arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Το  αγιάζι  της ενημέρωσης  Τετάρτη  11 Ιουνίου  2014  :
 Σιάτιστα στα  Σχολεία 2014 .-
ΜΕΤΕΩΡΑ στην Μονή  Μεγάλο Μετέωρο ή  Σωτήρος


***  Μεσσηνιακά  και  άλλα  :

***   Ο Γιάννης Στουρνάρας ο νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
Προτάθηκε από το Γενικό Συμβούλιο
Ο Γιάννης Στουρνάρας ο νέος διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος
O Γιάννης Στουρνάρας κατά την έξοδό του από το Μέγαρο Μαξίμου   (Φωτογραφία:  Eurokinissi )
~ Τον Γιάννη Στουρνάρα πρότεινε για τη θέση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος το Γενικό Συμβούλιο. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤτΕ, η πρόταση προς το Υπουργικό Συμβούλιο για τον διορισμό διοικητή αφορά στο πρόσωπο του τέως υπουργού Οικονομικών.
~ Η εισήγηση αναμένεται να γίνει αποδεκτή από το Υπουργικό Συμβούλιο και στις 20 Ιουνίου ο κ. Στουρνάρας θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα.
~ Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ανακοινώνεται ότι το Γενικό Συμβούλιο της Τράπεζας της Ελλάδος, ενόψει της αποχώρησης, μετά τη λήξη της θητείας του στις 19 Ιουνίου 2014, του Διοικητή Γεωργίου Προβόπουλου, αποφάσισε ομόφωνα κατά τη σημερινή συνεδρίασή του να προτείνει προς το Υπουργικό Συμβούλιο, βάσει του άρθρου 29 του Καταστατικού της Τράπεζας, τον διορισμό του κ. Γιάννη Στουρνάρα στη θέση του Διοικητή».
~* Ευχαριστήριο μήνυμα Σαμαρά
~  Μετά την ανακοίνωση του διορισμού του κ. Στουρνάρα στη θέση του διοικητή της ΤτΕ, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς ευχαρίστησε τον απερχόμενο διοικητή Γιώργο Προβόπουλο για τις υπηρεσίες που προσέφερε και ανέφερε ότι «συνέβαλε με τρόπο καθοριστικό τόσο στην ευστάθεια του Χρηματοπιστωτικού Συστήματος, όσο και στην ανακεφαλαιοποίηση των Ελληνικών Τραπεζών, στην πιο δύσκολη μεταπολεμική περίοδο που διένυσε η χώρα μας».  Newsroom ΔΟΛ

1 σχόλιο:

  1. ~ Το να βλέπει κανείς δεν είναι αμαρτία , αλλά αμαρτία είναι να βλέπει κάποιος με φθόνο , υπερηφάνεια και απληστία .- { Μέγας Αντώνιος }

    ~ Η προκαλούμενη από πάθος παρηγοριά , είναι ο αρραβώνας της βασιλείας των ουρανών { Όσιος Συμεών ο νέος Θεολόγος } .-

    ΑπάντησηΔιαγραφή