arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013

Το  αγιάζι  στην ενημέρωση  Τετάρτη  20  Μαρτίου  2013 :


ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ  καί  Άλλα  :
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-19-2013.html , TO ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Τρίτη 19Μαρτίου 2013 .-
***  «Όχι» στο κούρεμα με 36 ψήφους κατά και 19 αποχές :
   * Με 36 ψήφους κατά έναντι 19 αποχών, η Βουλή των Αντιπροσώπων της Κυπριακής Δημοκρατίας απέρριψε το νομοσχέδιο για το κούρεμα των καταθέσεων.-

 ***  Η τρόικα απειλεί με «λουκέτο» την Κύπρου και τη Λαϊκή, λέει ο κύπριος υπουργός Εσωτερικών :
   * Η τρόικα απειλεί ακόμα και με «λουκέτο» τις δύο μεγαλύτερες κυπριακές τράπεζες, την Κύπρου και τη Λαϊκή, ανέφερε ο κύπριος υπουργός Εσωτερικών Σωκράτης Χάσικος, μετά το αρνητικό αποτέλεσμα της χθεσινοβραδινής ψηφοφορίας στην Κύπρο.
 Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους πάντως, το πιθανό σενάριο είναι να «σπάσουν» οι δύο κυπριακές τράπεζες σε «καλές» και «κακές», όπως ακριβώς έγινε στην Ελλάδα με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και την Αγροτική Τράπεζα, με τις καταθέσεις και τα εξυπηρετούμενα δάνεια να περνούν στο «καλό» κομμάτι.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες, η κυπριακή κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος ώστε οι τράπεζες να ανοίξουν ξανά την ερχόμενη Τρίτη, 26 Μαρτίου.
Όπως ανέφερε το πρωί σε εκπομπή του Mega ο κ. Χάσικος, η αντίδραση της τρόικας στο κυπριακό «όχι» ήταν εξαιρετικά έντονη, ενώ δεν φαίνεται διατεθειμένη να δεχθεί σχέδιο Β για τη διάσωση της χώρας.
 Ενδιαφέρον από Ελλάδα για τις κυπριακές τράπεζες
 Την ίδια στιγμή πάντως, παραμένει το ενδιαφέρον των ελληνικών χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων για τα υποκαταστήματα στην Ελλάδα των τριών κυπριακών τραπεζών. Σύμφωνα με τραπεζικούς κύκλους, χθες, πρόταση για την απόκτηση των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου, της Cyprus Popular Bank και της Ελληνικής υπέβαλε και η Alpha Bank. Πρόταση απόκτησης και για τις τρεις τράπεζες έχει υποβάλλει και η Τράπεζα Πειραιώς, ενώ ο όμιλος της Εθνικής Τράπεζας έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του για την απόκτηση μόνο των υποκαταστημάτων της Τράπεζας Κύπρου. Φαβορί για την απόκτηση των περίπου 350 υποκαταστημάτων πάντως εμφανίζεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, καθώς αυτή τη στιγμή είναι η μόνη πλήρως ανακεφαλαιοποιημένη τράπεζα, από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.  in.gr

***  Ξεκίνησαν οι εορτασμοί για την 192η επέτειο της απελευθέρωσης της Καλαμάτας :
 * Από το Μαρδάκι ξεκίνησαν οι εορτασμοί για την 192η επέτειο από την απελευθέρωση της Καλαμάτας από τον τουρκικό ζυγό. Η διοργάνωση, την οποία επιμελήθηκαν τα τοπικά συμβούλια και οι πολιτιστικοί σύλλογοι Αλαγονίας, Αρτεμισίας, Καρβελίου, Λαδά, Νέδουσας και Πηγών, είχε τίτλο «Συμβολή στον Αγώνα για την Εθνική Ανεξαρτησία».
Το προσεχές Σάββατο, 23 Μαρτίου, στις 3.00 μετά το μεσημέρι, στην πλατεία 23ης Μαρτίου, θα ξεκινήσουν οι καθιερωμένες εκδηλώσεις, με τερματισμό του Δρόμου Θυσίας και άφιξη του σκυταλόδρομου που θα μεταφέρει τη Φλόγα από την Ιερά Μονή Βελανιδιάς.
Θα ακολουθήσουν η τέλεση δοξολογίας στον Ιερό Ναό Αγίων Αποστόλων, προεξάρχοντος του μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου, τρισάγιο στη μνήμη των αγωνιστών του ’21 και αναπαράσταση της κατάληψης της Καλαμάτας από τους Έλληνες, με τη συμμετοχή μελών πολλών πολιτιστικών και εθνικοτοπικών συλλόγων.
Η εκδήλωση θα κλείσει με παρέλαση μαθητών και όσων θα μετάσχουν στην Αναπαράσταση.
 Η χορωδία της Εμπορικής Τραπέζης
Το βράδυ της 23ης Μαρτίου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τη φημισμένη Χορωδία της Εμπορικής Τραπέζης, μια Χορωδία που ιδρύθηκε το 1964 και διαθέτει σημαντική ελληνική και διεθνή παρουσία, έχοντας αποσπάσει πολλές βραβεύσεις, μάλιστα, στο εξωτερικό.
Στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας, στις 8.30, η Χορωδία της Εμπορικής Τραπέζης, υπό τη διεύθυνση του Σταύρου Μπερή, θα μετάσχει στην εκδήλωση «1821 – Τα τραγούδια του Αγώνα».
Στο πιάνο θα συνοδεύσει η Κατερίνα Καραμπάτσα. Θα λάβουν μέρος, επίσης, οι ηθοποιοί Γιώργος Τσαπόγας και Μαρίνα Ταβουλάρη και θα διαβαστούν αποσπάσματα από ποιήματα του Τίτου Πατρίκιου. Τη σκηνοθεσία θα επιμεληθεί ο Κώστας Κατσουλάκης.
 Συναυλία από τη Φιλαρμονική
Την Κυριακή 24 Μαρτίου, στο Πνευματικό Κέντρο στις 8.00 το βράδυ, θα δώσει εορταστική συναυλία η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας, κατά την οποία θα αποδοθούν μουσικά έργα σε πρώτη πανελλήνια παρουσίαση.
Ο τίτλος της εκδήλωσης είναι «Οι Φιλέλληνες τραγουδούν το ’21» και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας θα αποδώσει έργα τα οποία έγραψαν δημοφιλείς Φιλέλληνες καλλιτέχνες οι οποίοι εμπνεύσθηκαν από τον ξεσηκωμό των Ελλήνων το 1821.   Α.Π.

***  Έκθεση ζωγραφικής για την Παλιά Καλαμάτα :
 *  Έκθεση ζωγραφικής με το θέμα «Παλιά Καλαμάτα» θα παρουσιάζει έως και τις 27 Μαρτίου στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας ο Αθλητικός και Πολιτιστικός «Παράδεισος» Καλαμάτας.    Τα εγκαίνια είναι απόψε στις 7.30. -
 
***  Καρναβαλικά…«αδιακρίτως»   : 
 
*  Το «Θ» βρέθηκε στο καρναβάλι και δε θα μπορούσε να μη σχολιάσει το επιτυχημένο ομολογουμένως εγχείρημα:
-«Έτριβε τα χέρια του», κυριολεκτικά και μεταφορικά, ο δήμαρχος Καλαμάτας από την επιτυχία του καρναβαλιού. Μπορεί να μην του αρέσουν αυτά τα πολιτιστικά δρώμενα, αλλά «ενδεκάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», όπως λένε στο ποδόσφαιρο!
-Η «Φάρις» μπορεί να μη συμμετείχε στο καλαματιανό καρναβάλι, αλλά ο πρόεδρός της, Νίκος Μπασακίδης, βρέθηκε δίπλα στη σκηνή και το διασκέδασε κιόλας
-Τα μόνα παράπονα που ακούστηκαν ήταν για την καθυστέρηση και τη μουσική που δεν ακουγόταν μέχρι το ύψος της τράπεζας. Αντ’ αυτής, άκουγαν οδηγίες για τα πληρώματα (πρώτη χρονιά ήταν και δικαιολογείται)  .  -Ένα τεράστιο μπράβο σε όλους, το στοίχημα κερδήθηκε!   Π.Μπ.   Ακολουθούν σχετικά  Βίντεο :
 
*  Σύμφωνα με το τελικό σχέδιο «Αθηνά» του Υπουργείου Παιδείας, που δόθηκε στη δημοσιότητα απόψε, το τμήμα Λογοθεραπείας του ΤΕΙ Καλαμάτας παραμένει μέχρι το 2018, έως ότου δηλαδή, αποφοιτήσουν οι εισαχθέντες του 2012-13.
 Μεταβατικά τμήματα
Νέος ακαδημαϊκός χάρτης
 H ανακοίνωση του Υπουργείου Παιδείας:
 Μετά την ολοκλήρωση της Διαβούλευσης, που πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή των Ανωτάτων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, των Παραγωγικών Φορέων και Κοινωνικών Εταίρων και των Πολιτικών Κομμάτων, καθώς και της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής των Ελλήνων, το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ανακοινώνει το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη της χώρας. Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, προωθούνται προς έκδοση τα σχετικά Προεδρικά Διατάγματα. Οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων του 2013 θα κληθούν να επιλέξουν Τμήματα με βάση το νέο Ακαδημαϊκό Χάρτη, που ανακοινώνουμε σήμερα.
 Ο Υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Κωνσταντίνος Αρβανιτόπουλος δήλωσε σχετικά:
 «Με στόχο την αναβάθμιση της Δημόσιας Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης κάνουμε σήμερα ένα αποφασιστικό βήμα διόρθωσης των παθογενειών, που όλοι συνομολογούμε».
 «Ο νέος Ακαδημαϊκός Χάρτης λογοδοτεί σε επιστημονικά και αναπτυξιακά κριτήρια, απαντά στις προσδοκίες της Νέας Γενιάς για πτυχία με αντίκρισμα και έχει σημαντικό δημοσιονομικό όφελος για τη χώρα, σε μια περίοδο βαθειάς οικονομικής κρίσης. Η τελική πρόταση ελαχιστοποιεί το κόστος για την ελληνική οικογένεια, λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις πρωτόγνωρες συνθήκες, που βιώνει η ελληνική κοινωνία».
 «Ο νέος Ακαδημαϊκός Χάρτης είναι αποτέλεσμα της μέγιστης εφικτής σύνθεσης και συναίνεσης όλων των συμμετασχόντων στη διαβούλευση, καθώς ενσωματώνει όλες τις δημιουργικές και τεκμηριωμένες προτάσεις, οι οποίες κατατέθηκαν από τα Ιδρύματα, τα Κόμματα που στηρίζουν την Κυβέρνηση, αλλά και τα Κόμματα της Αντιπολίτευσης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής».
 Ο νέος Ακαδημαϊκός Χάρτης διαθέτει πλέον 405 Τμήματα Πανεπιστημίων και ΤΕΙ συνολικά, έναντι 534 Τμημάτων πριν την εφαρμογή του Σχεδίου «Αθηνά», δηλαδή ο αριθμός αυτών που καταργήθηκαν ή συγχωνεύτηκαν είναι 129. Σε μεταβατικότητα, δηλαδή σε λειτουργία έως την αποφοίτηση των εισαχθέντων 2012-2013, τίθενται 26 Τμήματα.

***  «Δεν είμαι αγγελούδι, αλλά δεν έχω κάνει αυτά που λένε» τόνισε ο 49χρονος φερόμενος ως αρχηγός   :
 

  *  Ξεκίνησε η δίκη για τη στυγερή δολοφονία πατέρα και γιου Μεσάι  ,    Της Βίκυς Βετουλάκη
 Υπό δρακόντεια και πρωτοφανή, για την Καλαμάτα, μέτρα ασφαλείας ξεκίνησε χθες στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων η δίκη για τη στυγερή δολοφονία του 35χρονου Αλβανού Φελίμ Μεσάι και του 2,5χρονου γιου του, το Νοέμβριο του 2011, η οποία είχε συνταράξει το πανελλήνιο.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου, με 19 βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ των οποίων εκβίαση καταστηματαρχών και διακίνηση ναρκωτικών, κάθονται συνολικά 16 άτομα, ανάμεσά τους ένας πρώην αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.
Μετά από αίτημα κατηγορουμένων, να συνεννοηθούν με τους συνηγόρους που τους διόρισαν, η εκδίκαση της υπόθεσης διεκόπη για σήμερα το πρωί.
Με την έναρξη της διαδικασίας, πάντως, κατηγορούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για άσχημη μεταχείρισή τους από τους αστυνομικούς, ενώ πρώτος ο 49χρονος που κατηγορείται ως ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης ζήτησε από την Έδρα να τους φέρονται ανθρώπινα.
Παράλληλα, ο ίδιος διαμαρτυρήθηκε πολλές φορές για όσα του καταλογίζουν, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν είμαι αγγελούδι, αλλά δεν έχω κάνει αυτά που λένε», δηλώνοντας ότι θα αποδείξει την αθωότητά του.
 
***  Συνελήφθη ο οπλοφόρος του Άρι :
  *  Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας συνελήφθη χθες ο οπλοφόρος που κατάφερε να αναστατώσει τον Άρι.
Πρόκειται για ένα τσιγγάνο 41 ετών, που προκάλεσε τον τρόμο με την καραμπίνα που έριχνε στον αέρα.

***  Έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο  :
Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει εκ νέου το Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο, όχι όμως και η Βουλή (φωτό από την πρόσφατη ψηφοφορία)
Σήμερα το απόγευμα θα συνεδριάσει εκ νέου το Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο, όχι όμως και η Βουλή (φωτό από την πρόσφατη ψηφοφορία)
Λεωκωσία, ΚύπροςΣτις 6 το απόγευμα σήμερα θα συνέλθει εκ νέου το Υπουργικό Συμβούλιο στην Κύπρο, στη σκιά των καταιγιστικών εξελίξεων που λαμβάνουν χώρα στη Μεγαλόνησο.Οι διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία, οι νέες δηλώσεις από την πλευρά της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για το ελάχιστο ύψος του κουρέματος των καταθέσεων και οι εξελίξεις στον τραπεζικό τομέα βρίσκονται στο τραπέζι της κυπριακής κυβέρνησης.
Εντούτοις, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Βουλής των Αντιπροσώπων στην Κύπρο, Σωκράτης Σωκράτους δεν υπάρχει ενδεχόμενο σύγκλησης της Ολομέλειας της Βουλής, παρά τα περί του αντιθέτου σενάρια.
Σύμφωνα με τον κ. Σωκράτους ο λόγος που δεν συγκαλείται η Ολομέλεια είναι ότι δεν διαβιβάστηκαν στη Βουλή νομοσχέδια για να καταστεί δυνατή η εξέτασή τους.
Αργά το μεσημέρι η τρόικα αναχώρησε από την Βουλή η τρόικα, η οποία είχε μεταβεί εκεί για διαβουλεύσεις.-

***   Ανοίγει ξανά η Καρδιοχειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων  :

Αθήνα

Σε λειτουργία τίθεται ξανά από σήμερα, Τετάρτη, το καρδιοχειρουργικό τμήμα του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου του Νοσοκομείου Παίδων «Η Αγία Σοφία», στο οποίο έχει μπει λουκέτο τον τελευταίο ενάμιση χρόνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, σταδιακά θα λειτουργήσουν και πάλι όλα τα τμήματά του.
Την επαναλειτουργία του Παιδοκαρδιοχειρουργικού Κέντρου είχαν ζητήσει, με επιστολές τους στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, ιατρικοί σύλλογοι και οι γονείς των παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες.
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προστασίας, Ενημέρωσης και Βοήθειας Καρδιοπαθών Παιδιών «Η Καρδιά του Παιδιού» ανέφερε ότι 1.500 οικογένειες παιδιών, που πάσχουν από συγγενείς καρδιοπάθειες βρίσκονται σε απόγνωση, καθώς το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο, από μόνο του δεν δύναται να καλύψει όλα τα κενά που δημιουργούνται και ζητά την επαναλειτουργία της Παιδοκαρδιοχειρουργικής και Παιδοκαρδιολογικής Κλινικής, ως πρότυπης Πανεπιστημιακής Μονάδας.   Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

***

*** Σαν σήμερα ...στις 20 Μαρτίου        :
       
 Πριν 94 χρόνια στη Μεσσηνία
 ΤΟ Επισκοπικόν Δικαστήριον Μεσσηνίας συνελθόν εις το Γραφείον της ενταύθα Επισκοπικής Επιτροπής εδίκασε την κατά των Αβραμίου Ατέση Μοναχού της Ιεράς Μονής Δημιόβης και Ανθίμ. Μέντζα Ιερομονάχου της αυτής Μονής κατηγορίαν επί σκανδαλώδει διαγωγή και εξυβρίσει του Πρωθυπουργού. Εκδόσαν την απόφασίν του ηθώωσε δι’ αυτής τον Μοναχόν Αβράμιον Ατέσην κατεδίκασε δε λίαν επιεικώς τον Ιερομόναχον Άνθιμον Μέντζαν εις ενός μηνός αργίαν, και ισόχρονον σωματικόν περιορισμόν εν τη μονή Βουλκάνου.
 -ΕΧΕΙΡΟΤΟΝΗΘΗ εις Πρεσβύτερον δια την κανονικήν θέσιν της ενορίας Καινούριο Χωριό Μεθώνης ο ιεροδιάκονος Αντώνιος Καλογερόπουλος. Ενεκρίθη υπό της Ιεράς Συνόδου η χειροτονία εις Πρεσβύτερον του Μοναχού της Ιεράς Μονής Βουλκάνου Νεοφύτου Μπατάλια και διετάχθη όπως χειροτονήση τούτον ο Επίσκοπος Τριφυλίας.
 -ΠΡΟΧΘΕΣ εις την δημοσίαν οδόν του χωρίου Γκορτζογλίου του τέως Δήμου Άριος οι Περ. Κ. Παπαδημητρόπουλος και Μιχ. Χαρ. Σταθακόπουλος συναντήσαντες τον Στ. Δ. Στασινόπουλον επετέθησαν κατ’ αυτού και τον ετραυμάτισαν εις την κεφαλήν ιδίως και εις άλλα του σώματός του μέρη δια κατενεχθέντων κατ’ αυτού κτυπημάτων. Οι δράσται της πράξεως συνελήφθησαν υπό του Σταθμάρχου Άριος και απεστάλησαν εις τον ενταύθα Εισαγγελέα.
 πηγή: Αρχείο "Θάρρους"
Γεγονότα
1815: Ο Ναπολέων Βοναπάρτης επιστρέφει στο Παρίσι μετά τη δραπέτευσή του από το νησί Έλβα, όπου ήταν εξόριστος. Ακολουθείται από 140.000 στρατιώτες και 200.000 εθελοντές για να ξεκινήσει τη δεύτερη περίοδο της διακυβέρνησής του.
1834: Ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και ο Δημήτριος Πλαπούτας παραπέμπονται σε δίκη με τις κατηγορίες της συνωμοσίας και της εσχάτης προδοσίας.
1835: Ολοκληρώνονται οι πρώτες δημοτικές εκλογές στην Ελλάδα, που διήρκεσαν πέντε μέρες.
1900: Ο σέρβος φυσικός Νίκολα Τέσλα λαμβάνει δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την ασύρματη μετάδοση της ηλεκτρικής ενέργειας.
1929: Ο ΠΑΟΚ συγχωνεύεται με την ΑΕΚ Θεσσαλονίκης και αλλάζει το σήμα του από τετράφυλλο πράσινο τριφύλλι στον δικέφαλο αετό.
1933: Εκτελείται στην ηλεκτρική καρέκλα ο ιταλοαμερικανός οικοδόμος Τζουζέπε Ζανγκάρα, ο οποίος στις 15 Φεβρουαρίου 1933 αποπειράθηκε να δολοφονήσει τον αμερικανό πρόεδρο Φραγκλίνο Ρούσβελτ. Αντ' αυτού, σκότωσε τον δήμαρχο του Σικάγου, Άντον Τσέρμακ.
Γεννήσεις
43 π.Χ: Οβίδιος, ρωμαίος ποιητής. (Θαν. 2/1/17) [Αποφθέγματα]
1828: Ερρίκος Ίψεν, νορβηγός θεατρικός συγγραφέας. (Θαν. 23/5/1906) [Αποφθέγματα]
1908: Φρανκ Στάντον, εμβληματική προσωπικότητα της αμερικανικής τηλεόρασης. Ως διευθυντής του CBS (1946-1971) καθιέρωσε τις τηλεμαχίες, ενώ επινόησε το πρώτο μηχάνημα μέτρησης της διαφημιστικής θεαματικότητας, προγόνου των σημερινών μετρήσεων. (Θαν. 24/12/2006)
 Θάνατοι
1727: Άιζαακ Νιούτον, γνωστότερος στην Ελλάδα ως Ισαάκ Νεύτων, αγγλοεβραίος φυσικός, μαθηματικός και αστρονόμος. (Γεν. 25/12/1642)
1968: Καρλ Ντράγιερ, δανός σκηνοθέτης. (Μέρες Οργής, Λόγος, Γερτρούδη) (Γεν. 3/2/1889)
1990: Λεβ Γιασίν, ρώσος τερματοφύλακας. (Γεν. 22/10/1929)  πηγή: www.sansimera.gr

***  Video :
~***491  ΚΥΠΡΟΣ μετά  το  ΟΧΙ  20-3-2013 : http://youtu.be/gSctuRaPEC8  ,



AΝΑΡΤΗΣΕΙΣ  ΜΗΝΟΣ  ΜΑΡΤΙΟΥ  2013  :
~ http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/01-2013.html ,
Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 01 Μαρτίου 2013 .-
~ http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/2-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Σαββάτο 2 Φεβρουαρίου 2013  .-
~ http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html  , , Θέατρο από ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΜΕΣΣΗΝΗΣ Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.gr/2013/03/04-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Δευτέρα 04 Φεβρουαρίου 2013.-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/05-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 05 Μαρτίου 2013 .-
~ http://asterasarfaron2011.blogspot.gr/2013/03/06-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τετάρτη 06 Μαρτίου 2013 .-
~ http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-07-2013.html , To αγιάζι της ενημέρωσης Τσικνοπέμπτη 07 Φεβρουαρίου 2013 .-
~  http://vlasiosarfara.blogspot.gr/2013/03/08-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρεωσης Παρασκευή 08 Μαρτίου 2013 .-
 ~ http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/to-09-2013.html  , To αγιάζι της ενημέρωσης Σάββατο 09 Μαρτίου 2013.-
 ~ http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html , Σαββατο κύριακο στο αγιάζι της ενημέρωσης 09καί 10 Μαρτίου 2013 .-
~** http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/11-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης 11 Μαρτίου 2013 .-
~ http://arfaramessiniasgreece.blogspot.gr/2013/03/11-3-2013.html , ΜΑΝΤΟΛΙΝΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΗΣ 11-3-2013 .-
~**  http://arfara-kalamata-greece.blogspot.gr/2013/03/12-2013.html  , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 12 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/13-2013.html , Η καθημερινή μας ενημέρωση Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013.-
 ~** http://snsarfara.blogspot.gr/2013/03/13-03-2013.html , ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ 13-03-2013 .-
~**  http://arfara-messinia-stamos.blogspot.gr/2013/03/14-2013.html  , Η καθημερινή μας ενημέρωση Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013 .-
~** http://stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Παρασκευή 15  Μαρτίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/16-2013.html , Ένα Σάββατο στο αγιάζι της ενημέρωσης 16 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.gr/2013/03/17-2013.html      , Το αγιάζι της ενημέρωσης Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://httpdimmetoparfarablogspotcom.blogspot.gr/2013/03/18-2013.html  ,  Άρωμα Ελλάδα στο αγιάζι της καθαροδευτέρας 18 Μαρτίου 2013.-
~** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.gr/2013/03/2013-18.html , ΚΑΘΑΡΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 2013 Δευτέρα 18 Μαρτίου.-
~** http://snsstamoskal.blogspot.gr/2013/03/19-2013.html , Το αγιάζι της ενημέρωσης Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 .-
~** http://vlasisarfarablogspot.blogspot.gr/2013/03/to-19-2013.html , TO ΜΕΓΑΛΟ "ΟΧΙ" ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ Τρίτη 19 Μαρτίου 2013 .-
~**  http://dimmetoparfara.blogspot.gr/2013/03/20-2013.html  , Το αγιάζι στην ενημέρωση Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013 .-


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου