21:45 πήρε το λόγο ο κ. Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής
"Κανείς δεν κατάλαβε πως ένα ΟΧΙ έγινε ΝΑΙ"
Βίντεο  , Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Όχι στα Μνημόνια - Όχι στην ξενοκρατία!   ,
 https://youtu.be/9GRtYTRZ688  ,

-  Στις 22:00 ανέβηκε στο βήμα ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Βίτσας
 "Όλοι γνωρίζουμε τις πιέσεις και τους εκβιασμούς μέσα στην οποία έγινε η συμφωνία.
Δεν θέλω να υπερασπιστώ το νομοσχέδιο, αλλά την ανάγκη ψήφισής του και δεν απολογούμαι επειδή σε έναν πόλεμο, κάνουμε υποχωρήσεις και ελιγμούς.
Νιώθουμε πως η αριστερά δεν μπορεί να γυρνά την πλάτη, στη δύναμη που της δίνει η κοινωνία, αλλά πρέπει να παλεύουμε για την καλυτέρευση του βιοτικού επιπέδου της.
Η κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει να δίνει μάχης και να αποκρούει τις απόπειρες οικονομικών πραξικοπημάτων "
 -  Στις 22:15 ανέβηκε στο βήμα ο γγ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας.
" Αποδείχθηκε ότι η ΕΕ είναι μια λυκοσυμμαχία που δεν αλλάζει με δημοψηφίσματα. Αποκαλύφθηκε ότι καμία αστική - ούτε με αριστερό πρόσημο- κυβέρνηση δεν μπορεί να βαρά τα νταούλια σε αυτούς που κρατούν τα κλειδιά της οικονομίας, στους μονοπωλιακούς ομίλους. Αποδείχθηκε ότι οι ανταγωνισμοί των ιμπεριαλιστικών κέντρων, η διαπάλη της Γερμανίας με τη Γαλλία και τις ΗΠΑ, δεν αφορά στην προστασία των λαϊκών δικαιωμάτων, αλλά στα κέρδη τους, τα κέρδη του κεφαλαίου. Αντιλαϊκά σχέδια έχει και ο Σόιμπλε, αλλά και οι φίλοι σας, ο Ολάντ και ο Ομπάμα, που τους παρουσιάζετε ως δήθεν εχθρούς της λιτότητας. Ολοι μαζί ζήτησαν να προχωρήσουν τα μέτρα σφαγής του λαού.
Η λυκοσυμμαχία της ΕΕ στην οποία υποκλίνεστε δεν υπήρξε ποτέ μια Ενωση της ειρήνης, της ισοτιμίας, της αλληλεγγύης και της κοινωνικής δικαιοσύνης. Λέτε ψέματα.
Παραμυθιάσατε μεγάλο μέρος του λαού ότι αρκεί να σας ενισχύσει στις κάλπες για να πετύχετε φιλολαϊκή συμφωνία. Μια μέρα μετά το δημοψήφισμα βρεθήκατε αγκαλιά με τους ηγέτες του ΝΑΙ να παρουσιάζετε την υπογραφή νέας συμφωνίας ως μοναδική επιλογή, με τα ίδια επιχειρήματα, τον ίδιο εκφοβισμό που ακούμε συνεχώς τα τελευταία χρόνια.
Τώρα δηλώνετε έκπληκτος για τη σκληρή στάση της ΕΕ και της ΕΚΤ.
Υπάρχει ο δρόμος που ξεριζώνει το καπιταλιστικό κέρδος ως βασικό κριτήριο της παραγωγής και θέτει ως γνώμονα τις κοινωνικές, τις λαϊκές ανάγκες.
Αυτός ο δρόμος θα επιτρέψει για παράδειγμα να βγούμε απ΄την κρίση στον κλάδο των κατασκευών και να καλυφθούν οι ανάγκες σε έργα υποδομής καθώς και οι στεγαστικές ανάγκες χιλιάδων νέων που ζουν σήμερα αναγκαστικά με τους γονείς τους.
Υπάρχει ο δρόμος που θα επιτρέψει να συναφθούν αμοιβαία επωφελείς διεθνείς συμφωνίες για την εισαγωγή τροφίμων και φαρμάκων, ενέργειας, αφού η Ελλάδα της λαϊκής εξουσίας θα έχει σπάσει τα δεσμά και τις αλυσίδες με τις οποίες είναι χειροπόδαρα δεμένη από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ.
Για να ανοίξει αυτός ο δρόμος πρέπει άμεσα, τώρα να οργανωθεί και ενωθεί ο λαός, να ανασυνταχθεί το εργατικό κίνημα αμέσως, να αποκτήσει σαφή αντικαπιταλιστικό προσανατολισμό, στην βάση των βασικών αιτημάτων διεκδίκησης, να αναπτυχθεί η κοινωνική λαϊκή συμμαχία του με τα υπόλοιπα λαϊκά κινήματα που έχουν έναν προσανατολισμό ενάντια στα μονοπώλια, να δυναμώσει η συμπαράταξη με το ΚΚΕ, ανεξάρτητα από τις επιμέρους διαφορές και επιφυλάξεις.
Είναι η μόνη ελπίδα πλέον για το λαό, τη νεολαία, για την έξοδο από την κρίση σε όφελος της λαϊκής ευημερίας.
Να μην μπει ο λαός κάτω από ξένες σημαίες."
Βίντεο  , Ο Δ. ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ 3 , https://youtu.be/LtwbBDlZA8g  ,





-  Στη συνέχεια ο λόγος στη Φώφη Γεννηματά
" Ο πρωθυπουργός θα έπρεπε να είναι εδώ. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να αναγνωρίσει την καθοριστική συμβολή της αντιπολίτευσης και των βουλευτών. Αποτρέψαμε το Grexit την τελευταία στιγμή. Υπήρξαν δραχμολάγνοι που ζητούσαν την επιστροφή της χώρας στο εθνικό νόμισμα. Δεν είναι για μας δικαίωση ότι ο Τσίπρας υπογράφει το τρίτο και χειρότερο μνημόνιο, με τα επαχθέστερα μέτρα. Η θετική ψήφος δεν είναι ψήφος εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση"
και αμέσως μετά ο κ. Σταικούρας.
" Η ΝΔ στηρίζει τη συμφωνία αλλά λευκή επιταγή δεν δίνει. H χώρα και οι πολίτες της πληρώνουν το κόστος διάσωσης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ. Η χώρα βρέθηκε με διευρυμένο δημοσιονομικό κενό και επιστρέφει σε ύφεση και ελλείμματα και τώρα, η χώρα και οι πολίτες πληρώνουν το κόστος."
-  Στις 22:50 ανέβηκε στο βήμα ο κ. Μάρδας.
"Αυτή η συμφωνία εκφράζει μια ήττα. Το ερώτημα είναι μπορούμε να διαχειριστούμε τη συμφωνία. Η απάντηση είναι σαφώς μπορούμε να τη διαχειριστούμε και να κάνουμε επανεκκίνηση της οικονομίας"
-  Στις 23:00 πήρε το λόγο ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.
"Οι συνωμότες της δραχμής κρύφτηκαν πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα και διεκδίκησαν τις καρέκλες. Και τώρα λένε ότι δεν θα ψηφίσουν τα μέτρα. Η ανηθικότητα.
Η μεγάλη μάχη δεν είναι μόνο για την Ευρώπη. Παλεύουμε για να νικήσουμε τα παράσιτα
Σέβομαι τους βουλευτές του ΚΚΕ, όπως και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που δεν συμφωνούν και θα φύγουν.
Θα παραμείνουμε η χρήσιμη αντιπολίτευση, δεν συμμετέχουμε στην κυβέρνηση."
Βίντεο  , Ομιλία Θεοδωράκη στη Βουλή ,
 https://youtu.be/nW9LB7-KOmA,





-  Στις 23:10 o Γ. Λαγός της Χρυσής Αυγής.
"Εφεραν το χειρότερο μνημόνιο και δίνουν συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο"
Βίντεο , Γ. Λαγός: Μόνο η Χρυσή Αυγή εκφράζει την αντίσταση του Ελληνικού Λαού , https://youtu.be/uMZXT2ulSmA ,



- Περίπου στις 23:15 πήρε το λογο ο Κυριάκος Μητσοτάκης της Νέας Δημοκρατίας
"Σας προειδοποιούσαμε επί 5 μήνες. Η αυταπάτη του Πρωθυπουργού στοίχισε στη χώρα.
Σήμερα συζητούμε για το πρώτο μνημόνιο της Αριστεράς, ενώ ο κίνδυνος του Grexit δεν έχει περάσει οριστικά. Ο πρωθυπουργός είπε ότι δεν πιστεύει στο πρόγραμμα αυτό. Αλλά στο κείμενο που υπέγραψε υπάρχουν δύο λέξεις κλειδιά: Εμπιστοσύνη και ιδιοκτησία των μεταρρυθμίσεων
Οι βουλευτές της ΝΔ θα υπερψηφίσουν μέτρα με ευρωπαϊκή συνείδηση και θα αναλάβουν βάρος που δεν τους αναλογεί."
Βίντεο  , Μητσοτάκης: Δεν θα έχουμε μνημόνια με ξένα κόλλυβα  , https://youtu.be/T_UU2lquhsE  ,



-  O κ. Βούτσης παρενέβη και είπε στον κ. Μητσοτάκη "Η συζήτηση αυτή δεν πρέπει να χρησιμοποιείται ως κολυμπήθρα του Σιλωάμ".
 -  Στη συνέχεια μίλησε ο υπουργός Γιώργος Σταθάκης
"Πρέπει να είναι σαφές σε όλους μας ότι είναι στιγμές ευθύνης και όχι στείρας αντιπαράθεσης. Η κυβέρνηση παρέλαβε το ημιτελές 2ο πρόγραμμα το οποίο είχε παγώσει και μπροστά της είχε ένα μη βιώσιμο σύστημα οικονομικής επιβίωσης της χώρας για το 2015-18
Στο σύνολό της η συμφωνία είναι αρνητική .Δεν θα δημιουργήσει ανάπτυξη"
 -  Μετά τη σύντομη τοποθέτηση Θεοχάρη, ακολούθησε ο Νίκος Φίλης
"Το ευρωπαϊκό μήνυμα παραμένει ενεργό - Για πρώτη φορά τέθηκε σε ευρωπαϊκό επίπεδο από μια μικρή χώρα το θέμα της Ευρώπης. Αναγκαστήκαμε να προχωρήσουμε σε ένα σκληρό και επώδυνο συμβιβασμό"
Βίντεο  . , Νίκος Φίλης , https://youtu.be/t3Tej32i0C0  ,





-   Τσακαλώτος διευκρινίζει ΦΠΑ για αγρότες
"Πολλά προϊόντα έχουν πάει στον ανώτατο συντελεστή και αυτό επηρεάζει τους αγρότες. Αυτό που υπόσχομαι είναι σε συνεννόηση με τους θεσμούς να υπάρξει κάποια επιστροφή φόρου ώστε αυτό να εξισορροπηθεί"
 -  Λίγο πριν τα μεσάνυχτα, τοποθετήθηκε ο Δημήτρης Καμμένος.
"Δύσκολη μέρα, σημαδιακή για όλους. Οι ΑΝΕΛ δεν εκμεταλλευτήκαμε την κατάσταση. Θα μπορούσαμε να πριμοδοτήσουμε 50.000 – 60.000 δημόσιους υπαλλήλους ώστε να επιστρέψουν στην πρωτογενή παραγωγή."
Στη συνέχεια παρενέβη ο υπουργός και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος λέγοντας "Εάν πέσει σήμερα η κυβέρνηση, δεν θα υπάρχει ελπίδα ούτε στην Ελλάδα ούτε στη Ευρώπη. Κύκλοι της Νέας Τάξης πραγμάτων να αυξήσουν την επικυριαρχία τους""
Βίντεο  : www.enikos.gr ,  - https://youtu.be/44uX8oVXD6c ,





-  Σημειώθηκε μικροένταση Μητρόπουλου- Βενιζέλου
Βίντεο  , https://youtu.be/4aO9y5_zZn0  ,



-  Tοποθέτηση Ευ. Βενιζέλου
"Σήμερα καταρρέει η θεωρία της αντιμνημονιακής αντίληψης. Δεν μπορούμε να έχουμε δύο πλειοψηφίες, μία αντιμνημονιακή για τα καλά νομοσχέδια και μία εθνικής ευθύνης για τα δύσκολα."
Βίντεο  , enikos.gr - Επεισόδιο του Άδωνι με βουλευτή των ΑΝΕΛ , https://youtu.be/a7l1iWl6p8E  ,



-  Βίντεο , enikos.gr -Βενιζέλος  , https://youtu.be/V4mwPqcriZU ,



~  Παρέμβαση Χ. Παππά προς απάντηση στους χαρακτηρισμούς Φίλη.
 Βίντεο  , Αποστομωτική απάντηση Χρήστου Παππά στον νεομνημονιακό Φίλη  , https://youtu.be/3fQljKq8aX8  ,



~  H Εύη Χριστοφιλοπούλου πραγματοποίησε σύντομη τοποθέτηση και ακολούθησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου μέσα σε αποδοκιμασίες.
" Απόψε είναι μια μαύρη μέρα . Καλείται η Βουλή να επικυρώσει την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας. Καλείται η βουλή να επικυρώσει τον ενταφιασμό της κοινοβουλευτικής διαδικασίας, την παράδοση της εθνικής κυριαρχίας, την αναδοχή του συνόλου χρέους και την αναγνώριση των συνολικών υποχρεώσεων, ενώ το χρέος είναι μη βιώσιμο."
"Το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ είχε ενωθεί με τον λαό, στον οποίο ανήκει, όταν αντιδρούσε στα μέτρα. Αν το νομοσχέδιο το έφερναν οι μνημονιακές δυνάμεις του τόπου, θα απηύθηνα στη Βουλή έναν καταγγελτικό λόγο για μία, προς μία τις διατάξεις του. Ο πρωθυπουργός έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να αποκρούσει τον εκβιασμό"
-  Βίντεο , enikos.gr - , https://youtu.be/IMIaDQwLJTg ,



-  Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας προσήλθε στη Βουλή και τοποθετήθηκε.
"Βρισκόμαστε σε μια δύσκολη στιγμή και καλούμαστε να πάρουμε αποφάσεις με κριτήριο την ευθύνη. Δώσαμε έναν αγώνα με λάθη και παραλείψεις, δεν δραπετεύω από αυτές - Αισθάνομαι περήφανος, γιατί δώσαμε μια μάχη άνιση. Αφήσαμε παρακαταθήκη την αξιοπρέπεια στην Ευρώπη και ολόκληρο τον κόσμο κι αυτό δεν σβήνει. Δώσαμε μάχη εναντίον των δυνάμεων του ισχυρού, των τραπεζών, της λιτότητας . Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι εμείς αποτελούμε εγγύηση ότι δεν θα προχωρήσουμε σε πράξεις και παραλείψεις του παρελθόντος. Παρά την εξαιρετικά δύσκολη συμφωνία, θέλω να πιστεύω ότι το σύνολο της Κ.Ο. δεν θα κάνει πίσω στη δέσμευση για τον αγώνα μέχρι τέλους. Ο μεγάλος αντίπαλος βρίσκεται εντός των τειχών.
Βίντεο  , Αλ. Τσίπρας: Δε θα τους κάνουμε το χατίρι της παρένθεσης   , https://youtu.be/KMl7ycQhUNI  ,



-   Στο βήμα ο  Ευ. Μεϊμαράκης πρόεδρος της ΝΔ
"Μου λέγατε παραμύθια ότι δεν θα μιλήσετε για να μη μιλήσω. Γι' αυτό δεν σας εμπιστεύονται όλοι ξένοι κ. Πρόεδρε."
"Eίχατε ευνοϊκότερη μεταχείριση από τους Ευρωπαίους απ' ότι εμείς. Ξέραμε τι σημαίνει διαπραγμάτευση, εσείς δεν ξέρατε. Γνωρίζατε ότι αφού τελειώσει το πρόγραμμα η ΕΚΤ δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει"
Παραδεχτείτε πρωθυπουργέ, ότι η στάση της αντιπολίτευσης σας έδωσε πολλά όπλα στη φαρέτρα."
Βίντεο  , enikos.gr -Μεϊμαράκης  , https://youtu.be/NUL66G1syv8  ,





-  Σύντομη δευτερολογία του Αλέξη Τσίπρα
"Το τέχνασμα ότι δήθεν βγαίναμε απ΄το Μνημόνιο ήταν αντίστοιχο ψέμα με το success story. : Όταν μια χώρα έχει χρέος 180% του ΑΕΠ, αντιλαμβάνεστε ότι δεν είναι μια χώρα που μπορεί να βγει στις αγορές. Για πρώτη φορά έχουμε σαν δεδομένο ότι αυτά τα 85 δισ. για την επόμενη τριετία, καλύπτουν πλήρως όλες τις χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας στο μεσοδιάστημα. Βλέπω κ. Μεϊμαράκη ότι αγωνιάτε για το τι θα ψηφίσουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Ανησυχείτε για την κυβερνητική πλειοψηφία. Αφού αγωνιάτε τόσο γιατί δεν κάνετε μια  πρόταση  μομφής; Γιατί δεν ζητάτε εκλογές;"
Βίντεο  , enikos.gr -  , https://youtu.be/HQNleH6H5W8 ,



-  Στη 01:50 περίπου ξεκίνησε η ψηφοφορία
 -  Tα μέτρα υπερψηφίστηκαν από 229 βουλευτές.
64 ψήφισαν όχι και 6 "παρών".
~
***  Έξαλλη η Γεννηματά τηλεφώνησε Τσίπρα
gennimata
 -  Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά , τηλεφώνησε στον πρωθυπουργό, όταν πληροφορήθηκε ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα μιλήσει στη Βουλή και σύμφωνα με τις πληροφορίες του εξεφρασε τη πικρία και το θυμό της αφού ο πρωθυπουργός δεν είπε ούτε ένα ευχαρστώ!
Στη Βουλή, όταν η κα Γεννηματά ανέβηκε στο βήμα, κατηγόρησε τη κυβέρνηση για την ελεύθερη πτώση της οικονομίας και αναφερόμενη στην απουσία του πρωθυπουργού, έκανε λόγο για θεσμικό ατόπημα και λάθος του Τσίπρα να μην αναγνωρίσει τη στήριξη του δημοκρατικού τόξου.
~
***  Πύρρεια Συμφωνία και 39 απώλειες: Πέρασε με τις ψήφους της αντιπολίτευσης     
Συνολικά 124 βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας ενέκριναν το νομοσχέδιο
Πύρρεια Συμφωνία και 39 απώλειες: Πέρασε με τις ψήφους της αντιπολίτευσης
-  Με ευρεία πλειοψηφία πέρασε από τη Βουλή η συμφωνία της Συνόδου Κορυφής, αν και από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αρκετοί (συνολικά 39) οι βουλευτές που δεν υπερψήφισαν το νομοσχέδιο.
-  Το νομοσχέδιο υπερψηφίστηκε από την πλειοψηφία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και από σύσσωμες τις Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Νέας Δημοκρατίας, του Ποταμιού, των Ανεξάρτητων Ελλήνων και του ΠΑΣΟΚ. Αντίθετα, καταψήφισαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής και του ΚΚΕ. Συνολικά, το νομοσχέδιο υπερψήφισαν 229 βουλευτές, έναντι 64 βουλευτών που καταψήφισαν, ενώ υπήρξαν και 6 "παρών".
~*  Από τον ΣΥΡΙΖΑ, οι εξής (32) βουλευτές ψήφισαν ΟΧΙ:
- Ζωή Κωνσταντοπούλου
- Γιάννης Βαρουφάκης
- Νάντια Βαλαβάνη
- Δημήτρης Στρατούλης
- Κώστας Ήσυχος
- Δημήτρης Κοδέλας
- Ελένη Σωτηρίου
- Αγλαΐα Κυρίτση
- Γιάννης Σταθάς
- Κώστας Λαπαβίτσας
- Αθανάσιος Σκούμας
- Κωνσταντίνος Ζαχαριάς
- Δέσποινα Χαραλαμπίδου
- Ιωάννα Γαϊτάνη
- Ραχήλ Μακρή
- Ηλίας Ιωαννίδης
- Μιχάλης Κριτσωτάκης
- Θωμάς Κώτσιας
- Βαγγέλης Διαμαντόπουλος
- Βασίλης Χατζηλάμπρου
- Κωνσταντίνος Δερμιτζάκης
- Γιάννης Ζερδελής
- Παναγιώτης Λαφαζάνης
- Στάθης Λεουτσάκος
- Θανάσης Πετράκος
- Ελένη Ψαρρέα
- Ευγενία Ουζουνίδου
- Στέφανος Σαμοΐλης
- Κώστας Δελημήτρος
- Ελένη Σταματάκη
- Βασίλης Κυριακάκης
- Ζήσης Ζάννας
~* “Παρών” ψήφισαν οι:
- Χρήστος Καραγιαννίδης
- Βασιλική Κατριβάνου
- Ηρώ Διώτη
- Νίκος Μιχαλάκης
- Δημήτρης Μπαξεβανάκης
- Βάσω Λέβα
Απούσα ήταν η Αλεξάνδρα Τσανάκα (ΣΥΡΙΖΑ).
Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία συνολικά 124 βουλευτές ψήφισαν τα μέτρα, αριθμός που είναι μεγαλύτερος από τον κρίσιμο αριθμό των 120 βουλευτών, κάτω από τον οποίο θεωρείται ότι η κυβέρνηση θα είχε σοβαρό πρόβλημα νομιμοποίησης.
Σε δήλωσή του πάντως, ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Παναγιώτης Λαφαζάνης, που ψήφισε "όχι", ξεκαθάρισε πως στηρίζει την κυβέρνηση και δεν τίθεται θέμα εμπιστοσύνης.
~
***   Παναγιώτης Λαφαζάνης: Στηρίζουμε πολύ δυνατά, ολόθερμα, την κυβέρνηση  
"Δεν είναι κανένας απέναντι από τον Τσίπρα"
Παναγιώτης Λαφαζάνης: Στηρίζουμε πολύ δυνατά, ολόθερμα, την κυβέρνηση
-  «Στηρίζουμε την κυβέρνηση και αυτοί που είπαμε 'όχι', στηρίζουμε την προσπάθεια να βγούμε από την κρίση με την Ελλάδα ψηλά, κοινωνικά δίκαιη», δήλωσε ο Παναγιώτης Λαφαζάνης μετά την ψηφοφορία, στο περιστύλιο της Βουλής. Ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι «στηρίζουμε την κυβέρνηση, αλλά διαφωνούμε με τα μνημόνια, με μέτρα λιτότητας, είναι σαφές, στηρίζουμε απολύτως», για να συμπληρώσει ότι «είμαστε βουλευτές της κυβέρνησης αυτής, τη στηρίζουμε ολόθερμα, είμαστε η καρδιά και η ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ, τον στηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ, στηρίζουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, στηρίζουμε τον πρωθυπουργό, δεν στηρίζουμε το Μνημόνιο».
«Συνεχίζουμε με έναν ΣΥΡΙΖΑ ενωμένο και κορμό μιας κυβέρνησης που πρέπει να ακολουθήσει και θα ακολουθήσει μια προοδευτική πορεία για να βγει η χώρα από την κρίση. Αυτή είναι η κατεύθυνσή μας, αυτή θα ακολουθήσουμε», είπε.
Ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι «δεν είναι κανένας απέναντι από την κυβέρνηση, την κυβέρνηση τη στηρίζουμε πολύ δυνατά, τη στηρίζουμε ολόθερμα, για να εφαρμόσουμε το πρόγραμμά μας».
Ερωτηθείς τι θα κάνει αν του ζητηθεί παραίτηση, είπε ότι το θέμα της κυβέρνησης είναι αρμοδιότητα του πρωθυπουργού, ότι εκείνος καθορίζει το κυβερνητικό σχήμα και πως οποιαδήποτε στιγμή του ζητήσει την παραίτησή του, είναι στη διάθεσή του, «είναι σαφές αυτό». Πρόσθεσε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι πρωθυπουργός με τη θέληση του ελληνικού κλαού, «τον στηρίζουμε όλοι».
Στο ερώτημα τι θα έκανε εάν ήταν στη θέση του κ. Τσίπρα και είχε απέναντι «έναν Λαφαζάνη», ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι θα συνέχιζε να κυβερνούσε και θα προσπαθούσε όσο το δυνατό να ασκήσει μια πολιτική συμβατή με τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Στο ερώτημα εάν θέλει εκλογές, τόνισε ότι «όχι δεν θέλουμε εκλογές, έχουμε μια κυβέρνηση εκλεγμένη, δυνατή, που στηρίζεται από όλους μας».
~
***  Καλά νέα από τη Λαγκάρντ: "Βλέπω διάθεση για αναδιάρθρωση χρέους"!  
Κάτι κινείται στην ΕΖ
Καλά νέα από τη Λαγκάρντ:
-  Την ελπίδα ότι οι χώρες της ευρωζώνης θα συμφωνήσουν να μειώσουν το χρέος της Ελλάδας με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, εξέφρασε η επικεφαλής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ σε συνέντευξή της στο CNN.
“Έχω κάποια ελπίδα, επειδή τις τελευταίες ώρες υπάρχει μια ευνοϊκή διάθεση για την αναδιάρθρωση του χρέους,” σημείωσε η κυρία Λαγκάρντ.
"Αυτό που έχουμε πει στους Ευρωπαίους είναι ότι ανεξάρτητα με την μορφή που θα πάρει, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο για να ελαφρυνθεί το βάρος και να μπορέσει η χώρα να αποδείξει ότι το χρέος της μπορεί να επιστρέψει σε μια βιώσιμη πορεία". H Κριστίν Λαγκάρντ εκτίμησε πως η πιο πιθανή επιλογή είναι η επιμήκυνση του χρέος και όχι τόσο το κούρεμα στην ονομαστική του αξία, για πολιτικούς λόγους των χωρών της Ευρωζώνης.
Αναγνώρισε πάντως ότι η θέση του Έλληνα πρωθυπουργού είναι δύσκολη, καθώς καλείται να πάρει δύσκολα μέτρα, που είναι αντίθετα με τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.
~
*** ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Έκθεση θάνατος της Ελλάδας από το 2008...

ellada
 -  Μία έκθεση βόμβα της AIG από το 2008 με τίτλο "Ευρωπαϊκή Αυτοκρατορία" μας δείχνει πως η υποδούλωση των ευρωπαϊκών κρατών ήταν σχεδιασμένη χρόνια πριν και τα μέσα με τα οποία θα πραγματοποιηθεί.
Ορίστε μερικά αποσπάσματα από το εν λόγω έγγραφο: "Περιβαλλοντικά ζητήματα: Αύξηση του ελέγχου πάνω στις χώρες μέλη. Εκ των προτέρων ιδέα της παγκόσμιας διακυβέρνησης
Τρομοκρατία: η χρήση της χρησιμοποιείται δικαιολογία για μεγαλύτερο έλεγχο επί των αστυνομικών και δικαστικών θεμάτων. Αύξηση της έκτασης επιτήρησης.
Παγκόσμια οικονομική κρίση: Θάνατος δύο «πουλιών» (ελεύθερης αγοράς – Αγγλοσαξονικής οικονομίας) με μια πέτρα (πανευρωπαϊκή ρυθμιστική αρχή) – Προσπάθειες της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής διακυβέρνησης.
ΟΝΕ: Θα δημιουργήσει μια κρίση για να αναγκάσει την εισαγωγή της "ευρωπαϊκής οικονομικής κυβέρνησης".
Τα συγκεκριμένα βήματα έπρεπε να πραγματοποιηθούν σε βάθος επταετίας, δηλαδή το 2015. Τα συμπεράσματα δικά σας...
~
***  ΈΚΤΑΚΤΟ: Περιμένουν αποσταθεροποίηση...
m240bravo
Ένα άρθρο του Sputnik, από τον Finian Cunningham υπογραμμίζει ότι όλα αυτά που γίνονται στην Ελλάδα είναι "πρόβα" για όσα πρόκειται να επακολουθήσουν στην Ευρώπη. Ο αρθρογράφος προβλέπει ότι έρχονται μεγάλες ταραχές και ότι αυτός είναι ο λόγος πίσω από την ενίσχυση των αμερικανικών στρατευμάτων στην Ευρώπη.
Ο συντάκτης του άρθρου γράφει ότι "η συνθηκολόγηση της ελληνικής κυβέρνησης στο Βερολίνο σηματοδοτεί την "πειθάρχηση" του ευρύτερου ευρωπαϊκού εκλογικού σώματος... Αυτό που συμβαίνει στην Ελλάδα είναι ο προάγγελος για άλλα κράτη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτή την περίπτωση, αναμένεται γενικευμένη κοινωνική αναταραχή".
Και συνεχίζει: "Η ταχεία επέκταση των αμερικανικών στρατιωτικών δυνάμεων σε όλη την Ευρώπη κατά το παρελθόν έτος έγινε με το πρόσχημα της "υπεράσπισης" των συμμάχων του ΝΑΤΟ από την υποτιθέμενη ρωσική επιθετικότητα. Αλλά μια εντελώς διαφορετική έκτακτης ανάγκη για την οποία η Ουάσιγκτον ετοιμάζεται είναι ακόμη και ένα στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ευρώπη - στον απόηχο της οικονομικής κατάρρευσης που απορρέει από την ελληνική κρίση χρέους".
Επισημαίνει ότι "η στρατιωτική παρουσία των ΗΠΑ στην Ευρώπη δεν ήταν ποτέ μεγαλύτερη από το τέλος του Ψυχρού Πολέμου πριν από 25 χρόνια. Υποστηρίζει ότι στην Ουάσινγκτον έχουν στο μυαλό τους την οικονομική και κοινωνική κατάρρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Σε αυτή την περίπτωση, η αμερικανική στρατιωτική μηχανή θα αναπτυχθεί για να καλύψει εύθραυστες και αναξιόπιστες κυβερνήσεις εν μέσω εκτεταμένης κοινωνικής αναταραχής. Θα πρόκειται για κυβερνήσεις οι οποίες θα έχουν επιβληθεί χωρίς λαϊκή εντολή, όπως γίνεται στην Ελλάδα,".
~
***  ΒΟΜΒΑ: Ανοίγουν οι θυρίδες
thyrides
-  Tην ερχόμενη Δευτέρα αντί για αύριο Παρασκευή θα ανοίξουν οι τράπεζες με άνοιγμα θυρίδων και σωρευτική απόδοση του ημερησίου 60ευρου από τα ΑΤΜ. Αυτό σημαίνει ότι θα επιτρέπεται το ποσό των 60 ευρώ που δεν τραβήχτηκε τη μία ημέρα να "τραβιέται" την επόμενη δηλαδή να γίνει ανάληψη 120 ευρώ.
Όσον αφορά τις θυρίδες, όπου σύμφωνα με εκτιμήσεις υπάρχουν φυλαγμένες καταθέσεις συνολικού ύψους 20 δισ. ευρώ, αποφασίστηκε πλήρης ελευθερία κινήσεων, εφόσον το χρήμα παραμένει στο εσωτερικό της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, ο μόνος έλεγχος θα γίνεται μόνο στα σύνορα, εφόσον επιχειρήσει κάποιος να βγάλει τα χρήματα αυτά στο εξωτερικό. Ακόμη δεν έχει καθοριστεί ένα συγκεκριμένο όριο για την επιτρεπόμενη εξαγωγή χρημάτων κατ΄ αυτό τον τρόπο, αλλά σίγουρα θα είναι πολύ χαμηλότερο από το ισχύον όριο των 10.000 ευρώ.
~
***  Ο Παπαδημούλης του πολιτικού αλτσχάιμερ…
papadhm
-  Οι απόψεις του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη παρουσιάζουν μεγάλη απόκλιση εάν συγκριθούν μεταξύ τους…
Ο κ. Παπαδημούλης λίγα χρόνια πριν εξαπέλυε σφοδρή επίθεση, και έκρινε αυστηρά τον Γ. Παπανδρέου για τις επιλογές του αναφορικά με την νέα συμφωνία τότε…
Επίσης, ο κ. Παπαδημούλης το 2011, έκανε λόγο για δημοψήφισμα χωρίς ξεκάθαρο ερώτημα, για τυχοδιωκτικές και επικίνδυνες πολιτικές ενώ ζητούσε επίμονα πρόωρες εκλογές.
Πρόκειται για αλτσχάιμερ ή διπολική διαταραχή;
-  Το voicenews.gr σας παραθέτει τα «τιτιβίσματα» που φανερώνουν την κωλοτούμπα του Δμήτρη Παπαδημούλη:
 -  "Ο Γ. Παπανδρέου που πέρασε το μνημόνιο με "κατεπείγον", ζητά δημοψήφισμα για τη νέα συμφωνία. Το δημοψήφισμα έγινε στις 25/1... Ζητείται ευθύνη..." έγραψε χαρακτηριστικά στις 25 Φεβρουαρίου.
- "Έχουμε μία κυβέρνηση αποτυχημένη, έναν πρωθυπουργό ακατάλληλο. Η εντιμότερη δημοκρατική λύση είναι οι εκλογές κι όχι το δημοψήφισμα." έγραψε ο Δημήτρης Παπαδημούλης.
"Ανακοίνωσε δημοψήφισμα χωρίς ξεκάθαρο ερώτημα, θα είναι για την συμφωνία ή για το ευρώ. Πόσο τυχοδιωκτική και επικίνδυνη είναι αυτή η πολιτική;"  papadhmoulhs
~
*** Άστραψε και βρόντηξε ο Άδωνις για Καμμένο: Αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος...
adwnis
Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, υπενθύμισε σήμερα ένα πρόσφατο tweet του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου…
Ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, παραθέτοντας το «τιτίβισμα» του κ. Καμμένου:
«Διαβάστε με τα μάτια σας τί έγραφε αυτός ο ανεκδιήγητος τύπος στις 04/06/2015 δηλ ένα μήνα πριν ψηφίσει το Μνημόνιο».
titivisma adwni
~
***  Ήσυχος: Η παραίτησή μου είναι στη διάθεση του πρωθυπουργού
hsyxos
-  Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, διευκρίνισε σήμερα πως βρίσκεται στη διάθεση του πρωθυπουργού, τόσο για παραίτηση, όσο και για ό,τι χρειαστεί.
Παράλληλα υπογράμμισε ότι παρά το γεγονός πως στηρίζει την κυβέρνηση, δεν θα μπορούσε να στηρίξει ένα μνημόνιο.
Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμυνας μιλώντας στον Ant1 σχολίασε τη στάση που κράτησε στη χθεσινή ψηφοφορία λέγοντας: Η ψήφος μου ήταν ένα «όχι» στα μνημόνια και σε καμία περίπτωση «όχι» στον πρωθυπουργό.
Σε ό,τι αφορά το αν θα κρατήσει ή θα παραδώσει την έδρα του, δήλωσε πως δεν έχει τεθεί σχετικό θέμα, ενώ υπογράμμισε με νόημα πως «αυτή η κυβέρνηση δεν κινδυνεύει από τους βουλευτές της».
~
*** ΒΟΜΒΑ αχαλίνωτης φαντασίας: Ποια είναι η σχέση του Χίτλερ με την Μέρκελ...
merkelxitler
Ποια είναι η μυστική σχέση μεταξύ του Αδόλφου Χίτλερ και της Γερμανίδας καγκελαρίου, Άνγκελα Μέρκελ; Πολλοί είναι εκείνοι που λένε ότι η Μέρκελ είναι κόρη του Χίτλερ μέσω τεχνητής γονιμοποίησης. Αν μη τι άλλο ένα ευφάνταστο σενάριο το λιγότερο...
Δείτε το βίντεο:  ΜΕΡΚΕΛ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ   , https://youtu.be/P0CY0MXh2-c  ,
 
~
*** ΣΟΚ: Θα πληρώνουμε μέχρι το 2095
dnt1
-  Η επέκταση της περιόδου χάριτος των δάνειων της Ελλάδας από τους ευρωπαίους δανειστές, θα φτάσει τα 30 χρόνια και η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής θα αγγίξει τα 80 χρόνια, με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να προτείνει να αποπληρωθούν έως το 2095.
-  Το συγκεκριμένο σχέδιο πρότεινε ανώτατος αξιωματούχος του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, ενώ ξεκαθάρισε πως το δημόσιο χρέος της Ελλάδας έχει γίνει εξαιρετικά μη βιώσιμο και απαιτείται η άμεση ελάφρυνσή του, με γενναία επιμήκυνση όλων των δανείων.
-  Από την προκαταρκτική αξιολόγηση των τριών θεσμών (ΕΚΤ, ΕΕ, ΔΝΤ) προκύπτει ότι οι συνολικές ανάγκες χρηματοδότησης της Ελλάδας, από σήμερα μέχρι τα τέλη του 2018, θα αυξηθούν στα 85 δισ. Ευρώ, ενώ για το τραπεζικό σύστημα, εκτιμάται πως θα χρειαστεί ανακεφαλαιοποίηση ύψους 25 δισ. ευρώ.
-  «Πρέπει να μειωθεί το χρέος σε επίπεδα που ο ιδιωτικός τομέας να ενδιαφερθεί για το ελληνικό χρέος. Αν δεν ληφθούν μέτρα, το χρέος θα κορυφωθεί μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, στο 200% του ΑΕΠ, παρουσιάζοντας μάλιστα αυξητικές τάσεις», τόνισε ο ίδιος.
-  Στη συνεχεία το στέλεχος του Ταμείου είπε πως: «χρειάζεται «διπλασιασμός» της περιόδου χάριτος και των λήξεων σε σχέση με τα όσα πρότεινε το ΔΝΤ στο προσχέδιο της έκθεσης βιωσιμότητας του ελληνικού χρέους», όπου είχε παρουσιάσει στις 2 Ιουλίου 2015. Δηλαδή, περίοδος χάριτος 40 ετών και αποπληρωμής σε 80 χρόνια.
-  Τέλος, τα δάνεια της ευρωζώνης προς την Ελλάδα ανέρχονται στα 184 δισ. ευρώ και εάν προστεθούν τα νέα ευρωπαϊκά δάνεια εκτιμώμενου ύψους 40 -50 δισ. ευρώ, τότε το συνολικό χρέος προς τους Θεσμούς, αγγίζει το αστρονομικό ποσό, των 234ων δισ. ευρώ, ενώ να αποπληρωθεί έως το 2095 προτείνει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.
~
*** ΒΟΜΒΑ: Αυτό είναι το νέο 50ευρο ειδικά για την Ελλάδα... evro
-  Αυτό είναι το νέο μας χαρτονόμισμα! Όχι... ακριβώς αλλά κάποιος στο ίντερνετ φαίνεται ότι εμπνεύστηκε από το κλίμα "ευημερίας" που επικρατεί και σχεδίασε το καινούργιο μας 50ευρο με φόντο δυο παιδάκια που ζητιανεύουν. Επιστημονική φαντασία ή το άμεσο μέλλον; Οψόμεθα...

eurosakat


~
***  Συμφωνία στο Eurogroup για το δάνειο «γέφυρα» 7 δισ. στην Ελλάδα
lefta
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η πρόταση της Κομισιόν για δάνειο – γέφυρα προς την Ελλάδα μέσω του μηχανισμού EFSM, ενεργοποιείται.
Ωστόσο, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται αύριο.
Τα χρήματα από τον μηχανισμό θα πρέπει να φτάσουν το αργότερο ως την ερχόμενη Δευτέρα στην Τράπεζα της Ελλάδος για την πληρωμή των ομολόγων της ΕΚΤ.
~
***  ΣΟΚ: Ο Πούτιν βρίζει μπροστά στην Μέρκελ
poutinvlad
-  Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που είχαν ο Βλάντιμιρ Πούτιν με την Άνγκελα Μέρκελ, ο Ρώσος πρόεδρος ταπείνωσε την Γερμανίδα καγκελάριο λέγοντας το εξής αμίμητο: "Στην πατρίδα μου λέμε... η πρώτη νύχτα του γάμου δεν τελειώνει ποτέ χωρίς γα...". Ποιος ξέρει άραγε τι μπορεί να σήμαινε η φράση του Πούτιν...
Δείτε το βίντεο: Putin Tells Merkel whatever you do at wedding night you'll be facked ,  https://youtu.be/QL2q3n8tTmU  ,
 


~
***  Το έγκλημα συνεχίζεται - Κοτζιάς: Θέμα χρόνου η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου
kotzias pristina
 -  Σύμφωνα με πηγές εντός του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών, η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου είναι θέμα χρόνου, με μερικούς να επισημαίνουν ότι το θέμα αυτό θα διευθετηθεί εντός του τρέχοντος έτους.
"Η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου είναι μόνο θέμα χρόνου. Ευτυχώς, το Κοσσυφοπέδιο δεν έχει ανοικτά ζητήματα. Το μόνο εμπόδιο στο ζήτημα αυτό είναι τι θα μπορούσε να προκληθεί με την απόφαση στην περίπτωση της Κύπρου. Διερευνούμε προς το παρόν τρόπους για να ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα", είπε Έλληνας διπλωμάτης σύμφωνα με το δημοσίευμα.
Σύμφωνα με τον ίδιο, το θέμα της αναγνώρισης του Κοσόβου είναι ένα επίκαιρο θέμα στις Βρυξέλλες.
"Θεωρώ ενδεχόμενο ότι οι 5 χώρες της ΕΕ που υπολείπονται θα αναγνωρίσουν το πολιτειακό καθεστώς του Κοσσυφοπεδίου. Πρέπει, ωστόσο, να παραδεχθούμε ότι η διαδικασία αυτή δεν είναι εύκολη, επειδή σε ορισμένες χώρες υπάρχει εμμονή"
Στο μεταξύ ο υπουργός Εξωτερικών της Ελλάδας, Νίκος Κοτζιάς, δήλωσε στην Πρίστινα ότι η Αθήνα αναζητά χώρο και χρόνο για την επισημοποίηση της αναγνώρισης του Κοσσυφοπεδίου. "Όσον αφορά το θέμα της αναγνώρισης πρέπει να έχουμε κατά νου δύο κριτήρια σχετικά με το θέμα αυτό, ένα από αυτά είναι οι ανάγκες της περιοχής και το δεύτερο είναι το εθνικό μας συμφέρον στην Ευρώπη. Στο μέλλον θα διερευνήσουμε τι είδους λύση μπορούμε να δώσουμε με τα κριτήρια αυτά", δήλωσε ο Κοτζιάς στην Πρίστινα, έπειτα από συνάντηση με ανώτερους αξιωματούχους.
~
***  Bόμβα: Nτοκουμέντο- Αυτός είναι ο Σόιμπλε (ΒΙΝΤΕΟ)
soimble
 -  Βόμβα απ'το παρελθόν.
Το 2009 , ο Ολλανδός δημοσιογράφος τολμά να ρωτήσει κάτι σχετικό με το ...μαύρο παρελθόν του παραλίγο καγκελάριο, ΥΠΟΙΚ της Γερμανίας Σόιμπλε.
Ο δημοσιογράφος της De Telegraaf ρωτά την Άνγκελα Μέρκελ, πως μπορεί να εμπιστεύεται στο υπουργείο κάποιον σαν τον Σόιμπλε που είχε λάβει περίπου 100,000 μάρκα στο σκάνδαλο με έμπορο όπλων!
Video , Ο Σόιμπλε, η εμπιστοσύνη και τα 100.000 Μάρκα  , https://youtu.be/rC3Fs-6kTPY  ,
  


~
*** Δυστυχώς δεν έχουμε δίκιo
alexis
-  Αισθάνθηκα ιδιαίτερα ταπεινωμένος από τις επιθέσεις των βουλευτών του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου προς τον πρωθυπουργό της χώρας μας, για ένα και μόνο λόγο. Οι εταίροι μας είχαν δίκιο.
Το 2010 η χώρα χρεοκόπησε . Το άνοιγμα του προϋπολογισμού μεταξύ εσόδων και εξόδων ήταν 25 δις. Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι την άλλη μέρα το πρωί έπρεπε να προσαρμόσουμε βίαια τη ζωή μας χωρίς τα 25 δις. Οι εταίροι μας λοιπόν κάλυψαν τη διαφορά αυτή θέτοντας σαν στόχο την σταδιακή προσαρμογή σε βάθος πενταετίας με παράλληλη χρηματοδότηση των ελλειμμάτων μας. Αυτή τη χρηματοδότηση την ονόμασαν μνημόνιο.
Ποιοι καρπώθηκαν τα λεφτά αυτά πέραν από τους έλληνες πολίτες;
Παράλληλα δε, ο ELA χρηματοδότησε τις ελληνικές τράπεζες με καμιά 90ρια δις. Και μη μου πείτε ότι τα καρπώθηκαν οι καπιταλιστές τραπεζίτες, αφού είναι βέβαιο ότι είναι χρήματα που πέφτουν στην πραγματική οικονομία.
Στα περίπου 40 δις δόθηκαν για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών που βρίσκονται μετά την κατάρρευση τους, υπό κρατικό έλεγχο. Ο μύθος περί καταγραφής τους στο δημόσιο χρέος προφανώς δεν ισχύει , αφού με την επαναϊδιωτικοποίηση τους θα επιστρεφόντουσαν με την πώληση των μετοχών τους. Λεφτά λοιπόν που επανεκινούν την ελληνική οικονομία και ωφελούνται όλοι οι έλληνες πολίτες.
Τα «ληστρικά» επιτόκια των μνημονίων αρχικά ξεκίνησαν από 4,5% (όταν οι αγορές δάνειζαν με τουλάχιστον 19%) και στο τέλος του 2014 είχαν πέσει κάτω από 1% χαρίζοντας μας αναδρομικά την διαφορά στα επιτόκια.
Την αποπληρωμή του χρέους την επιμήκυναν για 30 χρόνια , από τα 6 που ήταν αρχικά και υποσχέθηκαν ότι θα επανεξετάσουν την αναδιάρθρωση του χρέους, αφού πρώτα μας το κούρεψαν το 2012 κατά 180 περίπου δις.
Θα χάσει κανείς το μέτρημα αν υπολογίσει τα χρήματα που «έβρεξαν» την ελληνική οικονομία από τα κοινοτικά κονδύλια και τις επιδοτήσεις της αγροτικής μας οικονομίας.
Ένα πράγμα μας ζήτησαν. Μεταρρυθμίσεις.
Και μείς, ο «σοφός» και «αλάνθαστος», «περιούσιος» λαός του Θεού, στείλαμε τον εκπρόσωπο της ελληνικής ψευτομαγκιάς να ζητήσει περισσότερα χρήματα βάζοντας ταυτόχρονα και κόκκινες γραμμές.
Δυστυχώς δεν έχουμε δίκιο. Και το χειρότερο;  Στείλαμε ανθρώπους που μας μοιάζουν.
Ψηφίσαμε περήφανα ΟΧΙ στα 8,5 δις του Γιούνκερ , για να φέρει ο χαμογελαστός πρωθυπουργός μας πακέτο μέτρων 13 δις.
Ο Θεός να βάλει το χέρι Του.
Αν και δεν νομίζω να το βάζει σε αυτούς που αρνούνται να μετανοήσουν.
Αντώνης Κρούστης
Fileleftheros1966.blogspot.com
The GOVERNOR. Tο πρώτο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ πολιτικό application
https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.co.telia.thegovernor ,
https://itunes.apple.com/us/app/gr.co.telia.thegovernor/id892727794?mt=8 ,
https://www.facebook.com/pages/The-Governor/1428010330804005 ,
~
***
~
*** Αθλητική  ενημέρωση  :
~
*** Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται από νωρίς στην ευρωπαϊκή «μάχη»     
Κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ
Ο ΠΑΟΚ ρίχνεται από νωρίς στην ευρωπαϊκή «μάχη»
-  Το πρώτο βήμα για την πρόκριση θέλει κάνει απόψε (21:00 Novasports 2) ο ΠΑΟΚ, που μπαίνει στη μάχη των ευρωπαϊκών κυπέλλων και συγκεκριμένα στο πρώτο ματς για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League, στην Κροατία κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ.
- Ο προπονητής του «δικέφαλου», Ιγκορ Τούντορ, δεν θα έχει στη διάθεση του τους Λούκας Πέρεθ, Περέϊρα και Νομπόα.
- Ο «δικέφαλος» μετά το τραγικό περσινό φινάλε στο ελληνικό πρωτάθλημα που τον βρήκε στην 4η -και τελευταία- θέση των πλέι οφ και 5η συνολικά στο πρωτάθλημα, καλείται πλέον να αρχίσει τη νέα σεζόν από πολύ νωρίς και να «σώσει» την παρουσία του στο Europa League.
- Από εκεί και πέρα στις κυπριακές ομάδες, εκτός έδρας αγωνίζεται η Ομόνοια, η οποία θα παίξει στην Πολωνία κόντρα στη Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ, ενώ ο Απόλλων Λεμεσού θα παίξει στην έδρα του κόντρα στην Τρακάι από τη Λιθουανία.
~ Συνοπτικά το πρόγραμμα των πρώτων αγώνων για τον Β' προκριματικό γύρο του Europa League έχει ως εξής:Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ (Κροατία) - ΠΑΟΚ (ΕΛΛΑΔΑ)
Κουκέσι (Αλβανία) - Μλάντοστ Ποντγκόριτσα (Μαυροβούνιο)
Μπερόε Στάρα Ζαγόρα (Βουλγαρία) - Μπρόντμπι (Δανία)
Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία) - Οντς (Νορβηγία)
Ρέϊκιαβικ (Ισλανδία) - Ρόζενμποργκ (Νορβηγία)
Χάποελ Μπέερ Σεβά (Ισραήλ) - Τουν (Ελβετία)
Σλόβαν Μπρατισλάβας (Σλοβακία) - Γιουνιβέρσιτι Κόλετζ Ντάμπλιν (Ιρλανδία)
ΑΙΚ Στοκχόλμης (Σουηδία) - Σιράκ (Αρμενία)
Καϊράτ Αλμάτι (Καζακστάν) - Αλασκέρτ (Αρμενία)
Φερεντσβάρος (Ουγγαρία) - Ζελέζνιτσαρ (Βοσνία)
Λέγκια Βαρσοβίας (Πολωνία) - Μποτοσάνι (Ρουμανία)
Βοϊβοντίνα (Σερβία) - Σπαρτακς Γιούρμαλα (Λετονία)
Βαντούζ (Λιχτενστάιν) - Νόμε Καλιου (Εσθονία)
Ντάτσια Κισινάου (Μολδαβία) - Ζίλινα (Σλοβακία)
Γιαγκελόνια Μπιάλιστοκ (Πολωνία) - ΟΜΟΝΟΙΑ (Κύπρος)
Γέλγκαβα (Λετονία) - Ραμποτνίτσκι (ΠΓΔΜ)
Μλάντα Μπόλεσλαβ (Τσεχία) - Στρομσγκόντσετ (Νορβηγία)
Χαφναρφιορντούρ (Ισλανδία) - Ιντερ Μπακού (Αζερμπαϊτζάν)
Τσουκαρίτσκι (Σερβία) - Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν)
Τσέρνο Μόρε Βάρνα (Βουλγαρία) - Ντιναμό Μινσκ (Λευκορωσία)
Ινβερνές (Σκοτία) - Άστρα (Ρουμανία)
Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία) - Βόλφσμπεργκερ (Αυστρία)
Ριέκα (Κροατία) - Αμπερντίν (Σκοτία)
Σπαρτάκ Τρνάβα (Σλοβακία) - Λίνφιλντ (Β. Ιρλανδία)
Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) - Ντιφερντάνζ (Λουξεμβούργο)
Γουέστ Χαμ (Αγγλία) - Μπιρκίρκαρα (Μάλτα)
Κοπεγχάγη (Δανία) - Νιούταουν (Ουαλία)
Σαρλερουά (Βέλγιο) - Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (Ισραήλ)
Απόλλων Λεμεσού (Κύπρος) - Τρακάϊ (Λιθουανία)
Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία) - Γκέτεμποργκ (Σουηδία)
Ράντερς (Δανία) - Ελφσμποργκ (Σουηδία)
Κόπερ (Σλοβενία) - Χάϊντουκ Σπλιτ (Κροατία)
Σκόντο (Λετονία) - Ντεμπρετσένι (Ουγγαρία)
**Οι ρεβάνς θα διεξαχθούν στις 23 Ιουλίου.
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ


~


  ***   ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΝΙΟΥ  2015  :
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Δευτέρα  29  Ιουνίου 2015  : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.com/2015/06/29-2015.html .-
~ARFARA  NEWS  , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , 30   Ιουνίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/06/arfara-news-30-2015.html .-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης   30  Ιουνίου  2015 : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/06/30-2015.html .- 
~ ARFARA   NEWS   , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τετάρτη  01  Ιουλίου  2015: http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-01-2015.html .-  
~
~***  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΙΟΥΛΙΟΥ  2015  :                  
~  ARFARA   NEWS   , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τετάρτη  01  Ιουλίου  2015: http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-01-2015.html .-
~  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης ,  Τετάρτη  01  Ιουλίου  2015   :
http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/07/01-2015.html .-
~ ARFARA  NEWS ,  Το  αγιάζι της  ενημέρωσης ,  Πέμπτη  02  Ιουλίου  2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-02-2015.html .-
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Πέμπτη  02  Ιουλίου  2015 :  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/07/02-2015.html .-
~ ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Παρασκευή  03 Ιουλίου  2015   : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-03-2015.html .-               
~  Το  αγιάζι   της  ενημέρωσης  Παρασκευή  03  Ιουλίου  2015 : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/07/03-2015.html .-
~ARFARA   NEWS , Το  αγιάζι της  ενημέρωσης , Σάββατο  04  Ιουλίου  2015 : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-05-2015.html .-
~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Σάββατο  04  Ιούλιος  2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/07/04-2015.html .-
~ARFARA   NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Κυριακή 05  Ιουλίου 2015 :  http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-05-2015.html .-
~ Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης   Κυριακή Δημοψηφίσματος 05  Ιουλίου  2015 : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/07/05-2015.html .-
~ARFARA  NEWS  ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  , Δευτέρα  06  Ιουλίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-06-2015.html .-
~Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Δευτέρα  06  Ιουλίου   2015 : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/07/06-2015.html .- 
~ARFARA   NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Τρίτη 07  Ιουλίου  2015  : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-07-2015.html .-
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  07  Ιουλίου  2015  : http://snsarfara.blogspot.gr/2015/07/07-2015.html  .- 
~ARFARA NEWS  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης Τετάρτη  08  Ιουλίου  2015 :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-08-2015.html .- 
~Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  08  Ιουλίου  2015 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/07/08-2015.html .-
 ~  ARFARA NEWS ,Το αγιάζι  της  ενημέρωσης , Πέμπτη 09 Ιουλίου 2015  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-09-2015.html .-
~ Αθλητικό Σαββατοκύριακο 11 και 12 Ιουλίου 2015   : http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2015/07/11-12-2015.html .-
~ΎΓΕΙΑ για  ΟΛΟΥΣ  μας  Πέμπτη 09 Ιουλίου  2015 : http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2015/07/09-2015.html .-
Το αγιάζι της ενημέρωσης  Πέμπτη 09- Ιουλίου - 2015  : http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/07/09-2015.html .- 
~ Το  αγιάζι της ενημέρωσης , Πέμπτη 09 Ιουλίου  2015  :  http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/07/09-2015.html .-
~ ARFARA  NEWS  Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Παρασκευή  10  Ιουλίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-10-2015.html .-
~Το αγιάζι της ενημέρωσης , Παρασκευή 10  Ιουλίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/07/10-2015.html .-          
~Το  αγιάζι  της ενημέρωσης Παρασκευή  10  Ιουλίου  2015   : http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2015/07/10-2015.html .-
~ Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015  : http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/07/10-2015.html .-
~ ARFARA  NEWS ,  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης ,  Σάββατο  11  Ιουλίου  2015 : http://stamos-dynami.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-11-2015.html .-
~ ARFARA  NEWS  Το αγιάζι  της ενημέρωσης  Κυριακή 12  Ιουλίου  2015  : http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-12-2015.html .-

~ Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Κυριακή  12  Ιουλίου  2015   : http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2015/07/12-2015.html .-
~Το  αγιάζι της έκτακτης Κυριακάτικης ενημέρωσης 12  Ιουλίου  2015  : http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2015/07/12-2015.html .-
~ARFARA  NEWS , Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης , Δευτέρα  13  Ιουλίου  2015  : http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-13-2015.html .-
Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 13 Ιουλίου 2015  : http://snsstamoskal.blogspot.gr/2015/07/13-2015.html .-

~ Το  αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 14  Ιουλίου  2015 : http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-14-2015.html .-
~ Το   αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  14  Ιουλίου  2015  :  http://snsarfara.blogspot.gr/2015/07/14-2015.html .- Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τρίτη  14  Ιουλίου  2015 :  http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2015/07/14-2015.html ,-
~   Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  14 Ιουλίου  2015 :
http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2015/07/14-2015.html .-

~ ARFARA  NEWS  Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη 15  Ιουλίου  2015 : http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-15-2015.html .-  
Το  αγιάζι  της  ενημέρωσης  Τετάρτη  15  Ιουλίου  2015 : http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2015/07/15-2015.html .-
ARFARA  NEWS , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης , 16  Ιουλίου  2015  : http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2015/07/arfara-news-16-2015.html .-

~
 ***  BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:  
1. - Stamatios Skoulikas =  Stamatios Skoulikas  ,
http://www.youtube.com/stamos01 ,   4238 video.  -    Σταματης Σκουλικας                    
2. - Stamos Skoulikas =        Stamos Skoulikas  
http://www.youtube.com/stamatios01   ,    2520 video.     σταμος σκουλικας ,  
3. - Vlasis Skoulikas =   Vlasis Skoulikas , +Stamos ,.
http://www.youtube.com/vlasiskal , =      2526   video. -                  https://plus.google.com/u/0/+VlasisSkoulikas/posts?csrc=yt&cfem=1  ,.- - βλάσης σκούλικας ,
Σύνολον                                        9284   βίντεο   .-
https://plus.google.com/+StamatiosSkoulikas/posts .- = Stamatios Skoulikas - Google+ ,.-
  http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home   , 4458 /. -    https://www.facebook.com/stamatios.skoulikas ,
https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258 , 477 / -   https://www.facebook.com/stamatios.n.skoulikas ,
https://www.facebook.com/arfarakalamatasmessinias   , = ARFARA MESSINIAS    1.206  Arfara Kalamatas Messinias | Facebook                         
*** https://www.facebook.com/SYLLOGOS.ARFARON.AG.THEODOROI , «ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ «ΑΡΦΑ ΡΩΝ.-   488 .-       https://twitter.com/  ,   Skoulikas
@stamos01    .  ,,   http://messinia1234.com/?page_id=937 ,    ~ https://www.facebook.com/pages/agios-floros/257560450948935  443. -   ΑΓΙΟΣΦΛΩΡΟΣ     
~ https://www.facebook.com/profile.php?id=100009016280105 .- = Βρωμόβρυσης  Σύλλογος ΔΑΓΡΕ 100 /140 .                
*** http://www.twitter.com/stamos01/  , 685/502/28 , 20,5  χιλ./261 / 11 .-                                                     
*** http://www.messinia.net.gr/index.php/ekdiloseis/item/1328 , .=  http://www.messinia.net.gr / .-   www.erroso.gr ,                                          
 STAMOS -ARFARA -GREECE ,
ΑΡΦΑΡΑ-ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ-ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ,
http:// arfara-messinias-news.blogspot.com ,
stamos-dynami  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias  ,
Arfara-Messinias 1 - FOTOS  ,
http://dimmetop.arfara.blogspot.com  ,
Arfara-Messinias 2  ,
http://arfara-messinias-stamos-2010   ,               ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΡΦΑΡΩΝ: https://www.facebook.com/profile.php?id=100009099756378 , 12/17

~

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου