arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Από τα παραμύθια της Κύπρου Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2010 *

Από τα παραμύθια της Κύπρου Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2010 : ΤΟ ΡΟΛΟΪ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΩΡΑ στην ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ :

~ **http://www.sync.gr/stamos1 , 2001 φίλοι , 845 μέλη σέ έχουν φίλο , ... ... Σταμάτιος Ν. Skoulikas Αρφαρά - Μεσσηνίας 2010 .-
***Στο facebook υπάρχουν : 351 Φίλοι Προβολή , Όλων
Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΕΤΑΓΜΑ ... για όλους ψηλά και για όλους χαμήλα :
Photobucket

ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ του Κωστή Κυριακίδη και της Λεμονιάς Αμανατίδου και από τις εκδόσεις παιδικά .... ΑΚΡΙΤΑΣ
http://www.akritas.net.gr/ .-
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
Oι εκδόσεις Aκρίτας είναι μια οικογενειακή εκδοτική προσπάθεια που ξεκίνησε 29 χρόνια πριν (το 1978).
Tο όνομα Aκρίτης το πρωτοχρησιμοποιήσε ο εμπνευστής των εκδόσεων, Δημήτρης Kόκκινος, ως ψευδώνυμο, σ' ένα πολυγραφημένο περιοδικάκι που εξέδιδε μια μικρή ομάδα συμφοιτητών, στην ελληνική κοινότητα Aγίου Γεωργίου στο Mόντρεαλ όπου σπούδαζε, μίσο και πλέον αιώνα πριν.
O ρόλος του «Aκρίτα-φύλακα» κάποιων συνόρων στα άκρα του κράτους, αυτού δηλαδή που υπερασπίζεται την ακεραιότητα του χώρου και των αξιών της πατρώας γης, ενώ συγχρόνως γίνεται αποδέκτης νέων ιδεών και τρόπου ζωής, συγκινούσε βαθύτατα τους νεαρούς φοιτητές της συντροφιάς. Aυτή η στάση ζωής του "Aκρίτα" ως φύλακα και μεσολαβητή πολιτισμού, έδωσε την έμπνευση και το όνομα στον νέο εκδοτικο οίκο.
Mία επίσκεψη στο Άγιο Όρος στάθηκε η αφορμή για να αποκαλυφθεί ο πνευματικός ορίζοντας στον οποίο θα έπρεπε να στοχεύσει η νέα εκδοτική προσπάθεια. Έτσι επιλέγεται η κατεύθυνση της Oρθόδοξης Mαρτυρίας καί το πρώτο βιβλίο του ορθοδόξου Eπισκόπου, Anthony Bloom, Πορεία και συνάντηση: Έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι σε 3-4 μήνες πουλήθηκαν τα 3000 αντίτυπα της πρώτης έκδοσεως. Aς σημειωθεί ότι το βιβλίο αυτό έχει κάνει μέχρι σήμερα 6 (έξι) επανεκδόσεις.
Tο ξεκίνημα του Aκρίτα συνέπεσε με το γενικότερο κλίμα αναζητήσεως περισσότερο παραδοσιακών και γνήσιων χριστιανικών προτύπων που άρχιζε να επικρατεί εκείνη την εποχή μεταξύ των νέων ανθρώπων της Eκκλησίας. Έτσι από τότε έως και σήμερα ο Aκρίτας ειδικεύεται σε βιβλία ορθόδοξης χριστιανικής πνευματικότητας, παράδοσης και θεολογίας.
Mεγάλη τιμή για τον Ακρίτα αποτελεί η έκδοση βιβλίων σημαντικών συγγραφέων όπως ο επίσκοπος Κάλλιστος Ware, ο μακαριστός Alexander Schmemann, και ο Aρχιεπίσκοπος Aλβανίας Aναστάσιος, ο Πατριάρχης Κωνσταντινουπόλεως Βαρθολομαίος, ο Φώτης Κόντογλου κ. α. Δεν λείπουν όμως και νέες ιδέες που γεννούν πρωτοποριακά θέματα όπως το 2000 Xρόνια Mετά, Tίνα με Λέγουσιν οι Aνθρωποι Eίναι, η Aγιότητα Eνα Λησμονημένο Όραμα, Oρθοδοξία και Kομμουνισμός κ.α.
Kαθ' οδόν, oι εκδόσεις επεκτάθηκαν σε βιβλία Iστορίας, Λογοτεχνίας και Tέχνης, πάντα με γνώμονα την αρχική τους ταυτότητα και κάπως πιο πρόσφατα, σε βιβλία για παιδιά, με το γενικό τίτλο AKPITAΣ-ΠAIΔIKA.
Oι παιδικές εκδόσεις έχουν πλούσια θεματολογία όπως: παραδείγματα αγίων για παιδιά, ιστορικά μυθιστορήματα, βιβλία οικολογικού ενδιαφέροντος, λαϊκά παραδοσιακά παραμύθια, εκπαιδευτικά βιβλία όπως η σειρά βιβλιοτετράδιων με αντικείμενο την εξοικείωση μαθητών του δημοτικού με την αρχαία ελληνική γλώσσα, όλα συνδυασμένα με εκπαιδευτικές δραστηριότητες.
Σήμερα, με τα ταλέντα και την νεανική ορμή της νέας γενεάς -της Mαρίας και του Kωνσταντίνου- και των εκλεκτών συνεργατών τους οι εκδόσεις Aκρίτας συνεχίζουν την επιτυχημένη πορεία τους τεχνολογικά εκσυγχρονισμένες και πάντα μεσα στο ορθόδοξο Xριστιανικό κλίμα του σεβασμού της ελευθερίας και της αγάπης.
Προσβλέποντας στο μέλλον, διευκολύνουν το αναγνωστικό κοινό τους με το ηλεκτρονικό βιβλιοπωλείο, http://www.akritas.net.gr/και με ένα ενημερωμένο γενικό θεολογικό βιβλιοπωλείο (Στοά του Βιβλίου, Πεσμαζόγλου 5, στο κέντρο της Αθήνας).
Tα τελευταία πέντε χρονια οι Εκδόσεις «Ακρίτας» απασχολούν 10 υπαλλήλους και παράγουν κατ' έτος περίπου 60 με 70 τίτλους, νέους και επανεκδόσεις.
Από το Καλοκαίρι του 2009 οι εκδόσεις Ακρίτας συνεχίζουν την δημιουργική τους πορεία συμπράττοντας με τον εκδοτικό Οργανισμό Π. Κυριακίδη και έχοντας πάντα ως στόχο την ποιότητα και προσανατολισμό την αναζήτηση και αποκάλυψη των χριστιανικών καταβολών του τόπου μας.

~ ** Η AKINHTOΣ
Μια φορά κι έναν καιρό ήταν ένας βασιλιάς και μια βασίλισσα . -
Είχαν απ΄όλα , μα δεν εγενούσαν παιδιά .- Πέρασαν δέκα χρόνια από τον καιρό που παντρεύτηκαν και δεν είδαν παιδί . Είχαν μεγάλο καηνό .- Μιά μέρα αποφάσισαν να κάνουν ένα τραπέζι , να καλέσουν όλους τους προεστούς του βασιλείου τους να φάνε και να τους ευχηθούν , ίσως τους στείλει ο Θεός κανένα παιδί .- Έκαναν το τραπέζι και όλοι οι καλεσμένοι έπιναν στην θγεία του βασιλειά και της βασίλισσας και τους εύχονταν να τους στείλει ο Θεός ότι επιθυμεί η καρδιά τους .- Σαν έφυγε ο κόσος , η βασίλισσα έκανε τρεις μετάνοιες κι είπε :
~ Αγαπώ την Αρετή , Αγαπώ την Σοφία , Αγαπώ και την Ευτυχία . !
Σε εννέα μήνες η βασίλισσα εγένησε μια κόρη και την ονόμασε Αρετή .- Τον άλλο χρόνο εγέννησε άλλη κόρη και τη ονόμασε Σοφία .- Τ!ον τρίτο χρόνο εγέννησε κι άλλη κόρη .- Αυτή την είπαν Ευτυχία .- Ο βασιλιάς αγαπούσε πιο πολύ την Ευτυχία από τις άλλες κόρες του και την εσπούδασε .- Μόλις έγινε 20 χρονών αποφάσισε να τις παντρέψει και τις τρεις με τη σειρά .- Επρόσταξε και τους έκτισε τρία παλάτια , ένα για την κάθε μιά .- Μόλις τέλειωσαν τα παλάτια , μήνυσε στην Αρετή να πάει που την θέλει .- Επήγε :
~ Τι με θέλεις , αφέντη βασιλιά μου;
~ Τέλειωσε το παλάτι σου , θέλω να μου πεις πόσο με αγαπάς .-
~ Όση γλυκα έχει το μέλι αφέντη μου , τόση γλύκα έχει και η δικιά μου αγάπη για σένα πατερούλι μου .-
Γλυκάθηκε η καρδιά του βασιλιά και , να μην τα πολυλογούμε της είχε το γαμπρό έτοιμο και την παντρεψε .-
Στον καιρό της κάλεσε την Σοφία να πάει και επήγε :
~ Τι με θέλεις αφέντη πατέρα μου ?
Τέλειωσε και το δικό σου παλάτι , θέλω να μου πεις κι εσύ πόσο με Αγαπάς .-
~ Όση γλύκα έχει η ζάχαρη , τόση γλύκα έχει η αγάπη μου , αφέντη μου , για σένα .-
Του άρεσε ο λόγος της και την επάντρεψε κι αυτήν .-
Στον καιρό της κάλεσε και την Ευτυχία να πάει .- Και πήγε .-
~ Τι με θέλεις αφέντη ; ρώτησε η Ευτυχία ;
~ Τέλειωσε και το δικό σου παλάτι και θέλω να μου πεις πόσο πολύ με αάπάς .-
~ Όση γλύκα έχει το αλάτι , τόση γλύκα έχει και η αγάπη μου , αφέντη μου , για σένα .-
Ο βασιλιάς μόλιε του΄πε έτσι , έγινε έξω φρενών ;
~ Τσακίσου από μπροστά μου και να μην σε ξαναδούν τα μάτια μου .-
Η κοπέλα έφυγε .- Ο βασιλιάς πρόσταξε να την κυνηγήσουν και να την αποκεφαλίσουν .- Το μάθανε οι προεστοί , και πάνε και του λένε :
~ Βασιλιά μας , για το χατίρι μας , μην κάνεις τέυοιο πράγμα .-Τι θα πει ο κόσμος αν ακούσει πως ο βασιλι΄'ας αποκεφάλισε την κόρη του , επειδή του είπε πως τον αγαπά σαν το άλας ;Αποφασίζει ο βασιλιάς να μην την αποκεφαλίσει , παρά μόνο να την παντρέψει μ΄έναν άντρα , που να μην μπορεί να τη ζήσει .- Να δουλεύει εκείνη για να τον ταϊζει .-
Στο βασίλειό του ήταν κι ένας νέος παράλυτος , μέρα νύχτα στο κρεβάτι .- Έστειλε και το έφεραν .- Καλεσε και τους παπάδες και τους εστεφάνωσαν .- Το νέο τον έλεγαν ΑΚΙΝΗΤΟ .- Μετά το γάμο ο βασιλιάς πρόσταξε την κόρη του να πιάσει τον άντρα της και να πάει στο σπίτι του .- Δεν της δίνει απολύτως τίποτα , ούτε παλάτι , ούτε προίκα .-
Η βασίλισσα λυπήθηκε την κόρη της και κρυφά , της έδωσε λίγες λίρες .- Τέλος πάντων η Ευτυχία ήθελε δεν ήθελε - προσταγά βασιλική - πήρε τον Ακίνητόν της και ξεκίνησε .- Ξάπλωσε τον άντρα της στην άμαξα , έκατσε και η Ευτυχία με την μάνα του Ακίνητου , και μπήκαν στο δρόμο , για το φτωχικό σπιτικό τους .-
ΕΛΑΜΝΑΝ , πήγαιναν , έφτασαν σε μια πολιτεία .- Η Ευτυχία πρόσταξε στον αμαξά να σταματήσει στο μαγαζί ένός φαρμακοτρίφτη ,.- Κατεβαίνει , και αγοράζει μια οκά καφουρόλαδο , μια οκά λίπος του χοίρου και μια οκά λίπος χελώνας .- Σε κάμποσην ώρα έφτασαν στο σπίτι του Ακίνητου .- Έκατσαν να ξεκουραστούν και να φάνε .- Η Ευτυχία αρπάζει μετά μιά κατσαρόλα ρίχνει μέσαο καφουρόλαδο , το γουρνίσιο λίπος και το λίπος της χελώνας , τα βάζει πάνω στην φωτιά , ώσπου να λιώσουν καλά και ύστερα μ΄αυτά έτριψε κατ΄επανάλειψη και σιχνά τον Ακίνητο , άρρωστο άντρα της .- Σε λίγες μέρες ο Ακίνητος άντρας της , άρχισε νακάθεται μες το κρεβάτι , σιγά - σιγά κατ΄έβηκε κι από το κρεβάτι , περπάτησε και έγινε τελείως καλά και ήταν ένας νέος όμορφος και χαριτωμένος , αξιοζήλευτος άντρας .- Η Ευτυχία σκέφτηκε τι δουλειά να κάνει ο άντρας της , τώρα που έγινε τελείως καλά .- Είχε μείνει κιόλας έγκυος και σκεφτόταν το μωρό που θα γεννούσε .- Εκεί στη γειτονιά τους ήταν ένας αμαξάς . Πάει στο σπίτι του . Και του λέει:
~ Ε, γείτονα , βάζεις εσύ την άμαξα , να βάλω κι εγώ τα χρήματα ν΄αγοράσω πραμάτειες , εμπόρευμα , να γυρίζετε μαζί με τον άντρα μου τον Ακίνητο μου και να τις πουλάτε ;
~ Εντάξει λέει ο αμαξας .-
Τους έδωσε χρήματα κι εφύγανε .- Εκείνες τις μέρες είχε έρθει ένα καράβι στο λιμάνι φορτωμένο πραμάτειες .- Φόρτωσαν την άμαξα κι έπιασαν τους δρόμους για να πουλάνε ...!! ήγαιναν , πήγαιναν , έφτασαν σ΄έναν ερημότοπο .- Εκεί ηύραν σαράντα 40 ανθρώπους και κάθονταν γύρω σ΄ένα πηγάδι .- Ήταν σχεδόν λιπόθυμοι από τη μεγάλη τους δίψα και δεν μπορούσαν να βγάλουν νερό να πιούν , γιατί ήταν όλοι τους χοντροί .- Ο ελαφρύτερος ήταν εκατό οκάδες .- Πως να τον δέσουν να κατεβεί μέσα στο πηγάδι και να βγάλει ωερό; Φώναξαν τον Ακίνητο που ήταν πολύ αδύνατος και ελαφρύς να τους βγάλει νερό .-
~ Σας βγάζω νερό , αλλά να μου δώσετε από ένα χρυσό τάλαντο .-
~ Σου δίνουμε , του λένε , κι ένας - ένας του μέτρησαν τα χρυσά νομίσματα - λίρες .-
Ο Ακίνητος έπιασε τα χρυσά , τον έδεσαν , κατέβηκε μέσα στο βαθύ πηγάδι και γέμισε τα αγγεία τους δροσερό πηγαδίσιο νερό .- Του λένε :
~Ε, Ακίνητε , να χαρείς ότι αγαπάς , μείνε λίγη ώρα κάτω - μέσα στο πηγάδι , ώσπου να φάμε και να μας ξαναγεμίσεις τα αγγεία μας .-
~ Καλά τους λέει ο Ακίνητος .-
Ώσπου να φάνε , ηύρε ένα πεζούλι κι έκατσε εκεί να περιμένει .- Όπως κάθόταν βλέπει μια τρύπα και προχωρεί προς τα μέσα .- Σηκώνεται , παρατηρεί , βλέπει φως .- Μπαίνει μέσα , προχωρεί κάμποσο , βρίσκει έναν και ξάπλωνε στην γωνία .-
~ Γειά σου πατέρα μου , του λέει .-
~ Μεγάλο χαιρετισμό μου έκανες γιε μου , αλλιώς θα σε έτρωγα αμέσως .- Πως ως εδώ ;
~ Έκανα μια καλοσύνη γλυκιέ μου πατέρα .- Επότισα σαραντα διψασμένους και ακόμα θα τους ποτίσω .-
~ Αφού είσαι τόσο καλός , θα σου χαρίσω κι εγώ ένα πράγμα .- Εκεί στην γωνία είναι κάτι καρπούζια , δέκα οκάδες το καθένα .- Πιάσε τέσσερα να τα πάρεις μαζί σου .- Ο Ακίνητος έπιασε τα καρπούζια , αποχαιρέτησε το γέροντα και πήγε στο πεζούλι .- Εκείνη την ώρα οι διψασμένοι κατέβαζαν τα δοχεία τους .- Τους τα γέμισε .- Υστερα τον έβγαλαν κι αυτόν μαζί με τα καρπούζια .- Την ώρα που θα ΄ φευγαν λέει σε έναν από τους σαράντα :
~ Να πληρώσω τον κόπο σου , παίρνεις αυτά τα καρπούζια να τα πας στην έγκυο γυναίκα μου ; Περιμένει μωρό και θα χαρεί πολ΄'υ άμα τα δει .-
~ Τα παίρνω και δε θέλω πληρωμή .-
Όχι . Θα σου πληρώσω τον κόπο σου , να ΄ μαι σίγουρος .- Θέλω να της τα πας κι αυτά τα χρυσά , γιατί είναι πλύ καιρός που λείπω και έχει πολλές ανάγκες .- ες της χαιρετίσματα και ότι θ΄αργήσω να επιστρέψω .-
Ο άνθρωπος τα πήρε .- Ο Ακίνητος με τον αμαξά πήγαν να πουλήσουν τις πραμάτειες τους .- Τις πούλησαν , κι όσα χρήματα έδωσανμ να τις αγοράσουν εκέρδισαν άλλα τόσα . Ενώ επέστρεψαν , λέει ο Ακίνητος :
~ Πάμε να ξαναφορτώσουμε ?
~ Πάμε .- Ήρθε άραγε το καράβι;
~ Μακάρι να ήρθε !
Παρατηρούν τη θάλασσα , βλέπουν το καράβι να ΄ ρχεται από μακριά .- Ξαναφόρτωσαν την άμαξα , τα πούλησαν , ξαναφόρτωσαν , τα ξαναπούλησαν ....
Η Ευτυχία έπιασε τα καρπούζια και τα χρυσά .- Χάρηκε πολύ .- Την νύχτα έκατσαν με την πεθερά της να φάνε .- Είπαν να κόψουν κι ένα καρπούζι, να το δοκιμάσουν .- Κόβουν ένα , κοιτάζουν γεμάτο διαμάντια .- Κόβουν και τα άλλα ένα - ένα κι ΄ αυτά γεμάτα διαμάντια .- Τα μάζεψαν και με όλα γέμισαν ένα πυθάρι που χωρούσε περισσότεραο από τέσσερα κιλά σιτάρι .- Σκέφτηκε η Ευτυχία " ... " Ο Θεός μου τα έστειλε .- Ο κύρης μου έχτισε ένα παλατακι και δεν μου το έδωσε , και με έδιωξε και με άδεια χέρια .- Τώρα θα κτίσω το δικό μας " ,, Ο Θεός είναι μεγάλος ...έλεγε και ξανάλεγε η Ευτυχία !!!.-
Παίρνουν λίγα διαμάντια , και πάνε στο σαράφι .- Τον ρώτησαν :
~ Έχουμε κάτι διαμάντια τα αγοράζεις ;
~ Πόσα θέλετε για το καθένα ;
~ Ήρθαμε σε σένανε που ξέρεις την αξία τους .-
~ Να σας δώσω δέκα λίρες το ένα;
~ Άντε κόρη μου και πάμε να φύγουμε κι αυτός μας περιπαίζει , λέει η πεθερά στην Ευτυχία .- Στο τέλος με τα πολλά συμφώνησαν σαραντα 40 λίρες το ένα .- Τις πλήρωσε ο Σαράφης .- Του λένε :
~ Ετοίμαζε χρήματα , Θα σου φέρουμε και άλλα .-
Λίγα - λίγα λοιπόν ανταλάσσουν τα διαμάντια με χρυσές λίρες και έκτισαν το παλάτι έξω από το χωριό , σε μια θαυμαστή τοποθεσία ! Ξόδεψαν χίλιες λίρες , έδωσαν και φιλοδορήματα στους κτίστες .- Τη νύχτα , που άναβαβ , έλαμπε το παλάτι .- Μετακόμισε η Ευτυχία με την πεθερά της στο παλάτι.- Το πυθαράκι είχε αρκετά διαμάντια ακόμα .- Σε κάμποσο καιρό , αποφάσισε και ο Ακίνητος να γυρίσει στο σπίτι του .- Από τις πραμάτειες του γέμισε λίρες αμέτρητες .-Eνώ επέστρεφαν , έφτασαν στο πηγάδι που ξαναπέρασαν .- Πάλι ηύραν σαράντα διψασμένους κι έδωσαν στον Ακίνητο σαράντα χρυσά να τους βγάλει νερό .- Του είπαν να μείνει μέσα στο λάκκο , ώσπου να φάνε , να τους ξαναγεμίσουν τ΄αγγεία .- Έμεινε .- Ώσπου να φάνε αυτοί , ο Ακίνητος τρύπωσε και πάλι μέσα στη σπηλιά .-Η!ύρε το ρέο ξαπλωμένο .- Του λέει :
~ Γειά σου πατέρα .- Πως τα πάεις ; Είσαι καλά ;
~ Καλώς τον , καλώς όρισες .- Ήταν καλά τα καρπούζια που σου έδωσα την άλλη φορά ;
~ Που να ξέρω , γέρο ! Τα έστειλα στη γυναίκα μου που είναι έγκυος και δεν ξέρω μήτε αν ήταν καλά μήτε αν ήταν σκάρτα .- Τώρα που θα πάω , θα τη ρωτήσω να μου πει .-
~ Εκεί στην γωνία είναι κάτι ρόδα .- Πιάσε τέσσερα να της πας .- Είναι απ΄ αυτά π΄ αρέσουν στις έγκυες .-
Ο Ακίνητος πήρε τέσσερα ρόδια , φίλησε το χέρι του γέρου και ξεκόνησε .- Του φώναξε ο γέρος ;
~ Πήγαινε στο καλό , και χαιρ΄ρτα μου τη γυναίκα σου .- Πες της πως εγώ είμαι η τύχη της .- Ο Ακίνητος δεν πολυ κατάλαβε τι του είπε ο γέρος .- Τέλος πάντων , πήγε στο πεζούλι , τον έβγαλαν επάνω και ξεκίνησε με το συντροφό του .- Στράτα στράτα , έφτασαν στο χωριό .- Σταμάτησαν στο σπίτι του αμαξά .- Ο Ακίνητος φορτώθηκε τη σακούλα γεμάτη λίρες και πήγε στο σπίτι του .- Κοίταξε δεν ήταν κανένας .- Ρωτά τους γείτονες που πήγαν η γυναίκα του κι μάνα του , του λένε έφυγαν και έκατσαν σε κείνο το παλάτι που είναι στην άκρη του χωριού .- Πάει ως εκεί , δεν πίστευε στα μάτια του .- Επιστρέφει στον αμαξά .- Τον ρωτάει τι να κάμει .- Μήπως μπεί σε ξένο σπίτι ! Ο αμαξάς του είπε να χτυπήσει την πόρτα και να πει τ όνομά του .- Αν του ανοίξουν θα πει ότι είναι δικό του το σπίτι .- Έτσι και έγινε .- Πάει ο Ακίνητος κτυπάει την πόρτα , λέει το ονομάτου . Ευθύς άνοιξε η πόρτα .- Μπαίνει μέσα με τη σακούλα , γεμίζει ένα βαρέλι μετις λίρες .- Έκατσαν στο τραπέζι .- Σαν έφαγάν, είπε στην γυναίκα του ότι της έφερε ροδια , να κόψει να τα δοκιμάσει .- Κόβει ένα , γεμάτο μαργαριτάρια , κόβει το άλλο το ίδιο γεμάτο μαργαριτάρια , όλα τα ρόδια ήταν γεμάτα με μαργαρητάρια .-
~ Του λέει η γυναίκα του , είναι η καλή σου τύχη καλέ μου ; Την άλλη φορά μας έστειλες τέσσερα καρπούζια , γεμάτα διαμάντια .- Τώρα μου έφερες τέσσερα ρόδια γεμάτα μαργαρητάρια .- Απο τα καρπούζια έκτισα το παλάτι και το πυθαράκι είναι ακόμα γεμάτο διαμάντια .- !!!!
~ Δεν είναι η τύχη μου .- Είναι η δική σου .- Μου το είπε ο γέρος που μου τα έδωσε .- Μας τα έπεμψεν ο Θεός μα και εγώ θα τα ξοδέψω , να κάνω ένα γεροκομείο , ένα ορφανοτροφείο , κι ένα μαγειρείο για τους αδύναμος , αρρώστους και φτωχούς , για να πηγαίνουν να τώνε δωρεάν .- Την άλλημέρα ο Ακίνητος έβαλε μπρός δουλειά .- Έκτισε και το γεροκομείο και το ορφανοτροφείο και το μαγειρείο .- Εγέμισαν γέρους , ορφανά και φτωχούς .- Έτσι έγινε πασίγνωστος .- Όπου καθόσουν το ονομά του ανέφεραν .- Πες πες ο κόσμος , το έμαθε και ο βασιλιάς κι αποφάσισε να πάει μια μέρα να δει τι άνθρωπος είναι αυτός που έκανε τόσες μεγάλες καλοσύνες , μες το βασιλειό του .- Του έγραψε πως θα ρθεί να τον δει .- Που να φανταστεί τι τον περίμενε .!!! - Στο μεταξύ η Ευτυχία είχε γεννήσει τον πρώτο της γιό .- Τον βάπτισαν Θεοδόση .-Ήταν ένας χρόνος όταν πήραν το γράμμα του βασιλιά .- Σκέφτηκαν να μαγειρέψουν λογιών λογιών φαγητά .- Άλλα με το μέλι κι άλλα με τι ζάχαρη .- Να ζυμώσουν ψωμιά με τη ζάχαρη και να κάνουν σαλάτα με το μέλι .- Πήγε ο βασιλιάς με τη συνοδεία του , είδετον Ακίνητο , τα έργα που έκαμε , και το παλάτι του .- Ο βασιλιάς γεύτηκε ένα φαγητό , γεύτηκε άλλο . άλλο , κι άλλο , το ψωμί , τι σαλάτα δεν τρώει μήτε αυτός μήτε η παρέα του .-
Του λέει ο Ακίνητος :
~ Πάρε βασιλιά μου , πάρτε , δεν σας αρέσουν τα τα φαγητά μας;

~ Μα πως τααγερέψατε ?
~ Τώρα να ρθεί η νοικοκυρά μου να σας πει μεγαλειότατε 1!
Φωνάζουν την νοικοκυρά .- Έρχεται .- ,..πάει να προσκυνήσει τον βασιλέα-.-
~Έλα πες μας πως έκαμες τα φαγητά σου .- Δεν τρώγονται ! ~ Τα έκαμα όλα με το μέλι και τη ζάχαρη , και του είπε την ιστορία του βασιλιά που χάρηκε , όταν οι δυο κόρες του του είπαν πως τον αγαπούν σαν το μέλι και σαν τι ζάχαρη , αλλά μίσησε την τρίτη του κόρη , που του είπε πως τον αγαπά σαν το άλας και την έδιωξε .-
~ Εγώ είμαι ο βασιλιάς αυτός , κοκόνα μου , που μακάρι να καιγόταν η ώρα που το έκανα .- Μ! εγάλο λάθος μου ήταν , και δεν ξέρω αν ζει η κόρη μου κι αν θα μου το συγχωρήσει ποτέ!
Τα έλεγε αυτά και έτρεχαν τα μάτια του .-
~- Ζει βασιλιά μου η κόρη σου ,-
~ Που βρίσκεται;
~ Είναι έδώ μπροστά σου , κι εβγαλε το μωρό της στο ονομά σου .-
Άρπαξε το μωρό από τα χέρια, την αγκαλιά της παραμάνας και του το έδειξε .-
~ Εσύ είσαι λοιπό η Ευτυχία μου και ο άνδρα σου είναι αυτός , που ήταν άρρωστος ;
Έκαμε χαρά , μεγάλη χαρά ο βασιλιάς , μη ρωτάς .-
Ευτυχία πρόσταξε και τους φέρανε από τα άλλα φαγητά που ήταν με το άλας και έφαγαν και χαρηκαν όλοι τους .- Πριν να να σηκωθούν από το τραπέζι , ο βασιλιάς πρόσταξε να φέρουν τον δεσπότη να στέψει την κόρη του βασίλισσα και τον γαμπρό του βασιλέα .-
Και έζησαν έκείνοι καλά κι έμείς καλύτερα .- ΑΚΡΙΤΑΣ - ΠΑΙΔΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ .....
Στη ίδια σειρα κυκλοφορούν : Παραμύθια της Μικράς Ασίας , Παραμύθια της Κρήτης , Παραμύθια της Καλαβρίας , Παραμύθια της Ίμβρου ,και Παραμύθια της Κύπρου ....

ΒΛΕΠΟΥΜΕ:
Otenet Βιβλία
Ελληνικά & Ξένα Βιβλία για Κάθε Γούστο. Δες Νέες Κυκλοφορίες.
http://www.otenet.gr/fun
Κέντρα ομορφιάς
Μοναδικές προσφορές καθημερινά. Εγγραφείτε δωρεάν και κερδίστε!
http://www.groupon.gr/Athens
Βιβλία Λογοτεχνίας
Κερδίστε 10% online έκπτωση σε όλα τα βιβλία λογοτεχνίας.
http://www.public.gr/
Οικονομία 30% στα Καύσιμα
Για Αυτοκίνητα η και για Καυστήρες Και θα Κερδίσετε ΧιλιάδεςΕυρω με το
http://www.fuelxx-economy.gr/


**Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της κυβερνήσεως
6 Σεπτεμβρίου, 2010
Ειδήσεις: Ελλάδα.
Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός της κυβερνήσεως, σύμφωνα με δημοσίευμα στα «Νέα».
Ο Δημήτρης Δρούτσας αναλαμβάνει το υπουργείο Εξωτερικών με αναπληρώτρια ην κ. Μαριλίζα Ξενογιανακοπούλου.
Ο κ . Ανδρέας Λοβέρδος το υπουργείο Υγείας , ο κ . Κώστας Σκανδαλίδης το υπουργείο Αγροτικής Ανάπυξης με υφυπουργό την Μ. Αποστολάκη.
Ο κ. Γιάννης Ραγκούσης αναλαμβάνει το υπουργείο Προεδρίας.
Αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού με αρμοδιότητα για τα ΜΜΕ ο κ. Τηλέμαχος Χυτήρης.
Η Λούκα Κατσέλη αναλαμβάνει το υπουργείο Εργασίας, σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.
Συστήνεται ξανά υπουργείο Ναυτιλίας που θα αναλάβει ο κ. Διαμαντίδης.
Υπουργός Οικονομίας θα είναι ο κ. Χρυσοχοΐδης, με υφυπουργούς τον κ. Ρήγα και το κ. Ρόβλια
Εκτός κυβέρνησεως είναι η Κατερίνα Μπατζελή.-

** ΟΙ νέοι ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ :

~** Ο/Η Θέμης Μαλτέζος έστειλε μήνυμα στα μέλη του Λύσεις για την Line.

Θέμης Μαλτέζος19 Αυγούστου του 2010 στις 9.21 π.μ.
Θέμα: Λύσεις για την Line - Golden Προσφορές
Mono ήδη Simeri ... I mpeite site http://www.facebook.com/l/879dcgrQaxLwH5pb_C5_gqWYB_Q;www.goldendeals.gr kai apoktiste texnikis χρόνο μου ipostiriksis με € 13 !

~ ** Πάνω από 600.000 απροστάτευτα παιδιά στους δρόμους του Αφγανιστάν
Καταχωρήθηκε : 6, Σεπτεμβρίου 2010 11.57 π.μ. PDT
Φτώχεια και διαφθορά «Η φτώχεια επιδεινώνεται στο Αφγανιστάν και τα παιδιά εξαναγκάζονται να βρουν δουλειά, λέει η Σαφίκα Ζάερ, κοινωνική λειτουργός της οργάνωσης Ασιάνα, η οποία δουλεύει με...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

~ ** Δώσε αγάπη στα μικρά παιδιά
Καταχωρήθηκε : 6 Σεπ, 2010 12:24 AM PDT
ΜΠΕΣ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΙΛΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΔΟΧΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΚΟΜΕΙΟΥ «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ»Θεσσαλονίκης. Με αγκαλιές παραμύθια, παιχνίδια, τραγούδια προσφέρουν τα ψυχοκινητικά ...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

~ **Ο Michael G. Kailas σχολίασε τη φωτογραφία σας. Ο Michael έγραψε:"CONGRAGULATIONS A LONG LIFE FILLED WITH HAPPINESS AND LOVE./ MICHAEL, LINDA AND ELISA" Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=31594103&id=1446349692&mid=2ea7a9bG56358b7cG234799cG9&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook
~ **Spiro G Kailas σχολίασε επίσης άλμπουμ φωτογραφιών του. Ο Spiro έγραψε:"Stamati - Love and Kisses to you and Despina! Hopefully we will be in Greece next summer and will see you!" Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη δημοσίευση. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?album.php&aid=2055810&id=1013012312&comments&mid=2e9e0d0G56358b7cG233b207G14&n_m=stamoskal%40windowslive.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

Ο/Η Despina Kalpenidou έστειλε μήνυμα στα μέλη του Θέατρο Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ.

Despina Kalpenidou7 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:19 AM
Θέμα: ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ «ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ»
Ξεκίνησαν από 1 Σεπτεμβρίου 2010 οι εγγραφές στο Θεατρικό Εργαστήρι «Ακτίς Αελίου», το οποίο λειτουργεί από το 2001. Στο εργαστήριο διδάσκονται βασικά στοιχεία υποκριτικής, κίνησης, αυτοσχεδιασμού, ορθοφωνίας, σκηνογραφίας, θεατρικών κατασκευών και μουσικής. Ο κύκλος των μαθημάτων είναι τριετής και κάθε έτος έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα και εκπαιδευτικούς στόχους. Διδάσκουν απόφοιτοι της Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης του http://www.facebook.com/l/07849R8SociTfhiH375ivA2qitQ; Κ.Θ.Β.Ε και του Τμήματος Θεάτρου του http://www.facebook.com/l/07849d3C5a_POSIPvm5bmsLYBiw; Α.Π.ΘΜΑΘΗΜΑΤΑ• Ο ήχος του σώματος• Φωνητική-Ορθοφωνία• Διάλογοι• Το σώμα στη σκηνή• Θεατρικά Περιβάλλοντα & Στοιχεία Σκηνογραφίας• ΜουσικήΕΓΓΡΑΦΕΣ: Από 1 Σεπτεμβρίου 2010 (1-3μ.μ)ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ: Τέλος Οκτωβρίου 2010ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΕΓΓΡΑΦΕΣ:ΘΕΑΤΡΟ ΤΕΧΝΗΣ «ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ»Καθημερινά 1-3μ.μ στο Θέατρο Τέχνης ΑΚΤΙΣ ΑΕΛΙΟΥ Χριστοπούλου 12 (κάθετος Ιασωνίδου)τηλ: 2310 229249 begin_of_the_skype_highlighting 2310 229249 end_of_the_skype_highlighting Ε-Mail: aktisaeliou@gmail.comURL: http://www.facebook.com/l/078492ngyQdmccTouP-s-Fvgwcg;www.aktisaeliou.gr

~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η bilio σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Να'σαι καλα- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/bilio/
~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο anaggelioxoros σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλή δύναμη- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/anaggelioxoros/
~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο enosis64 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955: O ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ http://enosis64.blogspot.com/ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ 'ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ'...- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/enosis64/
~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο parpan89 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ένα μπλογκ για όλα τα αθλήματα..από ποδόσφαιρο μέχρι τένις και ότι τραβά η όρεξή σας!!http://parpan-sportalk.blogspot.com/kai δύο ομίλου ανερχόταν το facebookhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1519418065#!/group.php?gid=146459015373336&ref=ts- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/parpan89/
~Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο admin12345 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://sport-poker.blospot.com/Eidiseis athlimatwn kai poker... Prognwsi stoiximatos!!!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/admin12345/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
~Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο apotospitimou σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Νέες ταινίες Αυγούστου για κατέβασμα: http://apotospitimou.wordpress.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/apotospitimou/
~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - η pcgames0 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Δίνουμε εντελώς δωρεάν τα λινκ από torrents για να κατεβάσετε παιχνίδια στον ΗΥ σας! http://pcgames0.wordpress.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα της ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/pcgames0/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο epikairospolitis σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΕΞΤΡΑ ?Αξίζει τον κόπο, για όσα νοικοκυριά τo χρειάζονται...http://go.sync.gr/DzW2Iyz6- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/epikairospolitis/

~ ** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο gademis σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΣΚΥΡΙΑΝΟΥ ΑΛΟΓΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ/ΙΑ ΣΤΟ ΒLOG ΜΟΥhttp://skyrianoalogaki.blogspot.com/ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/gademis/

~Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο xalara σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - http://x-alara.blogspot.com/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο {Αυστηρώς ακατάλληλο για ανηλίκους}... ** http://x-alara.blogspot.com/?zx=fb51d2715ef0761 , ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΩΝ ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ....

~*Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Tilemaxos46 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - To http://tilemaxostheoriginal.wordpress.com/ είναι ένα blog με Τεχνολογικά θέματα για Κινητά Τηλέφωνα (Mobile Phones, Smartphones), Υπολογιστές(Software,Hardware), Tech News όπως και με διάφορα Τεχνολογικά Tips. Σας περιμένουμε στην παρέα μας!- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Tilemaxos46/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

~ Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο parpan89 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ένα μπλογκ για όλα τα αθλήματα..από ποδόσφαιρο μέχρι τένις και ότι τραβά η όρεξή σας!!http://parpan-sportalk.blogspot.com/kai δύο ομίλου ανερχόταν το facebookhttp://www.facebook.com/profile.php?id=1519418065#!/group.php?gid=146459015373336&ref=ts- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/parpan89/

~ **Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο enosis64 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ΤΑ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΑΝΑ 1955: O ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟhttp://enosis64.blogspot.com/ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ 'ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ'...- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/enosis64/

~ Η Τζούλια στο i- Live News
Όλες οι τελευταίες Εξελίξεις της Τζούλια Αλεξανδράτου ζωντανά στο
http://www.i-live.gr/ .-

~ ** Γειά σου stamos1 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο team σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - GREEK-DJS-RADIO THE BEST GREEK - DANCE MUSIC ONLY THERE ... http://greek-djs-radio.bl.../- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/team/

~*** Ο/Η Stasou Mygdala έστειλε μήνυμα στα μέλη του Υπογραψτε για να σωθούν οι 2 κοπέλες από την αγχόνη.

Stasou Mygdala8 του Σεπτέμβρη του 2010 στις 1:22 pm
Θέμα: SOK MANA Έπρεπε να διαλέξει ποιο παιδί της θα εσωνε
Η πιο τραγική απόφαση για μία μάνα

http://www.facebook.com/l/b9fdfgcV7n8VX1ajMfqA3ovLU8Q;news24.gr

**ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΜΗΝΑ
Απόσπασμα από το βιβλίο της Κωνσταντίνας Μούτσιου

Νίκη με ασόδυα
Είμαι ένα κορίτσι που ανήκω σε μια μεγάλη οικογένεια με πολλά αδέλφια. Πέντε στον αριθμό. Μόνοι μας αποτελούμε μια ομάδα βόλεϊ. με πάγκο. Τέσσερα τ' αδέλφια μου και δύο οι γονείς μου. Δεν ξέρουμε βόλεϊ, αλλά έχουμε μάθει να συγκατοικούμε και να θεωρεί ο ένας απαραίτητη την παρουσία του άλλου στη ζωή του. Έχουμε συ­νηθίσει όμως αυτόν τον πληθυσμό μας. Μας αρέσει, κι ας μαλώνουμε για το ποιος θα κάνει πρώτος μπάνιο, κι ας διαφωνούμε για το πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Οι γονείς μου ήταν πάντα της άποψης ότι «τα παιδιά είναι ευλογία». Κι ο καλός Θεούλης δεν τους άφησε μόνους τους, τους έδωσε πέντε απ' αυτά και τους βάπτισε γονείς.
Έτσι, γεμίζουμε μόνοι μας ένα σαλόνι και δημιουργούμε βεγγέρες απ' το τίποτα. Το κυριακάτικο τραπέζι, που το απαρτίζουμε πάντα όλοι, μοιάζει με γιορτή. Μια γιορτή με πολύ κόσμο, πολλή κουβέντα -αν και ο μπαμπάς μάς απαγορεύει να μιλάμε με γεμάτο στόμα- και με πολλούς καβγάδες. Ναι, βέβαια, δε λείπει ποτέ απ' τη ζωή μας αυτό το συστατικό. Είναι κάτι σαν το αλάτι στα φαγητά. Μπορεί να κάνει κακό στην υγεία, όμως τα νοστιμεύει. Και τώρα που το σκέφτομαι. Ναι, η ζωή μας είναι λίγο περισσότερο αλμυρή απ' ό,τι πρέπει. Ας είναι, το στομάχι μας έχει μάθει σ' αυτή τη νοστιμιά της και δε μας ενοχλεί.
Βέβαια, δε θα είχα παράπονο αν ήμασταν πιο ήσυχοι και πιο διαλλακτικοί. Ίσως όμως και να μη γίνεται αυτό. Η πληθυσμιακή μας κατάσταση το ενθαρρύνει. Είμαστε επτά άνθρωποι με διαφορετικές ορέξεις και θέλω. Επτά πρόσωπα που προσπαθούν να συμβιώσουν. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλα μπαίνουν σε ψηφοφορία: το φαγητό, η βόλτα μας, το πρόγραμμα της τηλεόρασης.
Πολλές φορές μάλιστα καταλαβαίνουμε πως, σαν μεγάλη και αδιαίρετη ομάδα που είμαστε, δημιουργούμε προβλήματα. Αν, ας πούμε, καθίσουμε στην ουρά ενός κινηματογράφου για εισιτήρια, κάποιοι θα χάσουν την υπομονή τους και θ' αλλάξουν ταινία ή τρόπο διασκέδασης εκείνη τη βραδιά. Είμαστε μόνοι μας μία ουρά. Ανθρώπινη όμως, με προβλήματα κι ανησυχίες.
Το όνομά μου είναι Κωνσταντίνα και σίγουρα δε μεγαλώνω σαν μοναχοπαίδι. Μοιράζομαι τα πάντα διά πέντε. Και πολλές φορές νιώθω ότι αδικούμαι. Περιμένω πάντα τη σειρά μου και προσπαθώ να δείχνω και ευχαριστημένη. Ας πούμε, την ώρα μου στο ποδήλατο του αδελφού μου, τη χθεσινοβραδινή περισσευούμενη πίτσα, το γλυκό που κέρασαν τη μαμά κι εκείνη δεν το 'φαγε και το 'βαλε στην τσάντα της, για να το φέρει σ' εμάς. Όλα. Δεν αισθάνομαι ποτέ ξεχωριστή. Είμαι ένας α­πό τους πέντε κρίκους της αλυσίδας που δένει την οικογένεια αυτή με την ευλογία που λέγαμε. Τίποτα δε γράφει επάνω «Κωνσταντίνα». Τίποτα εκτός από σένα, βουβέ μου ακροατή.
Μ' αρέσει όμως αυτό, το διασκεδάζω. Έχουμε και την πλάκα μας. Εμείς, για παράδειγμα, δεν πάμε στην τουαλέτα ό,τι ώρα μας έρθει. Πρώτα φωνάζουμε «Είναι κανείς μέσα;» και, αν δεν πάρουμε απάντηση, τότε κινάμε.
Βλέπεις, ο μπαμπάς μας δεν ήξερε ότι η ευλογία τους θα ήταν τόσο μεγάλη και δε φρόντισε να είναι ένας πλούσιος με αμαξάρες και σπιταρώνες. Το σπιτάκι που πήρε προίκα απ' τη μαμά το επέκτεινε, όσο μπορούσε. Τόσο, όμως, που δε χωρούσαν δύο τουαλέτες. Έτσι, είναι πολλές οι φορές που συνωστιζόμαστε απ' έξω.
Είναι ένα σπίτι όμως γεμάτο. Ένα σπίτι που η ζωηράδα ξεχειλίζει απ' τα παράθυρά του. Ένα σπίτι όπου ποτέ, μα ποτέ, δεν πρόκειται να νιώσεις μοναξιά, γιατί και οι μισοί να λείψουμε κάποια στιγμή, πάλι πολυκοσμία είμαστε.
Σήμερα μέσα στους τοίχους του επικρατεί μια «χάβρα», όπως λέει η μαμά. Λόγω της ημέρας είμαστε όλοι μαζεμένοι κι αυτό σημαίνει ότι ασχολούμαστε ο ένας με τον άλλο. Χωρίς αυτό να 'ναι πάντα ό,τι καλύτερο.
Με το βιβλίο που κρατάτε τρυπώνετε απ' το παράθυρο του σπιτιού μας κι εγώ το πρώτο που πρέπει να κάνω σαν καλή οικοδέσποινα είναι να σας γνωρίσω έναν έναν αυτούς που απαρτίζουν την οικογένειά του.
Ο μπαμπάς: Αρχηγός της οικογένειας.
Τον τίτλο βέβαια τον έχει πάρει μόνος του. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως γιατί δεν τον διεκδίκησε ποτέ η μαμά. Ίσως γιατί του τον απένειμαν με τις πρώτες του λεξούλες, όταν ήταν παιδί. Ποιος ξέρει; Πάντως εγώ φαντάζομαι τον πατέρα μου να βγαίνει απ' την κοιλιά της μάνας του με επωμίδες και γαλόνια. Εμείς, τα παιδιά του, πάντως έχουμε αποδεχτεί αυτή την πραγματικότητα κι όχι μόνο. Δίνουμε αναφορά σ' αυτόν. Ζητάμε άδεια απ' αυτόν. αυτόν Λογοδοτούμε σ '. Φοβόμαστε αυτόν. Το τελευταίο μάλιστα με μεγάλη επιτυχία.
προηγούμενες δημοσιεύσεις

**http://www.sync.gr/stamos1 , Σταμάτιος .-
http://poiisi.ning.com/profiles/blogs/stamos1-2 stamos1 Εργαστήρι .- Σταμάτης Skoulikas .-
http://snsarfara.blogspot.com/ , ( Αναγνώστες (70)) , ΣΤΑΜΟΣ - Αρφαρά - ΕΛΛΆΔΑ .-
http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/ , {Αναγνώστες 64 } vlasios .-
http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/ ( , Αναγνώστες 20) Ντιναμό - Στάμος .-
http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/ , Arfra - Μεσσηνίας .-
http://snsstamoskal.blogspot.com/ , Αρφαρά - Μεσσηνίας 2 .-
http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/ , Λαχάνιασμα - Μεσσήνης 1 - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ .-
http://www.facebook.com/video/video.php?v=1171479880647#/home.php?=home , Σταμ
http://www.youtube.com/stamos01 , 220 βίντεο
~ ** http://my.live.com/ ,
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 , Picasa , Albuums Web ... Διαχείριση Αναρτήσεων .- τοπογραφίες , ΣΤΑΜΑΤΗ , .-
http://picasaweb.google.com/SNstam/Stamos02?authkey=c4yYKCCDPi0 ή http://sdentist.spaces.live.com/feed.rss .-

~ ** http://www.netvibes.com/SNSTAM Στάμος .- .-
http://sdentist.spaces.live.com/messages/fakehandlerpage.aspx ,
http://www.facebook.com/editpicture.php?success=1 , .-
http://www.twitter.com/stamos01/ ,
http://www.unyk.com/Registration/RegistrationMain.asp?JS=1,
http://www.slide.com/arrange#blk ,
http://niannap.slide.com/ , http://asnstamrfara.slide.com/ , .- slide
http://www.slide.com/homeview#-pictures ,
http://www.zoosk.com/home.php?from=nav ,
http://www.sonico.com/my_profile_pic.php ,
http://www.shtyle.fm/home.do?_auth_=E2D9456C488E77A142F3CDFE3F7ADE6A , http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 .- http://www.shtyle.fm/uploadPhotos.do?aid=4908493 ,
http://pt.netlog.com/skoulikasstamatios ,
** http://pt.netlog.com/ ,
http://www.tagged.com/home.html ,
http://www.tagged.com/profile.html ,
http://www.panoramio.com/user/3721624 ,
http://www.panoramio.com/upload/, http://www.hi5.com/friend/profile/displaySameProfile.do?userid=248269545 ,

*** http://www.sync.gr/stamos1 , 2001 φίλοι , 845 μέλη σέ έχουν φίλο ... ... Σταμάτης Ν. Skoulikas Αρφαρά - Μεσσηνίας 2010 .-
*** Facebook : 351 Φίλοι Προβολή , Όλων

~** ~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ “”
~ ** Edw mporeite μας parakolou8isete να ζήσουν ή internet περιεχόμενο simerino filiko χαλάκια tou PANATHINAIKOU ! ;-)
http://www.fromsport.com/ , ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΟ ΙΝΤΡΕΝΕΤ .-
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fnemu-tv.blogspot.com%2F2010%2F07%2Fmainz-vs-panathinaikos-live-stream.html&h=ca64a- Ζωντανα όλα τα αθλήματα !
http://www.sport-fm.gr/ , ... http://www.derby.gr/ , ...



~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~
~ ** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/09/01-2010.html , Τετάρτη , 1 Σεπτεμβρίου 2010
Σχολιάζοντες τα ασχολίαστα 01 Σεπτέμβριος 2010


***** http://snsarfara.blogspot.com/2010/08/2010.html , Τρίτη , 31 Αυγούστου 2010 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010 * ~*** ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

~ ** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/09/01-09-2010.html , Τετάρτη , 1 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν και σας τα γράφουμε 01 -09 - 2010

~ ** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/08/2010_14.html , Σάββατο , 14 Αυγούστου 2010
Περιπλανήσεις Αύγουστος 2010

**** http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/09/02-09-2010.html , Πέμπτη , 2 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνω ....Βρίσκω ...Επιλέγω ... Γράφω ...Μας γράφουν ... Ειδήσεις κ.α. Πέμπτη 02-09-2010

*** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/09/02-09-2010.html , Τετάρτη , 1 Σεπτεμβρίου 2010Βρίσκω ... Διαλέγω .... και γράφω .... 02 - 09 - 2010

~ ** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/09/2008-2010.html , Παρασκευή , 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δικά μας ερασιτεχνικά Βίντεο από 2008 εως 2010 *
Τα δικά μας ερασιτεχνικά Βίντεο από 2008 εως 2010 :** ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ - ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ 2010 :


~ ** http://snsarfara.blogspot.com/2010/09/blog-post.html , Παρασκευή , 3 Σεπτεμβρίου 2010* Ψάχνω ... Βρίσκω ...Διαλέγω ...και σας γράφω ...από όσα μας γράφουν 03 Σεπτέμβριος 2010 http://snsarfara.blogspot.com/2010/09/blog-post.html ,

~ ** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/09/2008-2010.html , Παρασκευή , 3 Σεπτεμβρίου 2010 Τα δικά μας ερασιτεχνικά Βίντεο από 2008 εως 2010

~ ** http://stamos-stamoskalsnsblogspotcom.blogspot.com/2010/09/31-2010-2010.html , Παρασκευή, 3 Σεπτεμβρίου 2010Τρίτη , 31 Αυγούστου 2010 ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ - ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΕΙΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

~ ** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/09/05-09-2010.html , Κυριακή , 5 Σεπτεμβρίου 2010 Μας γράφουν τα διαλέγουμε και σας τα γράφουμε 05-09-2010


~ ** http://arfara-messinias-stamos-2010.blogspot.com/2010/09/05-09-2010.html , Κυριακή , 5 Σεπτεμβρίου 2010 Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - και πολλά άλλα Κυριακή 05-09-2010

~ ** http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/09/06-09-2010.html , Δευτέρα , 6 Σεπτεμβρίου 2010 Ξεχωριστά ....αλλά ωραία ...ΕΥΤΥΧΙΑ ...από όλους και για όλους μας Δευτέρα 06 - 09 - 2010

~ ** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/09/06-09-2010.html , Δευτέρα , 6 Σεπτεμβρίου 2010 Συνέντευξη με το Θεό ....Ψάχνωντας ..Βρίσκω και γράφω ενδιαφέροντα για όλους και για όλα Δευτέρα 06 -09 -2010


~ ** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/08/blog-post_15.html , Κυριακή , 15 Αυγούστου 2010 ΟΜΟΡΦΑ .... ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ ...
ΟΜΟΡΦΑ .... ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ

~ ** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/09/07-2010.html , Τρίτη , 7 Σεπτεμβρίου 2010Από τα παραμύθια της Κύπρου Τρίτη 07 Σεπτεμβρίου 2010
~ ** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/09/07-09-2010.html , Τρίτη , 7 Σεπτεμβρίου 2010 Ψάχνω , , , Βρίσκω ... Διαλέγω .... Γράφω ... Τα Νέα μας και π.α. 09/07/2010


*** 2001 φίλοι , 845 μέλη σε έχουν φίλο

TA ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΒΙΝΤΕΟ 2010 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ :

** ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010 17-08-2010 // 25-08-2010 :

http://www.youtube.com/watch?v=1AOvlxnVJAU ,



~** ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ - ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=eMqrohSIL4o



** ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟΣ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=O80uChfVaT8




** ΒΟΣΠΟΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΕΡΑΤΙΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=P9eT0zrHXK4




~** ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=GxohDGE9Bao



** ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΠΕΡΙΠΛΑΝΗΣΗ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ - ΚΕΡΑΤΙΟ ΚΟΛΠΟ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=3IZxDvJ6hdI



** Στην όμορφη Καβάλα Τάσος-Θεοδοσία -Σύμος-Αννα- Αναστασία -Σταμάτης -Δέσποινα 2010

http://www.youtube.com/watch?v=SkzcKGLAMYE



ΚΩΝΣΤΑNTINOΥΠΟΛΗ 200

http://www.youtube.com/watch?v=4HJ7msLd5Vg



ΚΩΝΤΑ ΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010 MOV02986 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=XkPKVKoYXPo



*** MOV02987 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΤΟ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=r8EldO3Q-Jo , http://www.youtube.com/watch?v=XkPKVKoYXPo



** MOV02988 ΒΟΣΠΟΡΟΣ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=KimnDI67_CU



~**** MOV02989 . ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=d86VGIhIDVA



~ ** MOV02990.MPG ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=-8G3ygHAWjg



~** MOV02991.MPG ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΙΣΤΑΜΠΟΥΛ - ΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΗ !

http://www.youtube.com/watch?v=qy2oY7tgrWM



~** MOV02992.MPG Κωνσταντινούπολη 2010 βράδυ

http://www.youtube.com/watch?v=x4eyEcXXUzE



~** MOV02993.MPG ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟ 2010 ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

http://www.youtube.com/watch?v=8448CSlF8jo



~** MOV02994.MPG ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΡΑΔΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=-V5Mtexyrjg



~** Εικόνα 016 Άγιο Όρος Σκήτη Αγίας Άννης 23 εως30 -08-2010

http://www.youtube.com/watch?v=3fjRrVJ4NdQ



~** Εικόνα 017 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΡΑΒΑΚΙ ΣΚΗΤΗ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΗΣ 2010

http://www.youtube.com/watch?v=T2LamLTkOO4



***~** Εικόνα 018 ΟΡΟΣ ΑΘΩ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=jTLjZ5fJveA


~~** Εικόνα 019 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ 23 ΕΩΣ 30 -08-2010
http://www.youtube.com/watch?v=1UXueBOGGus


~~** Εικόνα 020 ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΑΘΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=1vWVkE8fWjE


~*** Εικόνα 021 ΟΡΟΣ ΑΘΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΙΑΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=5dUZDkkW5r4


~&** Εικόνα 022 ΔΙΑΔΡΟΜΗΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΡΟΣ ΑΘΩΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=8gmDyY1M-mk


~** Εικόνα 023 ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΚΟΡΙΝΘΟΣ- ΙΣΘΜΙΑ - ΔΙΕΛΕΥΣΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ 4-9-2010
http://www.youtube.com/watch?v=8gmDyY1M-mk


~** Εικόνα 024 ΔΙΑΔΡΟΜΗ- ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ ΙΣΘΜΙΑ 4-9-2010
http://www.youtube.com/watch?v=VKATfsXUnHs


~** Εικόνα 025 ΙΣΘΜΙΑ -ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΜΕ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΟΙΟ ΤΗΣ ΔΙΩΡΥΓΑΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=PZ2xdMVstdM


~*** 026 Διέλευση - πέρασμα του Ισθου της Κορίνθου από τα Ισμια με το καραβάκι4/9/2010 .
http://www.youtube.com/watch?v=2ytsx1T-B6s


~** Εικόνα 027Σάββατο 04-09-2010 πέρασμα του Ισθμού της Κορίνθου με το τουριστικό πλοιο
http://www.youtube.com/watch?v=AlERta0cZ3M


~** Εικόνα 028 ΣΤΟΝ ΙΣΘΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ -ΔΙΑΒΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ 4/9/2010
http://www.youtube.com/watch?v=zAHL5wE2pYo


~** 029 ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΑΣ 4/9/2010
http://www.youtube.com/watch?v=qrHBXDHZpgM


~** 030 ΣΤΟΝ ΙΣΘΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΜΑΣ 4/9/2010
http://www.youtube.com/watch?v=-CJMbuq0wSM


~** Εικόνα 031 ΣΤΟΝ ΙΣΘΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2010 -09 - 04 .-
http://www.youtube.com/watch?v=0AqHVmi5ZFM


~** Εικόνα 032 ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΟΝ ΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 04-09-2010
http://www.youtube.com/watch?v=DFCHOkbgcog


~** Εικόνα 584 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 22 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2010 ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
http://www.youtube.com/watch?v=DjiZWidlSpU

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~** 551 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=IVWTumPqt9U


~** 549 ΠΡΙΓΚΙΠΟ - ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=wjsAKZZetP8


~** Εικόνα 555 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=7ZYGKkUOXK0


~** 581 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΡΑΔΥΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 23-08-2010
http://www.youtube.com/watch?v=MM6KGjBQeH8


~** Εικόνα 566 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=QA35dYic2_k


~** Εικόνα 583 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 23-08-2010
http://www.youtube.com/watch?v=ak4jIO1WmYA


~** Εικόνα 594 ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 22-08-2010
http://www.youtube.com/watch?v=ye2K07mTR0s


~** Εικόνα 588 ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ - ΒΡΑΔΥΝΗ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ- ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 22-08-2010
http://www.youtube.com/watch?v=7O2NFkjm5EY


~** 104Ι.Μ,ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ -ΣΗΛΥΒΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=tRTDaLXmssc


~** http://arfara-messinia-stamos-stamos.blogspot.com/2010/09/t-2010.html , Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2010Tα ερασιτεχνικά μας βιντεο ΣΤΑΜΟΣ ΣΚΟΥΛΙΚΑΣ 2010
~** 105Ι.ΜΟΝΗ ΖΩΟΔΟΧΟΥ ΠΗΓΗΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=zGNuhBFl5FI


~** 527 ΟΥΡΑΝΟΥΠΟΛΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ - ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ 2010
~** 110 ΠΡΟΥΣΣΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 2010 ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
~** Εικόνα 111 ΣΤΗΝ ΠΡΟΥΣΣΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ 2010

~** 112 ΠΡΟΥΣΣΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ
http://www.youtube.com/watch?v=eUMv90YNZeM


~** 109 ΠΡΟΥΣΣΑ ΣΠΙΤΙ-ΜΟΥΣΕΙΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=VPoy6YHSZps


~** 093 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010 ΚΕΡΑΤΙΟΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=KWphSX3-Vl0


~** 106 ΑΠΟ ΕΚΔΡΟΜΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=7F0VP0e00hg


~** 107 ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 2010
http://www.youtube.com/watch?v=iZN4RL1bs88


~** Freitas Filho has posted a video on your wall Video: Lê de Freitas 23235 Deputado Estadual
Play video »
~**
Ο/Η Καββαδιας Στελιος έστειλε μήνυμα στα μέλη του KARDU ELLINADIKO CLUB.

Καββαδιας ΣτελιοςSeptember 7, 2010 at 5:18am
Θέμα: βραδυα νεολαιας 7 κ 8 σεμπτεβριου στην πλατια του συβρο

~** Hello My Dear,I am writing this mail to you with tears and sorrow from my heart, with due respect, trust and humanity, i appeal to you to exercise a little patience and read through my letter I feel quite safe dealing with you in this important and serious issue having gone through your remarkable profile, honestly I am writing this email to you with pains, tears and sorrow from my heart, I will really like to have a good relationship with you and I have a special reason why I decided to contact you, I decided to contact you due to the urgency of my situation and I need someone that will help me direct and guide with my inheritance.My name is Miss.Elizabeth Fred, 21yrs old female and I currently resident here in Senegal West Africa where am seeking for asylum..Please my dear respond to my message as soon as you receive it.Hoping to hear from you soon.Thanks and God bless you.Miss Elizabeth Fred

~** Έχεις 10 νέα καθημερινά ταίρια This email was sent by Zoosk. Γεια σου, Σου διαλέξαμε 10 νέα καθημερινά ταίρια. Κάνε κλικ εδώ για να τα γνωρίσεις τώρα. Επίσης, να θυμάσαι ότι μπορείς σε κάθε στιγμή να γνωρίσεις περισσότερα άτομα από τη σελίδα αναζήτησης. Πνευματικά δικαιώματα © 2007-2010 Zoosk, 475 Sansome St, San Francisco, CA 94111 USA. Πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων

~**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου