arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014

Ενημέρωση  Τετάρτη   05  Φεβρουαρίου  2014   :

*** ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  και  Άλλα   :
 
 

*** Η Καλαμάτα συμπαρίσταται στην Κεφαλλονιά και στέλνει μηχανήματα και νερό

  Καθημερινή είναι η επικοινωνία του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα με το δήμαρχο Κεφαλλονιάς, Αλέξανδρο Παρίση, για τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί εξαιτίας των μεγάλων σεισμών που έπληξαν το νησί. Οι ανάγκες του Δήμου Κεφαλλονιάς αυτή τη στιγμή εντοπίζονται, κυρίως, σε οχήματα για τη μεταφορά των μπάζων. Γι’ αυτό ο δήμαρχος Καλαμάτας έδωσε εντολή να ολοκληρωθούν ταχύτατα και πάντως όχι πέραν της Παρασκευής 7 Φεβρουαρίου οι γραφειοκρατικές διαδικασίες, για τη μετακίνηση ενός ανατρεπόμενου φορτηγού του Δήμου Καλαμάτας προς την Κεφαλλονιά. Παράλληλα και η Μητρόπολη Μεσσηνίας συνδράμει με το δικό της τρόπο τους κατοίκους του δοκιμαζόμενου νησιού. Να υπενθυμίσουμε ότι τις προηγούμενες ημέρες ο επικεφαλής του «Δικτύου Ενεργών Πολιτών», Σταμάτης Μπεχράκης, αναφερόμενος στο θέμα, είχε πει: «Τα όσα καταστροφικά συμβαίνουν στο νησί της Κεφαλλονιάς τις τελευταίες ημέρες, δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να μας αφήσουν ανεπηρέαστους. Άλλωστε, είμαστε μια πόλη που έχει δοκιμαστεί σκληρά από τον Εγκέλαδο. Η συμπαράσταση που δεχτήκαμε το Σεπτέμβριο του 1986, από μια σειρά Δήμους της χώρας, δημιούργησαν ένα αξιακό απόθεμα, το οποίο τώρα ήρθε η ώρα να αξιοποιήσουμε. Έτσι, ως Δήμος Καλαμάτας, θα πρέπει να κάνουμε ό,τι είναι δυνατό για να βοηθήσουμε τους συμπατριώτες μας στη δοκιμαζόμενη σήμερα Κεφαλλονιά». Α.Π. -

*** Από αναβολή σε αναβολή το ΓΠΣ Καλαμάτας

 Στις 2 Απριλίου η νέα ημερομηνία Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά χθες, για τις 2 Απριλίου 2014 ανέβαλε το Συμβούλιο της Επικρατείας την αίτηση του Δήμου Καλαμάτας για ακύρωση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου. Ως γνωστόν, ο Δήμος Καλαμάτας, ενώ είχε την ευθύνη για τη διαδικασία εκπόνησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, δεν είχε εκφράσει καμία σοβαρή ένσταση για όσα προέβλεπε το σχέδιο που ετοίμασαν οι μελετητές, μέχρι που άρχισαν οι αντιδράσεις από κατοίκους διαφόρων περιοχών που θεωρούν ότι βλάπτονται τα συμφέροντά τους. Τότε, η Δημοτική Αρχή αποφάσισε να προσφύγει στον επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, προκειμένου να ελεγχθεί το σύννομο της διαδικασίας εκπόνησης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου, παρότι υπεύθυνος για αυτή τη διαδικασία ήταν ο ίδιος ο Δήμος. Ακολούθως υποβλήθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας η αίτηση ακύρωσής του, η συζήτηση της οποίας έχει ήδη αναβληθεί μία φορά. Η δικάσιμος είχε προσδιοριστεί για χθες, ωστόσο δόθηκε νέα αναβολή για τις 2 Απριλίου. Την ίδια ημέρα θα εκδικαστούν και οι αιτήσεις ακύρωσης πολιτών από διάφορες περιοχές. Α.Π. - 

***  Στα χέρια της Αστυνομίας ο Άγγελος Φιλιππίδης (βίντεο)         
   
Τον δρόμο της επιστροφής για την Ελλάδα πήρε ο πρώην διοικητής του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.  Ακριβώς στις 9.00 προσγειώθηκε το αεροπλάνο των τουρκικών αερογραμμών.
Ο Αγγελος Φιλιππίδης, που καταζητείται με ένταλμα σύλληψης από τις ελληνικές αρχές θα παραληφθεί από αστυνομικούς της ασφάλειας προκειμένου να μεταφερθεί στη ΓΑΔΑ και στη συνέχεια στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Η άφιξη του καταζητούμενου επιτεύχθηκε κατόπιν συνεννόησης του ελληνικού υπουργείου Εξωτερικών με τις τουρκικές αρχές.
«Θέλω να έρθω για να μιλήσω»
Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο enikos.gr, υποστήριξε ότι «αγωνιώ για να έρθω να απολογηθώ και προσπαθώ να έρθω να απολογηθώ, όμως κάποιοι φαίνεται ότι δεν το θέλουν».
Ο Άγγελος Φιλιππίδης από το αστυνομικό τμήμα της Κωνσταντινούπολης που βρίσκεται μίλησε για το δεύτερο ένταλμα σύλληψης που εκκρεμεί εις βάρος του και το οποίο ουσιαστικά τον κρατάει ακόμα στην γειτονική χώρα καθυστερώντας την επιστροφή του στην Ελλάδα.
«Πάρα πολλές ερμηνείες μπορούν να δοθούν και είναι πάρα πολύ παράξενο το δεύτερο ένταλμα που αφορά σε δάνεια που έχουν είτε αποπληρωθεί είτε εξυπηρετούνται κανονικά».
Ενώ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να επιστρέψει στις τουρκικές φυλακές, καθώς όπως είπε, θα υπάρξει και δεύτερο δικαστήριο στην Τουρκία για το δεύτερο ένταλμα.
«Αυτό επιδιώκει το ελληνικό δημόσιο και είναι πάρα πολύ πιθανό να το καταφέρει».
Ο πρώην πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, άφησε σαφείς αιχμές, ότι κάποιοι δεν επιθυμούν να επιστρέψει στην Ελλάδα, επιμένοντας δε, ότι κάποιοι δεν θέλουν να γυρίσει για να καταθέσει σχετικά με την υπόθεση των «αμαρτωλών» δανείων του «Τ.Τ.».
«Όταν κάποιος άνθρωπος- ο οποίος κατέχει δημόσιες θέσεις, σημαντικές στη ζωή του, έχει κάνει κάποια πράγματα κάπως πρωτότυπα, π.χ μειώνει το μισθό του στο μισό, ο οποίος έχει σημαντική ακίνητη περιουσία στην Ελλάδα, έχει την οικογένειά του στην Ελλάδα και το γιο του να είναι ακόμα μαθητής- δηλώνει ότι εγώ θα επιστρέψω σε 2-3 μέρες, το λιγότερο πράγμα που μπορεί να κάνει το ελληνικό κράτος, αφού δεν τήρησε το ανθρώπινό του δικαίωμα να τον φωνάξει στην προανάκριση, είναι να του δώσει την ευκαιρία να επιστρέψει χωρίς να συλληφθεί στο αεροδρόμιο" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Α. Φιλιππίδης.
Σχολιάζοντας την απόφαση των ελληνικών αρχών, να μην τον αφήσουν να απολογηθεί στη χώρα μας σχολίασε ότι έχει πέσει θύμα στοχοποίησης, υποστηρίζοντας ότι: «H κυρία Πόπη Παπανδρέου έχει εκτελέσει από το ένα μέτρο την καριέρα μου» και πρόσθεσε μιλώντας στο enikos.gr:
«Ζήτησα ένα πράγμα, στα πλαίσια της έρευνας να ακουστεί η άποψή μου και η άποψή μου δεν ακούστηκε. Θέλω να έρθω να απολογηθώ, πρέπει να έρθω να απολογηθώ, το χρωστάω στην ιστορία μου, στον εαυτό μου, στους 2.500 υπαλλήλους που δούλεψαν μαζί μου. Αγωνιώ για να έρθω να απολογηθώ και προσπαθώ να έρθω να απολογηθώ, όμως κάποιοι φαίνεται ότι δεν το θέλουν.
Δεν μπορώ να ξέρω ποιοι είναι, ίσως αυτοί που περίμεναν ότι εγώ, με το που με κατηγορήσουν, θα κρύβομαι στο εξωτερικό και δεν θα μιλάω. Εγώ θα μιλήσω γιατί πρέπει να υπερασπιστώ το έργο της ζωής μου. Και γι' αυτό θα γυρίσω» τόνισε.
A. Φιλιππίδης: Τιμώ τον Καραμανλή, είμαι πολιτικός του φίλος
Ο πρώην επικεφαλής του «Τ.Τ.» σχολιάζοντας τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σε σχέση με τον πρώην Πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή είπε ότι «Δεν ξέρω τι έγραψαν (σ.σ. οι τούρκοι δικηγόροι) στο υπόμνημα γιατί ήταν στα τούρκικα. Αυτό που γνωρίζω είναι όσα είπα στο δικαστήριο».
Και ανέφερε ακόμη για τον πρώην πρωθυπουργό: «Με τιμά το γεγονός ότι είμαι φίλος πολιτικά και προσωπικά με τον Κώστα Καραμανλή αλλά δεν κρύβομαι πίσω από κανέναν.
Δεν θα κρυφτώ πίσω από τον Κώστα Καραμανλή ο οποίος δεν έχει καμία ευθύνη, δεν έχει δώσει ποτέ καμία οδηγία που να έχει επηρεάσει τις αποφάσεις μου, επομένως δεν έχω καμία πρόθεση να κρύψω το καταπληκτικό μου έργο πίσω από κανέναν».   real.gr 
Video:  ~  http://youtu.be/1BLbQvYY6mA ,


***  Συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς από τους τρίτεκνους Μεσσηνίας

  Αξιέπαινη προσπάθεια… O Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας ενημερώνει τα μέλη του ότι στέκεται αλληλέγγυος στην πρωτοβουλία του Συλλόγου Πολυτέκνων Καλαμάτας για συγκέντρωση τροφίμων, ρούχων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς. Οι πληροφορίες που έχουμε από ανθρώπους που βρίσκονται ήδη εκεί κάνουν λόγο για μια πολύ δύσκολη πραγματικότητα για πολλούς κατοίκους της περιοχής. «Καλούμε τα μέλη, τους φίλους, καθώς και τις τοπικές επιχειρήσεις να ενισχύσουν την προσπάθεια αλληλεγγύης», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους. Τα τρόφιμα και τα υπόλοιπα είδη συγκεντρώνονται στα γραφεία του συλλόγου, τηλέφωνο επικοινωνίας: 6972845031. Αξιέπαινη πρωτοβουλία που πρέπει να στηριχτεί απ’ όλους. Α.Π. - 

***  Φαντάροι με... κλήρωση και αμειβόμενοι με τον κατώτατο στρατιωτικό μισθό

 Με έναν -αν μη τι άλλο- πρωτότυπο τρόπο θα πραγματοποιηθούν, σύμφωνα με πληροφορίες, οι 1.000 προσλήψεις στις Ενοπλες Δυνάμεις. Οι τυχεροί που θα εργαστούν για ένα χρόνο αμειβόμενοι με τον κατώτατο στρατιωτικό μισθό, θα αναδειχθούν με... κλήρωση. Σε αυτήν θα συμμετέχουν οι φαντάροι που αυτή την περίοδο υπηρετούν τη στρατιωτική τους θητεία. Σύμφωνα με τον «Βηματοδότη», ουσιαστικά, για τους 1.000 κληρωτούς που μετά από κλήρωση θα προσληφθούν στις Ενοπλες Δυνάμεις για ένα χρόνο, θα παραταθεί η στρατιωτική τους θητεία για ένα ακόμη έτος, κατά τη διάρκεια του οποίου θα αμείβονται με 700-800 ευρώ το μήνα. Οπως αναφέρει η ίδια πηγή, με τον τρόπο αυτόν λύνονται, όπως ειπώθηκε σε ειδική σύσκεψη στο Πεντάγωνο, δύο θέματα: πρώτον, η επέκταση της θητείας για έναν χρόνο, έστω με αυτόν τον τρόπο, και δεύτερον η καταπολέμηση της ανεργίας, για 1.000 νέους, για έναν χρόνο. - 

***  Ακόμα περιμένουμε…

 Ορισμένα από τα στελέχη του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται ότι έχουν μια περίεργη σχέση με το «Θάρρος». Άγνωστο γιατί συμβαίνει αυτό, αλλά, σε τελική ανάλυση, δικαίωμά τους. Χωρίς να θέλουμε να κάνουμε δεύτερες ή τρίτες σκέψεις, μένοντας απλά στα γεγονότα, προχθές ζητήσαμε σε τηλεφωνική επικοινωνία μας μια δήλωση από το βουλευτή Μεσσηνίας, Θανάση Πετράκο, για τα όσα συνέβησαν στη διήμερη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και την άποψή του για την επιλογή του Οδυσσέα Βουδούρη. Ακόμα περιμένουμε να επιστρέψει το τηλεφώνημά μας. Επειδή δεν είμαστε κακοπροαίρετοι, μπορεί να το ξέχασε ή στην αναταραχή της ημέρας να μη βρήκε το χρόνο. Ας είναι... Α.Π. - 

*** Δεν παίρνει 8μηνίτες ο Δήμος Τριφυλίας επειδή το ταμείο είναι μείον!          
  
Χωρίς προσωπικό με 8μηνη διάρκεια απασχόλησης μένει το 2014 ο Δήμος Τριφυλίας, αφού το ταμείο είναι μείον και δεν έχει λεφτά να τους πληρώσει!
Η απίστευτη αυτή είδηση - «ομολογία», όσο  κυνική κι αν είναι, αποτυπώνει με τον πλέον ευδιάκριτο τρόπο και αναδεικνύει, παράλληλα, την απόλυτη αποτυχία στο συμμάζεμα των οικονομικών του Δήμου Τριφυλίας. Έρχεται, μάλιστα, σε πλήρη αναντιστοιχία και αντίθεση με τις ανά διαστήματα δηλώσεις περί νοικοκυρέματος, αλλά και τα ίδια ακόμη τα στοιχεία του προϋπολογισμού, που αναφέρουν ακόμη και χρηματικό υπόλοιπο εκατομμυρίων ευρώ!
Αυτή η είδηση, λοιπόν, «βγήκε» κατά την προχθεσινοβραδινή έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με ένα και μοναδικό θέμα, τον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού έτους 2014. Όμως, επειδή ούτε ένας από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους, συμπολίτευσης και αντιπολίτευσης, ρώτησε σχετικά με τα οικονομικά του Δήμου και τις 8μηνες προσλήψεις (που δε θα γίνουν φέτος), εικάζεται βάσιμα πως δεν πήραν χαμπάρι τι έγινε, τι ψήφισαν και γιατί ψήφισαν ό,τι ψήφισαν! Αυτή, δε, πρέπει να είναι και η πρώτη φορά που ο Δήμος Τριφυλίας, αλλά και οι από το παρελθόν ερχόμενοι συνενωθέντες Δήμοι, δεν προγραμματίζουν πρόσληψη προσωπικού 8μηνης διάρκειας, επειδή δεν υπάρχουν στο ταμείο τα χρήματα που απαιτούνται για τη μισθοδοσία τους!
Πρώτη φορά, στα χρονικά, Δήμος δεν προγραμματίζει προσλήψεις 8μηνιτών! Και κανένας από τους παριστάμενους δημοτικούς συμβούλους δε ρώτησε κάτι, κανένας δεν είπε κάτι, δεν ψέλλισε έστω το παραμικρό! Ίσως να μην πήραν χαμπάρι τι έγινε, ίσως να μην μπόρεσαν να αντιληφθούν την κατάσταση, ίσως να είχαν αλλού το μυαλό τους, στις εκλογές ενδεχομένως! Μα ακόμα και αν κάποιοι φιλοδοξούν να κάνουν την αλλαγή και την ανατροπή στο Δήμο, δεν όφειλαν αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, όχι απλώς να το αναδείξουν, κάνοντάς το σημαία για την οικονομική κατάσταση και διαχείριση του Δήμου, αλλά, τουλάχιστον, να το αντιληφθούν και να καταλάβουν τι συνέβη και τι συμβαίνει;
Τι αποφάσισε, τελικά, το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας για τον προγραμματισμό προσλήψεων έκτακτου προσωπικού; Κατά πλειοψηφία αποδέχθηκε και ενέκρινε την εισήγηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Οικονομικού Προγραμματισμού, Ανάπτυξης, Εμπορίου, Οργάνωσης, Διαφάνειας, Επικοινωνιών και Διοικητικής Μέριμνας, Ευστάθιου Ανδρινόπουλου, για προσλήψεις προσωπικού μόνο τρίμηνης διάρκειας – καθώς, όπως είπε, καταργήθηκαν τα δίμηνα – με διαδικασίες ΑΣΕΠ.
Ο ίδιος ανέφερε πως οι 8μηνίτες που υπηρετούν τώρα στο Δήμο είναι 22 και θα απασχολούνται μέχρι τα τέλη Ιουνίου, οπότε με το προσωπικό 3μηνης διάρκειας θα καλυφθούν οι ανάγκες για τους μήνες Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο. Μετά, η Δημοτική Αρχή που θα εκλεγεί το Μάιο, βλέποντας τα οικονομικά του ταμείου, θα πράξει ανάλογα.
Οι θέσεις προσωπικού, όπως πρότεινε ο αντιδήμαρχος και μπορεί ο Δήμος από ίδιους πόρους να πληρώσει, είναι 33 και έχουν ως εξής: 5 ναυαγοσώστες, 4 εργάτες καθαριότητας πλαζ, 2 οδηγοί, 4 εργάτες πυροπροστασίας, 16 εργάτες καθαριότητας, 1 χειριστής τσάπας και 1 χειριστής γκρέιντερ. Τα έξοδα μισθοδοσίας του προσωπικού αυτού, 3μηνης διάρκειας, μπορεί να τα καλύψει ο Δήμος και υπάρχουν τα ποσά στον προϋπολογισμό, σχέδιο του οποίου συντάχθηκε με βάση τα στοιχεία του Ιουνίου – Ιουλίου του Δήμου και εστάλη στις 5 Σεπτέμβρη στο Παρατηρητήριο, ενώ εγκρίθηκε πριν από λίγες εβδομάδες.
Τα στοιχεία αυτά δεν αποτυπώνουν πλήρως την οικονομική κατάσταση του Δήμου, αλλά, όπως είπε ο δήμαρχος Κώστας Κόλλιας, δεν υπήρχε το περιθώριο για συνεδριάσεις της Οικονομικής Επιτροπής, του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως και για εξέταση των δεδομένων από τις υπηρεσίες στο ελάχιστο χρονικό διάστημα 1 – 2 ημερών, αφού το έγγραφο του ΥΠΕΣ εστάλη στο Δήμο στις 31 Ιανουαρίου και μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου έπρεπε να έχουν απαντήσει, ώστε να μπορούν να τροποποιήσουν τον προϋπολογισμό και να εγγράψουν σε αυτόν, εάν τα οικονομικά στοιχεία το επέτρεπαν, κωδικούς και ποσά για πρόσληψη προσωπικού 8μηνης διάρκειας!
Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά του εντεταλμένου για οικονομικά θέματα του Δήμου, Γιώργου Σαμπαζιώτη, ο οποίος είπε ότι υπάρχει μια δυσκολία στην οικονομική διαχείριση των χρημάτων που απαιτούνται, ενώ ο ίδιος ζήτησε να προβλεφθούν – όπως έγινε από το Σώμα – 3 θέσεις 8μηνης διάρκειας που υπήρχαν στον προϋπολογισμό, 1 οδηγού και 2 εργατών καθαριότητας, για την αποκομιδή των απορριμμάτων στις Δ.Ε. Αυλώνος, Αετού και Τριπύλης, καθώς ο Δήμος σκοπεύει να αγοράσει απορριμματοφόρο και να κάνει μόνος του την αποκομιδή, χωρίς δημοπρασία και εργολαβίες σε ιδιώτες.
Από την αντιπολίτευση, ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας, Σωτήρης Μπακούρος, συμφώνησε στην πρόσληψη του προσωπικού που είναι εργαλείο, όπως είπε, για να δουλέψει ο Δήμος, επισήμανε ότι είναι λίγοι οι ναυαγοσώστες και σημείωσε πως ελπίζουν όλοι να πληρωθούν με την κανονική οδό!
Ο, δε, επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας, Σαράντος Κουκούμης, τόνισε την κάθετη αντίθεσή του σε αυτού του είδους προσλήψεις και εξέφρασε την πάγια θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης για μόνιμο προσωπικό που θα καλύπτει τις πάγιες και διαρκείς ανάγκες του Δήμου.
Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως η συνεδρίαση ξεκίνησε με 25 λεπτά καθυστέρηση, καθώς δεν υπήρξε απαρτία στο Σώμα. Τα τηλεφωνήματα του δημάρχου και συνεργατών του προς δημοτικούς συμβούλους ήταν αλλεπάλληλα, για να καταστεί εφικτό να διεξαχθεί η συνεδρίαση για αυτό το πολύ σοβαρό θέμα, με τις ημερομηνίες να πιέζουν ασφυκτικά, ενώ αυτή ξεκίνησε με οριακή απαρτία, καθώς παρόντες ήταν μόνον 18 από τους 33 δημοτικούς συμβούλους!
Του Ηλία Γιαννόπουλου

*** Πέθανε η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου  , Έφυγε στα 75 της
Πέθανε η σπουδαία λαϊκή ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου
Την τελευταία της πνοή άφησε στα 75 της χρόνια η μεγάλη ερμηνεύτρια Τζένη Βάνου. Το «αηδόνι» του ελληνικού τραγουδιού, η κατά κόσμον Ευγενία Βραχνού, γεννήθηκε το 1939 στην Αθήνα.  Ερμήνευσε τραγούδια του Μίμη Πλέσσα, του Μίκη Θεοδωράκη, του Γιώργου Μουζάκη, του Κώστα Γιαννίδη, του Ζακ Ιακωβίδη, του Αττίκ και πολλών άλλων. Η κηδεία της θα γίνει την Παρασκευή, από το κοιμητήριο της Νέας Σμύρνη
ΑΠΟ ΑΞΕΧΑΣΤΕΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ..ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ  ΤΖΕΝΗΣ  ΒΑΝΟΥ :

 ΧΙΛΙΕΣ  ΒΡΑΔΥΕΣ  -ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ :  http://youtu.be/B570gYL96Xo ,

ΑΝ ΕΙΝΑΙ  Η ΑΓΑΠΗ  ΑΜΑΡΤΙΣ – ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ : http://youtu.be/DLtCffIYN0Y ,

ΑΓΟΡΙ  ΜΟΥ  - ΤΖΕΝΗ  ΒΑΝΟΥ : http://youtu.be/ieX1c9gpysw ,  

ΘΕΛΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΕΙΝΩ  - ΒΟΓΙΤΖΗΣ /ΒΑΝΟΥ : http://youtu.be/66mVnsegidc ,

ΑΝ Σ΄ΑΡΝΗΘΩ  ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ  -ΤΖΕΝΗ ΒΑΝΟΥ  : http://youtu.be/cg2iIceHnHg ,

Η  ΣΚΛΑΒΑ  - ΤΖΕΝΗ  ΒΑΝΟΥ : http://youtu.be/pThjWA4hOC8

ΜΑ  ΑΥΡΙΟ  ΚΥΡΙΕ-  ΤΖΕΝΗ  ΒΑΝΟΥ :  http://youtu.be/BqZqgl2me60 ,

ΣΕ  ΠΑΡΑΚΑΛΩ – ΤΖΕΝΗ  ΒΑΝΟΥ  :   http://youtu.be/MFt7yjUuCfo ,
***

***  ΑΘΛΗΤΙΚΗ  ενημέρωση  :

***  Καλό ταξίδι «κυρ – Ντίνο»         
   
Φτωχότερο είναι από χθες το μεσσηνιακό ποδόσφαιρο. Ένας από τους πλέον αγαπητούς ανθρώπους του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, που είχε μονάχα φίλους στην πολυετή, σπουδαία αθλητική διαδρομή του, δεν είναι πλέον κοντά μας. Ο λόγος για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα της Καλαμάτας και πολλών ακόμη μεσσηνιακών σωματείων (ΑΕΚ Καλ., Μεσσηνιακού, Παμίσου, Εθνικού Μελιγαλά κ.ά.), Ντίνο Δημητρακόπουλο, που άφησε χθες το απόγευμα, σε ηλικία 69 ετών, την τελευταία του πνοή, από ανακοπή καρδιάς, σκορπώντας θλίψη και οδύνη στην οικογένειά του, αλλά και όσους τον γνώρισαν.
Τι να πει κανείς για τη λαμπρή διαδρομή του αγαπητού, έντιμου και χαμογελαστού, Ντίνου Δημητρακόπουλου, που τα τελευταία χρόνια αγκάλιασε την προσπάθεια των ανθρώπων της Ομόνοιας, όντας μέλος του τεχνικού επιτελείου των κυανέρυθρων.
Ξεκίνησε την εμπλοκή του τη δεκαετία του ’60 από την ΑΕΚ Καλαμάτας και κατόπιν πήρε μέρος στη διαδικασία «ίδρυσης» της Μαύρης Θύελλας, όπου αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας μέχρι το 1970. Ακολούθησαν πολλά σωματεία του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και κατόπιν ήρθε η στροφή στην προπονητική.
Αξίζει ν’ αναφέρουμε ότι ήταν μέλος του τεχνικού επιτελείου της Καλαμάτας, όταν ξεκίνησε η ομάδα την πορεία ανόδου στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου στις αρχές της δεκαετίες του ’90. Υπήρξε συνεργάτης του Άγγελου Σκαφιδά στην ομάδα που έφθασε μέχρι τους 4 του Κυπέλλου Ελλάδος, αποκλείοντας μεγάλα ονόματα της εποχής, όπως ήταν ο Εδεσσαϊκός και η Δόξα Δράμας, ενώ συνέχισε και στο πλευρό του κ. Πετρίτση, βλέποντας την ομάδα ν’ ανεβαίνει κατηγορίες.
Η αγάπη του για την ομάδα της Καλαμάτας τον έφερε και πάλι έπειτα από αρκετά χρόνια στο τεχνικό επιτελείο, δουλεύοντας στο τμήμα ερασιτεχνών επί εποχής Γιώργου Γρηγορόπουλου, ενώ κατά διαστήματα περνούσε από την ΠΑΕ.
Τα τελευταία χρόνια, όπως προαναφέραμε, ήταν μέλος της οικογένειας της Ομόνοιας, όμως πάνω απ’ όλα ήταν μέλος του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου και αθλητισμού, βοηθώντας πολλούς νεαρούς παίκτες να εξελιχθούν και κυρίως να γίνουν καλύτεροι άνθρωποι. Ήταν πάντοτε χαμογελαστός και έτοιμος να προσφέρει, περνώντας πολλές ώρες στα γήπεδα.
Το περασμένο Σάββατο βρέθηκε κανονικά στον πάγκο των κυανέρυθρων στον αγώνα με την Ανδρούσα και ήταν έτοιμος ν’ ακολουθήσει την προετοιμασία της Ομόνοιας για το επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος στη Μεθώνη. Δυστυχώς, η καρδιά του τον πρόδωσε στερώντας ένα σπουδαίο άνθρωπο από τη μεσσηνιακή κοινωνία και μια λαμπρή ποδοσφαιρική φυσιογνωμία από το μεσσηνιακό αθλητισμό.
Καλό ταξίδι «κυρ – Ντίνο» και καλή αντάμωση με τους φίλους σου (τον Μπατούνα, τον Βασίλη, τον Δημήτρη και τους υπόλοιπους), που θα σε υποδεχθούν.
Το «Θάρρος» εύχεται να είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και στην οικογένειά του θερμά συλλυπητήρια.  Ν. Μπ.
~ Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψάλει σήμερα στις  4.00 μ.μ., από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου Λεΐκων.

*** Με τεράστιο ενδιαφέρον σήμερα οι εκλογές στην ΕΠΣ Μεσσηνίας

  Στο αμφιθέατρο Αλέξανδρος Κουμουνδούρος του Διοικητηρίου θα χτυπά σήμερα η καρδιά του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου, καθώς στις 6 μ.μ. θα ξεκινήσει εκεί η Γενική Συνέλευση της ΕΠΣΜ και θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, που δεν …ξέρουμε εκ των προτέρων το νικητή, καθώς αντίπαλο δέος στον Αριστείδη Σταθόπουλο, ο οποίος για περισσότερο από τρεις δεκαετίες κυριαρχεί στα ποδοσφαιρικά πράγματα του νομού, αποτελεί η Κίνηση Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. Επικεφαλής της τελευταίας είναι ο Τάκης Βασιλόπουλος, έχοντας συσπειρώσει όλες τις «φωνές» που ζητούν αλλαγή απέναντι στην προσωποπαγή διοίκηση του κ. Σταθόπουλου που από την πλευρά του θα στηριχθεί κυρίως σε γνώριμα πρόσωπα, με μεγάλη ή μικρότερη θητεία στο ΔΣ της Ένωσης. Δικαίωμα ψήφου έχουν 73 σωματεία, που θα εκπροσωπηθούν με αντιπροσώπους που έχουν αναδείξει μέσω εσωτερικών διεργασιών και οι οποίοι θα κληθούν να «σταυρώσουν» -βάση καταστατικού της ΕΠΣΜ- ακριβώς 11 υποψηφίους από τους 25 που συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο. Σύμφωνα με πληροφορίες των δύο «στρατοπέδων» 13 από τους υποψηφίους είναι υπέρ της Κίνησης Φίλων Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας, υπάρχει ένας ανεξάρτητος, αλλά φίλα προσκείμενος σε αυτή, ενώ …11άδα «κατεβάζει» ο Αριστείδης Σταθόπουλος. Ειδικότερα, ο τελευταίος έχει στο πλευρό του τους: Άγγελο Γεωργόπουλο, Κώστα Κανελλόπουλο, Νίκο Λιόγα, Σωτήρη Μιχαλόπουλο, Λεωνίδα Οικονομίδη, Βασίλη Πολίτη, Νίκο Ρούτση, Αντώνη Τουρλομούση, Γιώργο Χριστόπουλο και Διονύσση Ψαλλίδα. Με τους Φίλους Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου συντάσσονται οι Τάκης Βασιλόπουλος, Νίκος Γιαλελής, Παναγιώτης Γιαννίτσας, Ηλίας Γουρνάς, Αλέξανδρος Διονυσόπουλος, Αλέξανδρος Θεοδωρακόπουλος, Μανώλης Κατρής, Παναγιώτης Μητρογιαννόπουλος, Νίκος Μπάκας, Φώτης Μπουγάς, Λευτέρης Νταγιόπουλος, Γιώργος Ντούλης και Γιώργος Σωφρονάς. Τέλος, ανεξάρτητος είναι ο Μάκης Μουτεβελής. Εκτός από το βασικό Διοικητικό Συμβούλιο υπάρχουν ακόμη οι παρακάτω υποψηφιότητες: Για Αναπληρωματικά Μέλη ΔΣ Δημήτρης Αγγελόπουλος, Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Μιχάλης Κουτίβας, Δημήτρης Λίγγρης, Παναγιώτης Λυμπέρης, Γιάννης Μανωλόπουλος, Ηλίας Παπακωνσταντίνου, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Κώστας Πουλόπουλος, Γιώργος Σερεμέτης, Βασίλης Σπηλιώτης. Για Εξελεγκτική Επιτροπή (τακτικά μέλη) Παναγιώτης Θεονάς, Σωτήρης Κυριακόπουλος, Παναγιώτης Μπρισκόλας, Νικήτας Παπανικολόπουλος, Κώστας Τύρος. Αναπληρωματικό Μέλος Εξελεγκτικής Επιτροπής Άκης Διακουμόπουλος. - 

***  Βίντεο :
ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ  -  ΚΑΛΑΜΑΤΑ  0 - 1  02/02/2014 : http://youtu.be/DyDFWfic7kU  ,

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ - ΜΕΣΣΟΛΟΓΓΙ  0 - 0   01/02/2014 : http://youtu.be/uRyiWVXPPGI ,


***  Στη Τρίπολη είναι στραμένα τα βλέμματα και στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Αστέρα και τον Παναθηναϊκό στην 23η – εμβόλιμη – αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας που διεξάγεται σήμερα, Τετάρτη.
Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον Πανιώνιο, ενώ ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον ΟΦΗ. Ο Ατρόμητος παίζει κόντρα στην Καλλονή, ενώ χωρίς ξεκάθαρο φαβορί, θα γίνουν οι αγώνες Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα, Εργοτέλης-Βέροια, Λεβαδειακός-Απόλων Σμύρνης και Πανθρακικός-Πλατανιάς.
Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται την Πέμπτη με την αναμέτρηση, Παναιτωλικού-Αρη.
Το πρόγραμμα (σ.σ. όλοι οι αγώνες θα μεταδοθούν τηλεοπτικά από την NOVA) και η βαθμολογία, έχουν ως εξής:
ΤΕΤΑΡΤΗ 5/2/2014 :

Ξάνθη-ΠΑΣ Γιάννινα  0-3  , (0-2) .-^
Τα  γκολ :  7΄ Τζημόπουλος , 31΄ Κοροβέσης , 58΄ Ίλιτς ,
 Διαιτητές : Παπαπέτρου , Ελευθερίου , Γιωργαράκος ,
Κάρτες : Τζημόπουλος , Μπέριος,
Οι  11άδες:
Ξάνθη (Μάουρερ): Τσέμα, Παΐτο, Γούτας (Τριάδης), Χοσέμι, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Γκαρσία (Βασιλακάκης), Μάνταλος, Σολντάνι, Κάλβο (Μαρέν)  και Σολάρι.
Στον πάγκο της Ξάνθης: Ζαρόπουλος, Βάλλας, Μαρίν, Σουάρες, Κομεσίδης, Τριάδης, Βασιλακάκης
ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Μιχαήλ, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Στρούνα, Μπέριος, Τσουκαλάς, Γιάκος, Κοροβέσης, Ακόστα (Ντάσιος) και Ίλιτς,(Κυβελίδης) .
Στον πάγκο του ΠΑΣ: Αμπάρης, Αυγενικού, Ντάσιος, Χαρίσης, Κρητικός, Κυβελίδης, Ρουμπουλάκου
Τα  βίντεο  από  αγώνα  :
ΞΑΝΘΗ -  ΓΙΑΝΝΕΝΑ  ημίχρονο  0 - 2  1ο  γκολ  05/02/2014 : http://youtu.be/_rcdF0mVYKY ,
ΞΑΝΘΗ - ΠΑΣ Γιάννενα   ημίχρονο  0 - 2   2ο  γκολ  5-2-2014 : http://youtu.be/UATkfB3ETCI ,
ΞΑΝΘΗ -  ΠΑΣ Γιάννενα  0 - 3  το  3ο  γκολ  5-2-2014: http://youtu.be/GRgTuJkctWo  ,
ΞΑΝΘΗ – ΠΑΣ Γιάννενα   τα  γκόλ  5/2/2014 : http://youtu.be/3Fmv-gd1B-Y  ,


Εργοτέλης-Βέροια  2-0 ,  (0-0) .- ^
Τα γκολ : 56΄ Διαμαντάκος , 86΄Μπαντιμπαγκά
Διαιτητές : Θάνος , Γρεβένης , Χαρίσης ,
Κάρτες : Γκοτζάλβες,
 Οι 11άδες:
Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στοΐκοβιτς, Τζανακάκης, Πίτσος, Σαρρής, Γιοβάνοβιτς, Καρντόζο(Κοζωρόνης), Ρομάνο, Ιμπραΐμ, Χαντί (Κούμπικ), Διαμαντάκος, Μπαντιμπανγκά.
Βέροια (Ράτκο Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Βέρτζος, Γεωργιάδης, Μπάρμπας (Τζημογιάννης) , Όστοϊτς, Ζεζίνιο (Καλτσάς) , Τραπ, Παυλίδης(Κομόλοφ), Μπεν, Γκονσάλβες, Μπαργκάν.
. Τα  βίντεο  από  αγώνα  :
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ  -   ΒΕΡΟΙA  το  1ο  γκολ  1 - 0  5/2/2014 : http://youtu.be/A9eXK4o3dqM ,
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ  2 - 0  το 2ο  γκολ  5/2/2014 : http://youtu.be/tSJsuqS0WtI ,
  

Ατρόμητος-Καλλονή   2-0 , (1-0) .-^
Τα  γκολ : 43΄Ινγκλέσιας ,
 Διαιτητές :Μαντάκης , Σίπκας , Ζυγούρης , Διαιτητής του αγώνα είναι ο Μαντάκης με βοηθούς τους Σίπκα, Ζυγούρη
Κάρτες :
Η 11άδα του Ατρόμητου: Τσέναμο, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Ούμπιντες, Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο, Καραμάνος, Παπαδόπουλος
Στον πάγκο για τους γηπεδούχους: Σηφάκης, Φωτάκης, Μπάλλας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ταυλαρίδης, Φάμπιο, Γεωργίου
Η 11άδα της Καλλονής: Σιδεράκης, Ζακουάνι, Καλτσάς, Βαλιός, Ζος, Γάλας, Φουρλάνος, Φαρία, Ποντάνι, Γιορέντε, Καζάκης
Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους: Χογκ, Περόνε, Κεϊτά, Άλβες, Λεοζίνιο, Νιαμπούγιου, Γιατζιτζόγλου
Τα  βίντεο  από  αγώνα  :
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ -  ΚΑΛΟΝΗ  2 - 0 χαμένο πεναλτι 5/2/2014 : http://youtu.be/3ehSBBWGdqw ,
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΑΕΛ Καλλονής  2 - 0  το 1ο γκολ  5-2-2014 : http://youtu.be/FJ37zsOdpLI  ,
 

Λεβαδειακός-Απόλλων Σμύρνης   1-1  , (0-0) .-^
Τα  γκολ :
Διαιτητές :Μάνταλος , Τάτσης , Απτόσογλου ,
Κάρτες :
Η  ενδεκάδα του Λεβαδειακού: Στρατηλάτης, Μουλόπουλος, Ιντζίδης, Κώτσιος, Χαραλάμπους, Λαμπρόπουλος, Κονέ, Μάρτινς, Λυκογιάννης, Ορτέγκα, Μάντζιος.
Ο πάγκος του Νίκου Καραγεωργίου: Πρζιρόβσκι, Πετράτσι, Γιάντσης, Μάγκας, Καπό, Βαρέλα, Μιλοσάβλιεβ ,
Η  ενδεκάδα του Απόλλωνα Σμύρνης: Τζόρβας, Χατζηζήσης, Κανακούδης, Κόρμπος, Παντελιάδης, Άλβαρεζ, Μίνγκας, Φαρινόλα, Τσοκάνης, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο.
Ο πάγκος του Λόρι Σάντσεζ: Γουμάγιας, Σόντερμπεργκ, Πετρόπουλος, Τσιλιγκίρης, Μπάρκογλου, Παπαχαζαρίας, Άμπροουζ
Τα  βίντεο  από  αγώνα  :
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ  -  ΑΠΟΛΛΩΝ 1 - 1  το  1ο  γκολ 5/2/2014 : http://youtu.be/GVlEgXpdTn8 ,
 
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ -   ΑΠΟΛΛΩΝ  1 - 1   η  ισοφάριση  5/2/2014 : http://youtu.be/ouhFQ6ZRW5g  , 

Πανθρακικός-Πλατανιάς    1-0 , (0-0) .- ^
Τα γκολ :
Διαιτητές :  Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημητρόπουλος, με βοηθούς τους Αλεξέα και Σταθόπουλο
Κάρτες :
Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ίγκορ, Ντιόγκο, Λαδάκης, Τζάνης, Εμπόου, Μολίνα, Ρομέου, Μπεν Σαμπάτ.
Στον πάγκο των γηπεδούχων κάθονται οι: Σεϊδάν, Καθάριος, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Μπαϊκαρά, Μακρυδημήτρης, Ζδράβος
Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γιωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Φαϊσκα, Δημήτρης, Καζναφέρης, Μενδρινός, Σιαλμάς, Κατάι, Βλαχοδήμος.
Αναπληρωματικοί για τους Κρητικούς είναι οι: Περιστερίδης, Μπέλιτς, Τόρες, Γουνδουλάκης, Γιαχία, Ντεντάκης, Σουκιάς
Βίντεο  από  αγώνα  :
ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ -  ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ  1 - 0  το  γκολ 5/2/2014 : http://youtu.be/urfCCeZ0bdM  ,
 

Ολυμπιακός-Πανιώνιος     2-0,(2-0) .- ^
Τα  γκολ : 7΄Σάμαρης,  18΄Σέποβιτς ,
Διαιτητές :Τριτσώνης , Δημητριάδης , Βέρτης ,
Κάρτες :
Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Σαλίνο, Παπαδόπουλος, Μαρκάνο, Χολέμπας, Εντινγκά, Σάμαρης, Ολαϊτάν, Σαβιόλα, Κάμπελ, Σέποβιτς
Στον πάγκο του Ολυμπιακού: Μέγιερι, Πελέ, Μασάντο, Παπάζογλου, Ιμπαγάσα, Πέρεζ, Ντομίνγκεζ
Πανιώνιος (Παναγόπουλος): Παπαδόπουλος, Πάνος, Αυλωνίτης, Κουλουχέρης, Ζαχαράκης, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Αραβίδης, Μπούζας, Λάσνικ, Γιάννου
Στον πάγκο του Πανιωνίου: Ανέστης, Κούρντι, Κολοβός, Σταυροθανασόπουλος, Ντούνης, Παντίδος, Κωτσαλάς
Τα  βίντεο  από  τον  αγώνα  :
ΟΣΦΠ - ΠΓΣ Πανιώνιος 2 - 0  το 1ο  γκόλ  5/2/2014 : http://youtu.be/3lCY5mZg1Lo  ,
ΟΣΦΠ - Πανιώνιος 2- 0   το 2ο  γκολ  5/2/2014 : http://youtu.be/Ce08W9dXG2A   
ΟΣΦΠ - Πανιώνιος 2 - 0 τα γκολ  5/2/2014 : http://youtu.be/1kaFgt95XwQ ,


Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός  1-0   , (0-0) .- ^
Τα γκολ :  54΄Καράσκο
Διαιτητές :Κομίνης , Καλφόγλου , Σωτηρόπουλος ,
Κάρτες : Καράσκο ,
Οι συνθέσεις:
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Στάικος Βεργέτης): Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Μπαράλες (88΄ Χουάνμα), Ντε Μπλάσις (79΄ Τσαμπούρης), Καράσκο (67΄ Ζησόπουλος).
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός (81΄ Ντίνας), Αμπέντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Ζέκα, Κλωναρίδης (75΄ Καρέλης)
 ~Μπαντής, Λούι, Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοιάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο, Μπαράλες, Ντε Μπλάσις και Καράσκο αποτελούν την ενδεκάδα του Αστέρα Τρίπολης
~Για τον Αστέρα στον πάγκο βρίσκονται οι Γεωργακόπουλο, Ζησόπουλος, Κάφα, Σετί, Γκρατσίνι, Ντελγκάδο, Τσαμπούρης                       
~Καπίνο, Τριανταφυλλόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Λαγός, Αμπέιντ, Ατζαγκούν, Μπεργκ, Ζέκα Κλωναρίδης είναι οι 11 που ξεκινάνε το ματς για τον Παναθηναϊκό
~Στον πάγκο του Παναθηναϊκού βρίσκονται οι Κοτσόλης, Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Μαρινάκης, Δώνης, Καρέλης, Ντίνας
Τα   βίντεο  από αγώνα  :
ΑΣΤΕΡΑΣ -  ΠΑΟ  ημίχρονο  0 - 0  5/2/2014 : http://youtu.be/WgJ6FVAAcrE   ,
ΑΣΤΕΡΑΣ  Τρίπολης -  ΠΑΟ  1- 0  το γκολ  5/2/2014 : http://youtu.be/hbb_6dAg2L0  ,
 
23η αγωνιστική  5 - 2 – 2014 : http://youtu.be/QpRgY8nztRg    
Γκολ 23ης  αγων  5 - 2 – 2014 : http://youtu.be/5EVY-SvpyCY


ΠΑΟΚ-ΟΦΗ   5-0 , (1-0) .- ^
Τα γκολ : 4΄ ,  Αθανασιάδης , 61΄  Σαλπιγγίδης ,73΄Νάτχο ,80 ΄Χούσεν ,  86΄Μαντούρο ,
Διαιτητές :Αρετόπουλος  , Ευθυμιάδης , Γκάγκας .
Κάρτες :Αθανασιάδης , Σκόνδρας , Μιλιάζες , Βερόν ,
ΠΑΟΚ (Στέφενς): Γλύκος, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Λίνο, Κάτσε, Μαντούρο, Βούκιτς(Νατχο), Σαλπιγγίδης, Νίνης(Λούκας), Αθανασιάδης(Χούσεν) ,
Στον πάγκο του ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Κίτσιου, Χούσεν, Ινσαουράλδε, Νάτχο, Λάζαρ, Λούκας
ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντεζ, Μπαρέιρο, Τριποτσέρης, Στάθης, Μιλιάζες, Βερόν(Ροβίθη), Μακρής, Ζε Εντουάρντο, Κουτσιανικούλης, Μπούρμπος(Σίσιτς) , Περογαμβράκης
Στον πάγκο του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Μπανούσης, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Ντουντού, Ροβίθης, Σίσιτς
Τα  βίντεο από τον  αγώνα  :
ΠΑΟΚ -  ΟΦΗ   το  1ο  γκολ  1 - 0  5/2/2014 : http://youtu.be/YIBxPTCnoJk ,
 
~ ΠΑΟΚ - ΟΦΗ  5 - 0  2ο  γκολ 5/2/2014 : http://youtu.be/YsIys02qsp0 ,
~ ΠΑΟΚ -  ΟΦΗ  5 - 0  το 3ο  γκολ 5/2/2014 : http://youtu.be/zT6XMavwdQs ,
~ ΠΑΟΚ - ΟΦΗ  5 - 0  το  4ο  γκολ 5/2/2014 : http://youtu.be/IPyqvaq8EU4  ,
~ ΠΑΟΚ - ΟΦΗ  5 - 0  το  5ο  γκολ 5/2/2014 : http://youtu.be/UVaxyhYiZF4 ,


ΠΕΜΠΤΗ 6/2

Παναιτωλικός-Αρης (Γηπ. Παναιτωλικού, 19:30)


***  Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ έχει ως εξής:
17η Αγωνιστική (5-6/2/2014)
Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2014 : 
~   Άρης-ΑΓΟ Ρεθύμνου  77-63.-^ 
 ~ ΚΑΟ Δράμας-Παναθηναϊκός 85-87 παράταση κ.α. 72-72 .- ^
  Βίντεο  από  τον  δραματικό  και  όμορφο  αγώνα :
 ΚΑΟΔ Δράμας - ΠΑΟ 72 - 72   κ α  προς παράταση  5/2/2014 : http://youtu.be/SOqQN2zs1p8 ,
ΚΑΟΔ - ΠΑΟ  83 - 84  στην παράταση  5 - 2 – 2014 : http://youtu.be/ROh4mBwufWo ,
ΚΑΟΔ - ΠΑΟ  85 - 87  5/2/2014  στην παράταση : http://youtu.be/DwPBZGyS9_E  ,

ΚΑΟΔ - ΠΑΟ  71 - 72  στην παράταση  5/2/2014 : http://youtu.be/r9sEg1nUY4k ,

 ~  Ολυμπιακός-Κολοσσός Ρόδου 77-68 .-^

Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2014  :
ΓΗΠΕΔΟ ΩΡΑ ΑΓΩΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Τρικάλων 16:00 Τρίκαλα-Ηλυσιακός Χριστοδούλου-Μπήτης-Μαγκλογιάννης
Απόλλωνα 16:00 Απόλλων Πατρών-ΠΑΟΚ Κορομηλάς-Φούφης-Δεσλής
2ο Ελευσίνας 18:00 Πανελευσινιακός-Ίκαρος Χαλκίδας Αναστόπουλος-Παναγιώτου-Θεονάς
Ζηρίνης 18:30 ΑΕ Ν. Κηφισιάς-Πανιώνιος Πηλοϊδης-Ψαριανός-Πουρσανίδης




***   https://www.facebook.com/ArfaraKalamatasMessinias , =ARFARA MESSINIAS   2013.  -     416  φίλοι.-
 
~****** BINTEOΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ...ΒΙΝΤΕΟΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ:
~ http://www.youtube.com/stamos01 ,        = 3071   video.-
~   http://www.youtube.com/stamatios01 ,   =1510 video.-
~    http://www.youtube.com/vlasiskal ,  =     1523   video.-
                                               ** Σύνολον   :   6104   βίντεο αναρτημένα .-
~** http://facebook.com/home.php?=home?#!/?ref=home ,   2484   φίλοι   .
 ~** https://www.facebook.com/profile.php?id=1037492258  , 257    φίλοι .-

 *** ~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html    Ενημέρωση Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014  : Η  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ  ΜΑΣ .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html , Σήμερα  είναι Παρασκευή ανθολογίου   31  Ιανουαρίου  2014 .-
~   http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2014/01/31-2014.html  , ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Παρασκευή  31  Ιανουαρίου  2014 .-

 ~***ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ    ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2014 :
 ~ http://snsarfara.blogspot.gr/2014/02/01-02-2014.html  , Το αγιάζι  της  ενημέρωσης  Σάββατο 01-02-2014 Φεβρουάριος .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2014/02/2014.html , Παρουσιάσεις  Αθλητικών  ερασιτεχνικών  βίντεο  Ιανουαρίου  Φεβρουαρίου  2014 .-
~  http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2014/02/02022014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 02/02/2014 Φεβρουαρίου  ,-
~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2014/02/03-2014.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 03 Φεβρουαρίου 2014 .-
~ http://arfara-messinias-stamos.blogspot.gr/2014/02/04-2014.html , Ενημέρωση σήμερα Τρίτη 04 Ιανουαρίου 2014 .-
~   http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2014/02/05-2014.html ,  Ενημέρωση Τετάρτη 05 Φεβρουαρίου 2014 .-
~

*** Βίντεο  με  φωτογραφίες  από  διαδρομές    στο  Περιβόλι  της  Παναγιάς  -Άγιον  Όρος :
~ Άγιον  Όρος 2013  τρεις  φίλοι διαδρομές  σε  φωτογραφίες μας   No 1 : http://youtu.be/1ZTuFYK_sO8  ,

~  ΑΓΙΟΝ  ΟΡΟΣ  2013  διαδρομές   No  2  : http://youtu.be/a9Lfl8Ht0oQ ,

~  Άγιον  Όρος  2013  διαδρομές  μέσα  από φωτογραφίες  No 3 : http://youtu.be/dFUxH6yADQY ,

ΑΓΙΟΝ  ΟΡΟΣ  διαδρομές  2012 Νο  1  http://youtu.be/KkeNX990uvk ,

~
***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου