arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Δευ.05-07-2010 *

Ειδήσεις - Αθλητικά - Παράξενα - Υγεία για όλους και πολλά άλλα Δευ.05-07-2010 :
~** 'Create

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post.html ,
Σάββατο, 12 Ιουνίου 2010 ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ
~**


~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_13.html ,
Από Κυριακή, 13 Ιουνίου 2010 ΟΛΑ από το ΜΟΥΝΤΙΑΛ ποδοσφαίρου στην Ν. Αφρική
** ~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/blog-post_17.html ,
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 ΠΕΙΤΕ " ΝΑΙ " ΣΤΟ ΘΗΛΑΣΜΟ *
**
~** Ο Αξέχαστος ιερέας - δάσκαλος - άνθρωπος ΠΑΠΑ-ΓΙΑΝΝΗΣ 2010των Αρφαρών Ν. Μεσσηνίας .-
~** http://www.youtube.com/watch?v=usiUdKqiIQ0 ,

**~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/2010.html ,
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει ,25 Ιούνιος 2010 .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/06/26-2010.html ,
Σάββατο, 26 Ιουνίου 2010 Ο Οδοντίατρος σας ενημερώνει , 26 Ιούνιος 2010 .-

** ~**Με Όραμα την Ελλάδα της ψυχής μου, την χώρα που γέννησε την Δημοκρατία, την χώρα της Αγάπης για τις Ανθρώπινες Αξίες, την πατρίδα της καρδιάς μου, για την οποία υπάρχω και αγωνίζομαι.Κάρμεν-Λουκία Γλιγλή.
*** ΤΙ ΝΑ ΠΩ? ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑ, ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΦΙΛΟΥΣ. ΕΧΩ ΠΑΨΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΘΕΩΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΜΑΘΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΟΥ. ΕΙΜΑΙ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΟΡΜΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΘΟΡΜΗΤΗ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΜΑΘΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΜΑΣ ΣΤΙΓΜΕΣ.
*** Φωτοβολταϊκά Πάνελ Τριών Στρώσεων

Το πρόβλημα με τα σημερινά φωτοβολταϊκά πάνελ είναι ότι απλά δεν μπορούν να συλλέξουν αρκετή από την ενέργεια του ήλιου για να κάνουν ότι θα επιθυμούσαμε. Τι νόημα έχει π.χ. να βάζουμε φωτοβολταϊκά πάνελ στα αυτοκίνητα, όταν αυτά μπορούν να δημιουργήσουμε μία πολύ μικρή ποσότητα ρεύματος ικανή να τροφοδοτήσει μόνο κάποια ασήμαντα υποσυστήματα του αυτοκινήτου.
**
Από: noreply@sync.gr

Εστάλη: Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010 8:31:30 μμ
Προς: stamoskal@windowslive.com
Γειά σου stamos1
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
ο invalid σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Μάθε νέα που αφορουν την τεχνολογία από το blog μας, έλα και εσύ στη παρέα μας:
http://junkypc.blogspot.com/ /
και κάντε like τη σελίδα μας στο facebook!!!!!
http://www.facebook.com/? ...
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο:
http://www.sync.gr/invalid/

** Η ΗΡ χωρίς μεγάλες φανφάρες έχει αναβαθμίσει την σειρά των netbook της με τους νέους επεξεργαστές Intel Atom N455 και Ν475, όπως είχαμε προβλέψει νωρίτερα φέτος. Τα HP Mini 110 και HP Mini 210 HD έχουν πλέον ως στάνταρντ των 1.66GHz N455, και τον 1.86GHz N475 ως επιλογή αναβάθμισης με επιπλέον $25.

*** Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι το Tamatebako, η έκδοση παραγωγής μιας ιδέας που παρουσίασε η Fujitsu πριν από έναν χρόνο. Προφανώς η ανάγκη για.. καταστροφή δεδομένων όταν κάποια από τις USB μνημούλες μας βρεθεί σε λάθος χέρια υπάρχει. Άλλωστε δεν είναι και τόσο δύσκολο να συμβεί αυτό…

**ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΡΩΚΤΙΚΟ!
**Θελω να καταγγειλω δημοσια το Blog Τρωκτικο.. Το συγκεκριμενο blog βρίζει ασύστολα…. οποιονδήποτε δεν αρέσει στα αφεντικά του.Ας μην κρυβόμαστε,όλη η Ελλαδα ξέρει οτι ιδιοκτητης του είναι ο φανατικός Πασόκος δημοσιογραφος και πρώην αεκτζης που πουλησε την ομαδα του έγινε Ολυμπιακος όταν έπιασε δουλεια στην εφημεριδα πρωταθλητής. Δεν κατηγορω τις αποψεις του.Κατηγορω πως το οτι γραφει ειναι ΑΠΟΨΕΙΣ των αφεντικων του.Του ιδιοκτητη του Πρωτου Θεματος κ Πρωταθλητη κ του ιδιοκτητη του Αλφα..
Η Ελλαδα έχει μόλις 3 εκατομμύρια Πασόκους
και 8 εκατομμύρια που είναι άλλο κόμμα,ποιος ο λόγος να προπαγανδίζει καθημερινα υπερ του πασοκ,να κανει το ασπρο μαυρο σε μια εποχη που ΥΠΟΦΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΜΕ και να μας νευριαζει?Εκτος αν εξυπηρετει υποχθονιους σκοπους που μονο με ομοιες (πρακτορικες) μεθοδους καποιος θα ανακαλυπτε.. Ποιος ο λογος να μην βγαζει τον ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ που του κοβουν μισθους,τον απολυουν,του κοβουν τυν συταξη,του αυξανουν φορους κ ΦΠΑ ΑΛΛΑ αντιθετως προπαγανδιζει κ διαφημιζει τον καθε υπουργο του ΠΑΣΟΚ?
Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΓΚΙΟΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΩΚΤΙΚΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΚΟΜΜΙΣΤΗ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟΥ ΒΡΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ‘ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ’ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΤΙΒΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΠΑΣΟΚΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ. Η ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ!ΟΤΑΝ ΞΕΣΠΑΕΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ΠΧ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΦΠΑ ΣΤΟ 23% ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΩΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΛΠ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΝΕ ΚΑΙ ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΛΑΣΠΗΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΠΑΣΟΚ ή ΘΑΝΑΤΟΣ.ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΨΟΕΙΣ ΤΟΥ ΘΕΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ. ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΝΑ ΤΟ ΜΙΣΗΣΟΥΝ!! Βlogs=Ελευθερία
Το τρωκτικό νομίζει πως Blogs=διαφήμιση των αφεντικών του.
ΠΡΙΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ E-MAIL ΠΟΥ ΕΛΕΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΝΗ ΣΗΨΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΑΛΕ ΠΟΤΕ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡ! ΠΑΡΑΘΕΤΩ: ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΗ:ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ Ν.ΑΘΑΝΑΣΑΚΗ ΤΣΑΟΥΣΑ: ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΣΕ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΡΟΓΙΑΣ:ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ ΞΥΝΙΔΗ ΤΡΩΚΤΙΚΟ:ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ,ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΠΩΣ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_6590.html http://troktiko.blogspot.com/2010/07/blog-post_122.html ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΟΒΑΡΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ:ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΜΜΙΣΘΟΥΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ bLOGS!ΤΑ BLOGS ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ,ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟΣ ΑΛΗΤΑΡΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΟΨΕΙ!!
http://ksipnistere.blogspot.com/2010/07/blog-post_2203.html .-

****By ANT1 Internet, http://www.ant1online.gr/ ,
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010
Επίθεση Πάγκαλου στο ΚΚΕ
«Είναι σαφές ότι η κα Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του κόμματος θέλουν έναν νεκρό» δηλώνει ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».
Σφοδρή επίθεση στο ΚΚΕ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος, μέσω συνέντευξής του στην εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ».«Είναι σαφές ότι η κα Παπαρήγα και η ανεύθυνη τυχοδιωκτική ομάδα γύρω από την ηγεσία του κόμματος θέλουν έναν νεκρό» δηλώνει ο κ. Πάγκαλος.Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προσθέτει ότι το κόμμα θα συμμαχήσει πέρα για πέρα με τη Νέα Δημοκρατία, με την οποία, όπως λέει, έχει στρατηγική συμμαχία.Για το ασφαλιστικό ο κ. Πάγκαλος τονίζει ότι «σε μείζονα θέματα είναι επιβεβλημένη η κομματική πειθαρχία», ενώ υπογραμμίζει ότι «η κυβέρνηση οφείλει να δημιουργήσει οπωσδήποτε κοινωνικά αντίβαρα».Ο κ. Πάγκαλος, μάλιστα, αποδίδει τις κόντρες μεταξύ υπουργών στην οικονομική στενότητα. «Δεν μπορώ να σας πω αν είναι λόγω της κρίσης αλλά μία παροιμία λέει ότι ένα σπίτι δεν μπορεί να είναι ευτυχισμένο αν δεν έχει λεφτά. Έτσι συμβαίνει συνήθως. Η στενότητα των χρημάτων δημιουργεί γκρίνια», τονίζει χαρακτηριστικά.-

~***Αποκαλυπτική συνέντευξη Α. Λοβέρδου
Ο υπουργός Εργασίας σε συνέντευξη του σε εφημερίδα τονίζει ότι ουδέποτε σκέφτηκε να παραιτηθεί για το ασφαλιστικό ή τα εργασιακά, γιατί κάτι τέτοιο θα ήταν λιποταξία. Ομολογεί δε ότι κάποιες διατάξεις του ασφαλιστικού είναι άδικες.
«Παραίτηση για το ασφαλιστικό ή τα εργασιακά θα ήταν λιποταξία και μετάθεση των πολιτικών ευθυνών στις πλάτες ενός άλλου συναδέρφου. Δεν είμαι ούτε δειλός, ούτε ευκαιριοθήρας», δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Ανδρέας Λοβέρδος, σε συνέντευξή του που παραχώρησε στην εφημερίδα «Realnews». Ο κ. Λοβέρδος υπογράμμισε πως ουδέποτε σκέφτηκε να παραιτηθεί και προσθέτει πως κι αυτοί ακόμη, που του προτείνουν να παραιτηθεί για να «γλυτώσει», οι ίδιοι -αν υπέβαλε παραίτηση- θα τον αποκαλούσαν «ριψάσπιδα».Λίγο πριν το ασφαλιστικό νομοσχέδιο, έρθει προς ψήφιση στην ολομέλεια της Βουλής, ο κ. Λοβέρδος δήλωσε πως δεν αισθάνεται φόβο, διότι πιστεύει αυτά που εισηγείται, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «στο μεγαλύτερο ποσοστό των ρυθμίσεων, εκφράζομαι απολύτως. Σε ένα, ωστόσο, μικρότερο ποσοστό ευθυγραμμίζομαι υποχρεωτικά με τις ρυθμίσεις Μνημονίου, οι οποίες είναι σκληρές και απηχούν απόψεις των δανειστών μας».Σε ό,τι αφορά παλαιότερη δήλωσή του για στήριξη των συναδέλφων του υπουργών, όχι στον βαθμό που ο ίδιος θα ήθελε, ο κ. Λοβέρδος σημείωσε πως «στα μεγάλα θέματα του υπουργείου, κάθε υπουργός έχει την ευθύνη να σηκώσει το βάρος -ενδεχομένως και όλο το βάρος- των διαρθρωτικών αλλαγών. Δεν είπα, λοιπόν, ποτέ τίποτε για τη στάση των συναδέρφων μου. Αντέχω την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μου. Δεν μπορώ, όμως, να μην υπογραμμίσω τη δημόσια στήριξη του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Γιώργου Παπακωνσταντίνου». Κληθείς να «δείξει» την πλέον σκληρή ή άδικη ρύθμιση από εκείνες, που αναγκάστηκε να προτείνει, ο υπουργός ομολόγησε πως «άδικες είναι οι βίαιες προσαρμογές στα όρια ηλικίας των μητέρων με ανήλικα παιδιά, αλλά και η μετάβαση στα 60 από τα ΒΑΕ (σσ. Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα). Σκληρό μέτρο είναι και η περικοπή της 13ης και 14ης σύνταξης, όπως αυτή προκύπτει από την εφαρμογή του Μνημονίου».
***Κρίσιμη εβδομάδα για το ασφαλιστικό Γενική απεργία για την ψήφιση του ασφαλιστικού .-
** ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΣΤΟ Ν/Σ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΑΙΤΙΟΛΟΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ Ν/Σ .

**** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο Billys σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Καλησπέρα φίλε μου! Έχω ένα blog το http://agapametinzoi.blog... στο οποίο ξοδεύω πολύ χρόνο και προσπαθώ για το καλύτερο! Θα σε παρακαλούσα να ρίξει μια ματιά αν έχεις χρόνο και αν φυσικά θές να το παρακολουθήσεις!Επίσης έαν θές μπορείς να το προσθέσεις στα αγαπημένα σου απο εδώ:http://www.sync.gr/syncme...Τέλος μιας και και το χαρζτιλήκι δεν μπορώ να πώ οτι δεν έχει επηρεαστεί απο την κρίση θα με βοηθούσε αν έκανες ένα κλίκ σε κάποια απο τις διαφημήσεις μου!Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου.- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/Billys/ .-

****Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο enosis64 σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ: ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ,ΥΓΕΙΗΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ: ΦΡΟΥΤΑ-ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΙΟΥΛΙΟΥ Το enosis64: ΠΥΛΗ ΤΟΥ DOCUMENTAIRE δυναμώνει !! ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ ΤΟ ΣΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΩΝ ΣΑΣhttp://enosis64.blogspot.com- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/enosis64/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

****Ο/Η Georgios Beneas σχολίασε τη φωτογραφία σας.‏
Από:
Facebook (notification+anqs4gwr@facebookmail.com)
Εστάλη:
Κυριακή, 4 Ιουλίου 2010 9:26:35 μμ
Προς:
Stamatios N. Skoulikas (snstam@gmail.com)
Ο/Η Georgios Beneas σχολίασε την φωτογραφία σας. «Σταμάτη μου !Μας σκλαβώνεις με την αγάπη και την ευγένειά σου !» Απαντήστε σε αυτό το email για να σχολιάσετε αυτήν τη φωτογραφία. Για να δείτε όλα τα σχόλια, ακολουθείστε τον παρακάτω σύνδεσμο:http://www.facebook.com/n/?photo.php&pid=30941300&id=1037492258&mid=29acf85G3dd6e022G165568fG9&n_m=snstam%40gmail.com Ευχαριστούμε,Η Ομάδα του Facebook

**** Γειά σου stamos1- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - ο condoras σου έστειλε το παρακάτω μήνυμα στον πίνακα σου- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Kαλησπέρα πολύ ωραίο το ιστολόγιό σου. Στείλε μου σε παρακαλώ το email σου στο firstcondoras@gmail.com για επικοινωνία και σε παρακαλώ πες μου τη γνώμη σου για την προσπάθειά μου στο www.aitolia.gr - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Για να απαντήσεις στο μήνυμα του ακολούθα τον σύνδεσμο: http://www.sync.gr/condoras/- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

**** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Lento. Miguel Bosé y Daniela Romo. , play video » .-
*** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: AGARRENSE DE LAS MANOS , Play video » .-
*** Maria Nieves Ramos Tacoronte has posted a video on your wall Video: Moon Walk
Play video » .-

*** To hamomilaki - Save Our Children‏
Από:
noreply+feedproxy@google.com εκ μέρους To hamomilaki (hamomilaki@yahoo.gr)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 1:04:13 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
To hamomilaki - Save Our Children

«Συγγνώμη» της καθολικής εκκλησίας της Αυστραλίας προς τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερωμένους Australia: Priest jailed for child sex attacks
Δωδεκάχρονος περπάτησε 70 χιλιόμετρα για την απελευθέρωση του πατέρα του
Ένας σκύλος στο Στρατό
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [Flickr]
Η_Μύρτις_από_την_Αρχαία_Αθήνα [Flickr]
Η_Μύρτις_από_την_Αρχαία_Αθήνα_light [Flickr]
10089 unicef dolls RGB [Flickr]
AgiosAristion01 [Flickr]
«Συγγνώμη» της καθολικής εκκλησίας της Αυστραλίας προς τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερωμένους Australia: Priest jailed for child sex attacks
Posted: 04 Jul 2010 06:59 AM PDT
Συγχώρεση ζήτησε από τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης εκ μέρους του ιερατείου, ο καθολικός αρχιεπίσκοπος της Μελβούρνης, Ντένις Χαρτ, αναγνώρισε την αιδώ της Εκκλησίας για την προσπάθεια...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Δωδεκάχρονος περπάτησε 70 χιλιόμετρα για την απελευθέρωση του πατέρα του
Posted: 04 Jul 2010 03:11 AM PDT
«Αγαπημένε μου μπαμπά, ολοκλήρωσα σήμερα μια πορεία για να ζητήσω από την Παναγία να σε βοηθήσει να γυρίσεις γρήγορα στο σπίτι και να είμαστε μαζί» Αγαπημένο μου χαμομηλάκι, Ένα δωδεκάχρονο...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Ένας σκύλος στο Στρατό
Posted: 04 Jul 2010 01:36 AM PDT
Σήμερα εγώ κι άλλος ένας είμαστε ελεύθεροι υπηρεσίας (άρρωστοι) και θα φάμε λαπά (μπλιάχ), εν ολίγοις είμαστε λαπάδες! Για αυτό και έχω και χρόνο να σου γράψω. Επιτέλους λίγη ηρεμία.... Ένα ευχάριστο...[[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ [Flickr]
Posted: 10 Apr 2010 10:41 PM PDT
hamomilaki posted a photo:

Watch this video on Vimeo. Video created by Nama TVweb.
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Η_Μύρτις_από_την_Αρχαία_Αθήνα [Flickr]
Posted: 10 Apr 2010 01:02 AM PDT
hamomilaki posted a photo:

Η Μύρτις από την Αρχαία Αθήνα
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
Η_Μύρτις_από_την_Αρχαία_Αθήνα_light [Flickr]
Posted: 10 Apr 2010 01:01 AM PDT
hamomilaki posted a photo:

Η Μύρτις από την Αρχαία Αθήνα
This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
10089 unicef dolls RGB [Flickr]
Posted: 12 Sep 2009 09:18 AM PDT
hamomilaki posted a photo:

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now
AgiosAristion01 [Flickr]
Posted: 12 Sep 2009 09:18 AM PDT
hamomilaki posted a photo:

This posting includes an audio/video/photo media file: Download Now


****Ο/Η George Kourkoulis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

George KourkoulisJuly 5, 2010 at 1:00pm
(χωρίς θέμα)
AUTOS HTAN ENAS APO TA KTINOI POU SAS EBRIZE.....FTYSTE TON ... http://www.facebook.com/?sk=2361831622#!/andro3?ref=sgmISH .-

**** Auto Asfalies‏
Από:
Auto Asfalies (newsletter@auto-asfalies.gr)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 1:53:27 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
Αφού δεν είμαστε όλοι ίδιοι......
......γιατί λοιπόν να πληρώνουμε όλοι τα ίδια ασφάλιστρα!!!!!
Εκμεταλλευτείτε τώρα τον νέο τρόπο υπολογισμού των ασφαλίστρων με βασικό κριτήριο την ηλικία του οδηγού και του οχήματος.
Υπολογίστε τα ασφαλιστρά σας σε 6 δευτερόλεπτα
· Ασφάλεια Αυτοκινήτου >
· Ασφάλεια Μοτοσυκλέτας >
· Ασφάλεια Κατοικίας και Στεγαστικού Δανείου >
επισκεφτείτε το class="ecxstyle195" onclick="onClickUnsafeLink(event);" href="http://www.auto-asfalies.gr/" target="_blank" www.auto-asfalies.gr
ή τηλεφωνήστε τώρα στο 210 8619275 - 210 9518951και ζητήστε προσφορά

Auto-Asfalies
ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΓΕΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΩΝ
ΑΘΗΝΑ: Πατησίων 137 Τηλ. 210 8619275 begin_of_the_skype_highlighting 210 8619275 end_of_the_skype_highlighting
ΚΑΛΛΙΘΕΑ: Ελ. Βενιζέλου 140 (Θησέως) 210 9518951 begin_of_the_skype_highlighting 210 9518951 end_of_the_skype_highlighting


****Τζένιφερ Λόπεζ: Για τα λεφτά θα γιορτάσεις τα γενέθλια σου με τους βιαστές;‏
Από:
cana@cyprusactionnetwork.org (cana@cyprusactionnetwork.org)
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 1:43:31 μμ
Προς:
snstam@gmail.com
http://cyprusactionnetwork.org/lopez_celebrating_with_rapists_sta_ellinika Τζένιφερ Λόπεζ: Για τα λεφτά θα γιορτάσεις τα γενέθλια σου με τους βιαστές; Για άμεση κυκλοφορία: 5 Ιουλίου 2010-07-05 Επικοινωνία: Νικόλαος Τανέρης, Νέα Υόρκη. Τηλ. (917) 699 – 9935 begin_of_the_skype_highlighting (917) 699 – 9935 end_of_the_skype_highlighting Νέα Υόρκη – Η Cyprus Action Network of America (CANA) ενημερώνει ότι μέχρι τις 4 Ιουλίου, 2010 η Αμερικανίδα σταρ Τζένιφερ Λόπεζ δεν είχε ακόμα ακυρώσει ή διαψεύσει ότι θα επισκεφθεί το παράνομο ψευδο-κράτος που δεν αναγνωρίζεται από κανένα εκτός από την Τουρκία. Ελληνο-κύπριοι απ΄όλο το κόσμο έχουν στείλει χιονοστιβάδα διαμαρτυριών/επιστολών στους αντιπροσώπους της, την εταιρεία William Morris Agency στην Νέα Υόρκη. Η εκστρατεία επιστολών διαμαρτυρίας, πρωτοβουλία της CANA υποστηρίχτηκε από την Κίνηση για Ελευθερία και Δικαιοσύνη στην Κύπρο, την Κίνηση Προσφύγων και Εκτοπισμένων Μητέρων, την Αδούλωτη Κερύνεια, την ιστοσελίδα Εφύλακας, την εβδομαδιαία εφημερίδα Το Κυπριακό Ποντίκι της Κύπρου, το HELLENIC ELECTRONIC CENTER (HEC), AMERICAN HELELNΙC COUNCIL AHC, THE NATIONAL HERALD ETHNIKOS KYRYX (Εθνικός Κήρυξ) ελληνική δίγλωσση εφημερίδα Νέας Υόρκης, την καθημερινή εφημερίδα της Κύπρου Σημερινή και άλλα μέσα ενημέρωσης και ένα μεγάλο αριθμό ιστοσελίδων ανα τον κόσμο και την ομάδα στο FACEBOOK με την ονομασία AGAINST JENNIFER LOPEZ PERFORMING IN OCCUPIED CYPRUS, το οποίο μόνο σε λίγες μέρες προσέλκυσε 8,000 μέλη. Στην σημερινή της έκδοση (5 Ιουλίου 2010) η μεγάλης κυκλοφορίας τουρκική εφημερίδα Ζαμάν επιβεβαίωσε το πολιτικό χαρακτήρα της παράνομης επίσκεψης Λόπεζ, ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ υπέγραψε συμφωνία με τους ούτω λεγόμενους ιδιοκτήτες του ξενοδοχείου Καζίνο «Κρέιτος» μόλις πριν τρείς μέρες. Η Ζαμάν αναφέρει « Είναι αλήθεια ότι οι Έλληνες έβαλαν πίεση πάνω στην Λόπεζ να μην επισκεφθεί την «Τουρκική» Κύπρο. Βέβαια, επηρεάστηκε από την πίεση. Πήρε και απειλές από Έλληνες. Ως αποτέλεσμα, έχει κάποιους δισταγμούς. ΄΄Ομως υπάρχει ένα συμβόλαιο που υπέγραψε η καλλιτέχνιδα». Το τουρκικό λόμπυ επίσης σχεδιάζει σύμφωνα με ισχυρισμούς να μεταδώσει το γεγονός σε 193 χώρες όμως σημειώνει πως « ΤΟ CYPRUS ACTION NETWORK OF AMERICA (CANA), καλεί την κοινότητα να τηλεφωνεί να στέλλει φαξ και ηλεκτρονικά μηνύματα στην William Morris Agency στην Νέα Υόρκη που αντιπροσωπεύει τη Λόπεζ καλώντας την «να μην επισκεφθεί την τουρκο-κρατούμενη Κύπρο». Η ίδια είδηση επιβεβαιώνει ότι η Λόπεζ αναμένεται στο τουρκο-κρατούμενο από τα τουρκικά στρατεύματα μέρος της Κύπρου στις 20 Ιουλίου, την 36η επέτειο της παράνομης τουρκικής στρατιωτικής εισβολής στην Κύπρο. Σε σημερινή είδηση του Κυπριακού Πρακτορείου Ειδήσεων η τουρκική εφημερίδα Χουριέτ είπε πως ο Τούρκος πρωθυπουργός Ερτογάν θα εγκαινιάσει το ξενοδοχείο. Η τουρκική εφημερίδα Βολκάν αναφέρεται στον «ακτιβισμό Ελληνοκυπρίων» και διερωτάται πως με αυτό θα επιτευχθεί συμφωνία στο Κυπριακό και καλεί τον Τ/κ ηγέτη Ντερβίς Έρογλου να ακυρώσει την επόμενη συνάντηση του με τον Πρόεδρο Χριστόφια εις διαμαρτυρία ενάντια στην στάση των Ελληνοκυπρίων στο θέμα Λόπεζ. Το τουρκικό ΣΝΝ ισχυρίστηκε χθες ότι το γεγονός Λόπεζ σκηνοθετήθηκε για να «φέρει τις δύο κοινότητες Έλληνες και Τούρκους μαζί». Τα τουρκικά Μ.Μ.Ε ισχυρίζονται ότι η Λόπεζ θα πληρωθεί $3 δολάρια. Για να γιορτάζει με τους αμετανόητους βιαστούς των 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών.. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΡΑΣΗΣ– ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ ΣΤΑ ΙΣΠΑΝΙΚΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΟΛΗΣ ΤΗΣ ΦΑΝΟΥΛΑΣ ΑΡΓΥΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗ ΛΟΠΕΖ Παρακαλούμε χρησιμοποιείστε τις διευθύνσεις πιο κάτω για να γράψετε τις επιστολές σας, και να τις στείλετε μαζί με τα βίντεος στα δίκτυα της Λόπεζ: Νέο βίντεο στο You Tube από την μεγάλη υποστηρίκτρια της CANA και καλλιτέχνιδα με βάση τη Νέα Υόρκη Kalliope Amorphous http://www.youtube.com/watch?v=tzw5yOZecqQ Η Επιστολή της Ελληνο-κύπριας πρόσφυγα κας Φανούλας Αργυρού “ Dear Ms Jennifer Lopez 800 Greek Cypriot women were raped by the Turks in 1974…” http://cyprusactionnetwork.org/dear_ms_jennifer_lopez Έχει μεταφραστεί στα Ισπανικά από τρείς μεταφραστές από το Έκουατορ, και το Μεξικό. Πολλές και ειδικές ευχαριστίες από την CANA στην υποστηρίκτρια και ξακουστή συνθέτiδα Διαμάντα Κάλας (υποστηρίκτρια της αναγνώρισης της Γενοκτονίας) και την επίσημη ιστοσελίδα της Διαμάντα Κάλας στο FACEBOOK. Η Ισπανική μετάφραση της επιστολής “ Dear Ms Jennifer Lopez, 800 Greek Cypriot women were raped by the Turks in 1974…” http://cyprusactionnetwork.org/dear_jennifer_lopez_en_espanol Στείλετε τις επιστολές σας με λεπτομέρειες των τουρκικών παραβιάσεων ανθρωπίνων δικαιωμάτων που περιλαμβάνουν τους τουρκικούς βιασμούς των 800 Ελληνοκυπρίων γυναικών το 1974, το δημοσίευμα των «Κυριακάτικων Τάιμς» του Λονδίνου για την καταδικαστική για την Τουρκία απόφαση του Συμβουλίου της Ευρώπης το 1976, το δημοσίευμα της βρετανικής «Τhe Sun”, με τις τουρκικές βαρβαρότητες ημερ. 5 Αυγούστου 1974, στην Διεθνή Αμνηστία με βάση την Ουάσιγκτον DC των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και στην Γραμματεία της Διεθνούς Αμνηστίας με βάση το Λονδίνο, και αντιγράψετε όλες τις προηγούμενες σας διαμαρτυρίες/επιστολές στους William Morris Agency που αντιπροσωπεύει την Λόπεζ και σημειώσατε την υποκρισία της Τζένιφερ Λόπεζ να υποστηρίζει τις δολοφονίες των γυναικών στο Μεξικό αλλά να αγνοεί τους βιασμούς των 800 Ελληνο-κυπρίων γυναικών από τους Τούρκους κατά την παράνομη τουρκική στρατιωτική εισβολή το 1974. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι: Amnesty International USA http://www.mycusthelp.com/amnestyusa/_cs/QuestionAsk.aspx Amnesty International Secretariathttp://www.amnesty.org/en/contact Also Jennifer Lopez's Twitter account and her official website : http://twitter.com/jlo http://www.jenniferlopez.com/community Και το νέο βίντεο στο σύνδεσμο αυτό - http://www.youtube.com/watch?v=tzw5yOZecqQ -------------------------------------------------- ------------------------------------------- «ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ-BLOODY TRUTH» (Μπορείτε να κατεβάσετε το βιβλίο σε PDF στα ελληνικά και αγγλικά). Μάθετε την Αλήθεια για τις τουρκικές τρομοκρατικές οργανώσεις Βολκάν και ΤΜΤ και τα σχέδια για την Τουρκική Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Χρειαζόμαστε εθελοντές σε εκδηλώσεις για διανομή του βιβλίου». http://cyprusactionnetwork.org/yahoo_site_admin/assets/docs/BLOODY_TRUTH__The_Book.266130049.pdf #### ========================Cyprus Action Network of America (CANA)2578 Broadway #132New York, NY 10025New York: Tel. 917-699-9935 begin_of_the_skype_highlighting 917-699-9935 end_of_the_skype_highlightingEmail: cana@cyprusactionnetwork.orgwww.cyprusactionnetwork.org ========================Το Κυπριακό Δίκτυο Δράσης τής Αμερικής (CANA) είναι κίνημα βγαλμένο από τη βάση, μη κερδοσκοπικό, που υποστηρίζει τη γνήσια αυτοδιάθεση και τα ανθρώπινα δικαιώματα για τον λαό τής Κύπρου. Για να προστεθείτε στη ηλ. Ταχυδρομική λίστα της επαγρύπνησης δράσης της CANA, ή για να συστήσετε την CANA σε έναν φίλο ή έναν συνάδελφο, παρακαλώ διαβιβάστε το σχετικό όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, με τον τίτλο “προσθέστε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην λίστα διανομής της CANA”, στο cana@cyprusactionnetwork.org Ενθαρρύνεστε να διαβιβάσετε αυτήν την επαγρύπνησης δράσης σε πέντε ή περισσότερα άτομα που μπορει να έχουν ενδιαφέρον για τις ηλεκτρονικές διανομές μας ή για την αποστολή της CANA. Μπορείτε να αναρτήσετε οποιαδήποτε άρθρο της CANA, δελτίο τύπου ή επαγρύπνησης δράσης στο διαδίκτυο εφ’ όσον πιστώνετε την CANA και το συντάκτη (ες).

**** Ο/Η George Kourkoulis έστειλε μήνυμα στα μέλη του ΠΗΓΑΔΑ ΜΕΛΙΓΑΛΑ.

George KourkoulisJuly 5, 2010 at 11:44am
(χωρίς θέμα)
AGAPHTA MELH TOU GROUP.......TO GROUP EINE KAI PALI DIKO MAS........SAS EUXARISTW GIA THN SYMPARASTASH KAI TIS XILIADES NUNHMATA.......,.ME SEBASMO GEORGE KOURKOULIS

**** Ο/Η Elpida Adamopoulou έστειλε μήνυμα στα μέλη του MARITA RITZI-Μαρίτα Ρίτζι (ΗΘΟΠΟΙΟΣ).

Elpida AdamopoulouJuly 5, 2010 at 11:25am
Θέμα: Kαλημέρα κ καλή εβδομάδα
Η Μαρίτα, εγώ και οι διαχειριστές της ομάδας...σας ευχόμαστε να περάετε μια υπέροχη, δροσερή εβδομάδα. και μη ξεχνατε..15 Ιουλίου TIME BRAKE το Νο1 επριοδικό με σταυρόλεξα,γρίφους και πολλά νέα παιχνίδια..Στο εξώφυλλο του Ιουλίου η αηαπημένη μας...Μαρίτα Ρίτζι .-

****Ειδοποιήσεις ημερολογίου για Skoulikas Blasiou Web Site, 6 Ιουλίου 2010‏
Από:
MyHeritage Notification (
notify2@myheritage.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.
Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 10:46:09 πμ
Προς:
stamoskal@windowslive.com
5 συνημμένα
Λήψη όλων των συνημμένων (32,9 ΚΒ)
Header.gif (17,5 ΚΒ), 500053_09...jpg (2,1 ΚΒ), birthdayI...jpg (4,1 ΚΒ), greeting.gif (0,7 ΚΒ), Footer.gif (8,6 ΚΒ)
Αν δε μπορείτε να δείτε τις εικόνες σε αυτό το μήνυμα, κάντε κλικ εδώ.
.ExternalClass
{background-color:#DAE0C2;}
Αγαπητή/έ BASILIS SKOULIKAS,
Η παρούσα είναι μια αυτόματη ειδοποίηση από το
Skoulikas Blasiou Web Site στο MyHeritage.com. Ακολουθούν τα επικείμενα γεγονότα της οικογένειας σας:
Επικείμενα αύριο
5 Ιουλίου 2010
30 Γενέθλια του/της BASILIS SKOULIKAS
Ανεψιός
Αποστολή χαιρετισμού στον.στην BASILIS
Καλή σας ημέρα, MyHeritage.com .-


**** कैलेंडर संकेत - जुलाई 6 2010‏
Από:
MyHeritage Notification (notify2@myheritage.com)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 10:46:10 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
5 συνημμένα Λήψη όλων των συνημμένων (32,9 ΚΒ)
Header.gif (17,5 ΚΒ), 500053_09...jpg (2,1 ΚΒ), birthdayI...jpg (4,1 ΚΒ), greeting.gif (0,7 ΚΒ), Footer.gif (8,6 ΚΒ)
इस ईमेल को पढने में कठिनाई हो रही है ? अपने ब्राउजर में देखें
.ExternalClass
{background-color:#DAE0C2;}
प्रिय DESPINA BASI BLASIOU,
MyHeritage.com पर Skoulikas Blasiou Web Site द्वारा यह स्वतः सूचित किया जा रहा है . यह आपके परिवार के आने वाले इवेंट हैं
कल आ रहे हैं
जुलाई 5 2010
BASILIS SKOULIKAS का 30 जन्मदिन
भाई का पोता
BASILIS को एक ग्रीटिंग भेजो
आपका दिन अच्छा हो, MyHeritage.com


****vio‏
Από:
vio (
member-17933205@shtyle.fm)
Ενδεχομένως να μην γνωρίζετε αυτόν τον αποστολέα.
Σήμανση ως ασφαλούςΣήμανση ως ανεπιθύμητη αλληλογραφία
Εστάλη:
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010 6:34:29 πμ
Προς:
snstam@gmail.com
Hi stamatios skoulikas!
vio Your Shtyle profile stamatios skoulikas
vio requests your friendship after visiting your Shtyle.fm profile. Message:kalimera

Click to View
vio Shtyle.fm profile: http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=17933205 Your Shtyle.fm profile: http://www.shtyle.fm/profile.do?userid=12201497 Your Shtyle.fm login is snstam@gmail.com Forgot password? Share ringtones, songs, documents with your Shtyle.fm friends. 100MB of online storage space with your account.

**** Σκόρπισε το θάνατο σε καφετέρια
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010,
Με σφαίρες έλυσαν τις οικονομικές τους διαφορές ένας ιδιοκτήτης καφετέριας και τέσσερα ακόμη άτομα στην Ερέτρια της Εύβοιας. Σύμφωνα με πληροφορίες ο πατέρας του ιδιοκτήτη πυροβόλησε και σκότωσε τρία από τα τέσσερα άτομα που είχαν οικονομικές διαφορές με τον γιο του και στην συνέχεια κατάφερε να διαφύγει.Οι τέσσερις άνδρες, ανάμεσά τους και ένας δικηγόρος, ξεκίνησαν σήμερα το πρωί από την Αθήνα για να βρουν τον ιδιοκτήτη του καταστήματος.Όταν έφτασαν εκεί συνομίλησαν αρκετή ώρα μαζί του. Ξαφνικά, περίπου στη 13:00 το μεσημέρι, ο 60χρονος πατέρας του καταστηματάρχη τους πλησίασε με ένα όπλο.Ο 60χρονος πυροβόλησε και σκότωσε τους τρεις από τους τέσσερις άνδρες. Ο τέταρτος, λίγη ώρα νωρίτερα είχε σηκωθεί από το τραπέζι που κάθονταν για να μιλήσει στο κινητό του.Η Αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό του 60χρονου ο οποίος κατάφερε να διαφύγει.-

****Κινηματογραφική καταδίωξη στην Αττική οδό
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010,
«Ξέφρενη» πορεία ακολούθησε το αυτοκίνητο όπου επέβαιναν δύο άτομα, τα οποία χθες το βράδυ καταδιώχθηκαν από αστυνομικούς στην Αττική οδό. Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 21:15, όταν άνδρες της Αστυνομίας πλησίασαν το αμάξι που βρισκόταν παρκαρισμένο σε χωράφι στην Ελευσίνα και συγκεκριμένα, στη συμβολή της λεωφόρου Τιτάν με παράδρομο της Αττικής οδού. Όταν οι δύο επιβαίνοντες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αστυνομικών, έθεσαν σε λειτουργία το όχημα και εισήλθαν με ταχύτητα στην Αττική οδό, ενώ το περιπολικό τους ακολούθησε. Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης, ο οδηγός του αυτοκινήτου δεν σταμάτησε ούτε καν όταν αντίκρισε μπροστά του την απαγορευτική μπάρα των διοδίων Ασπροπύργου και, πατώντας το γκάζι, πέρασε από αυτή, σπάζοντάς την στα δύο. Στη συνέχεια, αυτοκίνητο και περιπολικό βγήκαν από την Αττική οδό και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή Άνω Φούσσα Ασπροπύργου, ενώ ένας αστυνομικός πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό. Οι καταδιωκόμενοι για άγνωστο λόγο παράτησαν το αυτοκίνητο και άρχισαν να τρέχουν, γεγονός που κατέστησε ευκολότερο το έργο των αστυνομικών οι οποίοι, ύστερα από αρκετή ώρα, κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν εκ των δύο δραστών. Κατά την έρευνα, διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 22χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, ενώ στο όχημα δεν εντοπίσθηκαν ναρκωτικά ή άλλα ύποπτα αντικείμενα. Ο δεύτερος άνδρας που επέβαινε στο αμάξι παραμένει ασύλληπτος.-

****Νεκρός 42χρονος σε τροχαίο, τραυματίστηκαν τα παιδιά του
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010,
Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 42χρονος πατέρας τριών παιδιών από την Καλαμάτα σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 74,5 χλμ. της εθνικής οδού Τρίπολης – Καλαμάτας.Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 42χρονος δημοτικός υπάλληλος με κατεύθυνση προς την Καλαμάτα, συγκρούσθηκε με αυτοκίνητο, που κινείτο προς την αντίθετη κατεύθυνση και οδηγούσε 39χρονος. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματισθεί σοβαρά ο 42χρονος και να διακομισθεί με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του δεύτερου οχήματος, αλλά και τα τρία παιδιά του 42χρονου που επέβαιναν στο όχημα.-

**** Εναντιώνονται στον «Καλλικράτη» με αποχή από τις εκλογές
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010,
Οι κάτοικοι του Βελβεντού Κοζάνης αποφάσισαν να απέχουν στο σύνολό τους από τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές του προσεχή Νοεμβρίου, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη συνένωση του δήμου τους, στο πλαίσιο του νομοσχεδίου «Καλλικράτης». Η απόφαση αυτή πάρθηκε ύστερα από δημοψήφισμα που διενεργήθηκε χθες, ενώ υπέρ της αποχής ψήφισε η συντριπτική πλειοψηφία των κατοίκων, με ποσοστό 95,64%. Τα αποτελέσματα του τοπικού δημοψηφίσματος θα κοινοποιηθούν το επόμενο χρονικό διάστημα στους βουλευτές της περιοχής, την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, τη νομαρχία Κοζάνης, την ΤΕΔΚ, το υπουργείο εσωτερικών και τον πρωθυπουργό. -

****Στο χειρουργείο πατέρας δύο παιδιών, μετά από τροχαίο
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010,
Σε χειρουργική επέμβαση υποβάλλεται αυτή την ώρα ένας άνδρας, οικογενειάρχης και πατέρας δύο παιδιών, μετά από τροχαίο ατύχημα που συνέβη χθες το απόγευμα στη διαδρομή Λευκάδα- Άγιος Νικόλας. Από το τρακάρισμα τραυματίστηκαν ελαφρά τα παιδιά και η σύζυγός του, ενώ ο οδηγός έφερε βαριά τραύματα και χρειάστηκε να χειρουργηθεί. Μετά το ατύχημα, ο δρόμος παρέμεινε κλειστός για αρκετή ώρα, ενώ η κυκλοφορία διεξάγονταν με μεγάλη δυσκολία. Πηγή: «lefkadapress.gr» .-

**** Γλίτωσε την σύγκρουση με το τρένο
Δευτέρα, 5 Ιουλίου 2010,

Όπως μας καταγγέλλει αναγνώστης της zougla.gr λίγα χιλιόμετρα βόρεια της Κυπαρισσίας στη Μεσσηνία, στον οικισμό Αγιαννάκη, υπάρχει μία διάβαση στις σιδηροδρομικές γραμμές. Από αυτό το σημείο διέρχονται καθημερινά δεκάδες αυτοκίνητα καθώς λίγα μέτρα πιο κάτω βρίσκεται η παραλία Αγιαννάκη. Ωστόσο, εδώ και αρκετό καιρό, ούτε οι μπάρες της διάβασης λειτουργούν, ούτε το ηχητικό σήμα, που σε ενημερώνει ότι έρχεται τρένο. Το Σάββατο, κάποιος πολύ τυχερός «εμπιστεύθηκε» τις μπάρες και γλίτωσε τον θάνατο, παρά τρίχα!Οι αρμόδιοι της ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχουν φροντίσει να τοποθετήσουν έστω μία πρόχειρη προειδοποιητική πινακίδα που να ενημερώνει τους διερχόμενους οδηγούς ότι οι ειδικές μπάρες δεν λειτουργούν πλέον. Η κατάσταση όσο πάει και χειροτερεύει εκεί, και αν κάποιος από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν ευαισθητοποιηθεί είναι βέβαιο ότι εκεί θα έχουμε νεκρούς.-

ALLA NEA MAS :

****



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου