arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 02/05/2010 και τα άλλα * *

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 02/05/2010 και τα άλλα :



~*Το επόμενο ραντεβού τέλη Μαΐου
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Μιχάλης Παπανίδης

Με την πιο δραματική ομιλία πρωθυπουργού στη νεότερη ιστορία της Ελλάδας ερρίφθη ο κύβος για τα πιο σκληρά δημοσιονομικά μέτρα που έχουν ληφθεί στη χώρα, ως αντιστάθμισμα του πιο μεγάλου δανείου στήριξης της οικονομίας που επίσης έχει δεχθεί ο τόπος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώπιον των υπουργών του, μίλησε για ιστορικές επώδυνες αλλαγές, οι οποίες, ωστόσο, θα βγάλουν τη χώρα και τον πολίτη από το αδιέξοδο και την κρίση.


Οι πρωθυπουργικές ανακοινώσεις έγιναν μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα, με τους υπουργούς στο σύνολό τους να έχουν σκυθρωπά πρόσωπα. Οι ανακοινώσεις επικεντρώθηκαν κυρίως στον στόχο της πλήρους ανάκτησης της χαμένης αξιοπιστίας της χώρας και της λειτουργίας του κράτους, που κινδυνεύει να κηρύξει στάση πληρωμών με τη μη καταβολή μισθών και συντάξεων.

Στα «μαλακά» έπεσαν τελικά οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι του ιδιωτικού τομέα, καθώς δεν θα δουν τα δώρα να περικόπτονται, ούτε τις απολύσεις να απελευθερώνονται και, βεβαίως, την αποσάθρωση του συνόλου των εργασιακών σχέσεων. Από τις περικοπές, ωστόσο, δεν γλύτωσε το ύψος των αποζημιώσεων.

Το «βάρος» θα σηκώσει, ουσιαστικά μονομερώς, ο δημόσιος τομέας, ένας μέσος μισθωτός του οποίου θα δει το εισόδημά του να μειώνεται κατά 10.000 ευρώ ετησίως.

Το πλέον χαρακτηριστικό είναι ότι οι δαπάνες του δημόσιου τομέα προσαρμόζονται έτσι, ώστε να μπορούν να χρηματοδοτηθούν αποκλειστικά και μόνο από τα δημόσια έσοδα, δηλαδή να μην ξαναδανειστεί η χώρα, προκειμένου να καλύψει μισθούς και συντάξεις.

Η συνολική απώλεια των Ελλήνων κάθε κατηγορίας και εισοδήματος ανέρχεται σε 30 δις ευρώ σε τρία χρόνια από σήμερα.

Ποια είναι τα μέτρα



Με δίλημμα το γνωστό «ή σωζόμαστε ή καταστρεφόμαστε» τα μέτρα που τελικά αποφασίστηκαν είναι:

1. Αύξηση του ΦΠΑ σε όλες τις βαθμίδες με την ανώτατη να φθάνει στο 23% .
2. Αύξηση κατά 10% στους φόρους σε καύσιμα, ποτά και τσιγάρα.
3. Νέα έσοδα από τη φορολόγηση των αυθαιρέτων και το πρόστιμο διατήρησης αυθαιρεσιών.
4. Αύξηση στους φόρους πολυτελείας.
5. Διευρύνεται η φορολογική βάση του ΦΠΑ.
6. Επεκτείνονται τα «πράσινα τέλη».
7. Αυξάνονται οι αντικειμενικές αξίες των ακινήτων.
8. Φορολογούνται τα εισοδήματα σε… είδος.
9. Φορολογούνται οι άδειες και τα κέρδη από τυχερά και τεχνικά παιχνίδια.
10. Τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και το επίδομα αδείας μειώνονται οριζόντια σε 1000 ευρώ συνολικά και χορηγούνται σε όσους έχουν εισόδημα έως 3.000 ευρώ τον μήνα, μικτές αποδοχές μαζί με τα επιδόματα. Από εκεί και επάνω καταργούνται.
11. Μειώνονται ακόμη 8% τα επιδόματα των δημοσίων υπαλλήλων.
12. Μείωση μισθών κατά 3% στους υπαλλήλους των ΔΕΚΟ, όπου δεν υπάρχουν επιδόματα.
13. Για τους συνταξιούχους δημοσίου και ιδιωτικού τομέα, τα επιδόματα περικόπτονται για το Πάσχα στα 200 ευρώ, την άδεια στα 200 ευρώ και των Χριστουγέννων στα 400 και θα χορηγούνται σε συντάξεις, που δεν υπερβαίνουν τα 2.500 ευρώ μηνιαίως, μικτά.
14. Επιβολή ΛΑΦΚΑ στις υψηλές συντάξεις δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
15. Αναστέλλεται η καταβολή της δεύτερης δόσης του επιδόματος αλληλεγγύης.
16. Το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων μειώνεται κατά ένα δις ευρώ εφέτος και του χρόνου.
17. Νέες μειώσεις στη μισθολογική δαπάνη του Δημοσίου μέσα από την ενιαία αρχή πληρωμών.
18. Παγώνουν οι μισθοί και οι συντάξεις του Δημοσίου για τρία χρόνια ως προς τις προσδοκώμενες αυξήσεις.
19. Εξοικονόμηση δαπανών από την εφαρμογή του «Καλλικράτη».
21. Η εξομοίωση του χρόνου εργασίας ανδρών και γυναικών αρχίζει από το 2011, με τριετή περίοδο προσαρμογής.
22. Οι συντάξεις καθορίζονται βάσει του συνόλου του εργασιακού βίου.
23. Αυτόματος μηχανισμός προσαρμογής των συντάξεων στο προσδόκιμο ζωής.
24. Ελάχιστο όριο συνταξιοδότησης στα 60 χρόνια και ελάχιστον εργασιακός βίος τα 40 χρόνια.
25. Περικόπτονται οι αναπηρικές συντάξεις και τα επαγγέλματα που χαρακτηρίζονται «βαρέα και ανθυγιεινά».
26. Μείωση των ασφαλιστικών ταμείων σε τρία.
27. Ελάχιστη εγγυημένη σύνταξη μετά τα 65 με εισοδηματικά κριτήρια.
28. Άνοιγμα κλειστών επαγγελμάτων.
29. Απελευθέρωση των μεταφορών και της ενέργειας.
30. Μείωση της γραφειοκρατίας για ίδρυση νέων επιχειρήσεων.
31. Επιβάλλεται νέα έκτακτη εισφορά για τις κερδοφόρες επιχειρήσεις.-




^*** Α. Μέρκελ: «Μονόδρομος» για τη σταθερότητα του ευρώ το ελληνικό πρόγραμμα λιτότητας
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Με θετικά λόγια για το πρόγραμμα λιτότητας που ανακοίνωσε την Κυριακή η ελληνική κυβέρνηση, μίλησε η Γερμανίδα καγκελάριος, Άγκελα Μέρκελ, χαρακτηρίζοντάς το «μονόδρομο» για τη σταθερότητα του ευρώ.

Όπως ανακοίνωσε, σε δηλώσεις της από τη Βόννη, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Έλληνα πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, χωρίς, όμως, να διευκρινίσει το ύψος του δανείου που θα χορηγηθεί.

«Είναι ένα πρόγραμμα υψηλής ποιότητας» κατέληξε η κα Μέρκελ.-




**** Γ. Καρατζαφέρης: Μέρος του προβλήματος ο Γ. Παπανδρέου
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Για αδύναμη κυβέρνηση, αδύναμη διαπραγμάτευση και αδύναμα αποτελέσματα έκανε λόγο, σε δήλωσή του για τα μέτρα που ανακοίνωσε την Κυριακή η κυβέρνηση, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σύμφωνα με τον κ. Καρατζαφέρη, «οι άνθρωποι της “Νέας Ρώμης” επέβαλαν μέτρα που συνθλίβουν την αξιοπρέπειά μας χωρίς καμία εγγύηση για το αύριο, χωρίς καμία εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να έχουμε ανάπτυξη, χωρίς καμία εγγύηση ότι θα μπορέσουμε να αποδράσουμε οριστικά από την κρίση».

«Ο κ. Παπανδρέου κατόρθωσε να γίνει πλέον μέρος του προβλήματος» καταλήγει στη δήλωσή του ο Γ. Καρατζαφέρης.-





*** Α. Σαμαράς: Βατερλώ για τις προβλέψεις και τις πολιτικές της κυβέρνησης
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Ομολογία αποτυχίας από την πλευρά της κυβέρνησης χαρακτήρισε τα μέτρα που ανακοινώθηκαν σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς.

«Σήμερα δίνουν πολύ μεγαλύτερη δόση από ένα “φάρμακο” που ήδη απέτυχε. Σήμερα κινδυνεύουμε περισσότερο από την υπερβολική δόση του ''φάρμακου'', παρά από την ίδια την “ασθένεια”» συνέχισε ο κ. Σαμαράς.

Ο αρχηγός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης έκανε λόγο για «Βατερλώ» προβλέψεων και πολιτικών της κυβέρνησης, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση «έχει ξοδέψει κάθε απόθεμα αξιοπιστίας μέσα σε λίγους μήνες».

Ο κ. Σαμαράς επεσήμανε, επίσης, την απουσία αναπτυξιακών μέτρων, τα οποία «θα επέτρεπαν στην Ελλάδα να αντιμετωπίσει σύντομα το πρόβλημα του υπερδανεισμού της με τις δικές της δυνάμεις, ώστε να βγει από τη “μέγγενη” το ταχύτερο».

Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας επανέλαβε, τέλος, τη διαφωνία του με την προσφυγή στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και κατέληξε, λέγοντας ότι «ξέρω με ποιο τρόπο μπορεί να τελειώσει αυτή η δραματική περιπέτεια, όσο γίνεται γρηγορότερα και λιγότερο οδυνηρά».-




***Μειώσεις σε βουλευτές και υπαλλήλους της Βουλής
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Σε περικοπή των δώρων και των επιδομάτων γραφείου των βουλευτών, καθώς και σε μειώσεις στις αποδοχές των υπαλλήλων της Βουλής προχωρά και το Κοινοβούλιο, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων από την κυβέρνηση, για την αντιμετώπιση των δημοσίων χρεών.

Μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο πρωθυπουργός ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής να αναλάβει πρωτοβουλίες, έτσι ώστε το Κοινοβούλιο να τεθεί στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας και οι βουλευτές να συμμετάσχουν στα βάρη και να παραιτηθούν των δώρων τους.

Συγκεκριμένα, για τους Βουλευτές:

- Ως προς τα επιδόματα εορτών, Χριστουγέννων και Πάσχα, και το επίδομα αδείας, αυτά πλέον δεν θα καταβάλλονται στους βουλευτές.

- Πέραν των μειώσεων που έχουν ήδη επέλθει με τις αποφάσεις του Μαρτίου (μείωση 12%), μειώνονται κατά περαιτέρω 8% το επίδομα οργάνωσης γραφείου και τα έξοδα κίνησης.

Για τους υπαλλήλους της Βουλής:

- Η μείωση κατά 8% των κοινών για τους δημοσίους υπαλλήλους επιδομάτων, που επέρχεται με το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών αφορά αυτοδικαίως και στους υπαλλήλους της Βουλής.

- Με απόφαση του προέδρου της Βουλής μειώνονται (πέραν της μείωσης κατά 12% που είχε αποφασιστεί τον Μάρτιο) περαιτέρω κατά 8% τα επιδόματα κίνησης και υπερωριακής απασχόλησης.

- Επίσης, με απόφαση του προέδρου της Βουλής, μειώνεται (πέραν της μείωσης κατά 12% για μηνιαίο ποσό μέχρι 1.000€ και 17% για ποσά άνω των 1.000€ που αποφασίστηκε τον Μάρτιο) περαιτέρω κατά 8% το ειδικό επίδομα «έκτακτης αποζημίωσης» (έτσι ώστε η συνολική μείωση να ανέρχεται μέχρι 25%).

- Τέλος, οι ρυθμίσεις που προβλέπονται από το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και το επίδομα αδείας ισχύουν αυτοδικαίως και για τους υπαλλήλους της Βουλής.

Σε αυτή την εξαιρετικά κρίσιμη στιγμή, δήλωσε ο κ. Πετσάλνικος «όλοι ενωμένοι πρέπει να δώσουμε αυτή την ιστορική μάχη για τη σωτηρία της χώρας μας. Ως πρόεδρος της Βουλής δηλώνω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι η Βουλή των Ελλήνων, οι βουλευτές και οι εργαζόμενοι, θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, εκπέμποντας σαφές μήνυμα ουσιαστικής συμμετοχής και συμβολής σε αυτή την πανεθνική προσπάθεια, για να ξεπεράσει ο τόπος την κρίση».-




**ΚΚΕ: Τα μέτρα θα πλήξουν και τον ιδιωτικό τομέα
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Για ψέμα του πρωθυπουργού, ότι τα σκληρά μέτρα δεν θα πλήξουν τον ιδιωτικό τομέα, μίλησε η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, αμέσως μετά την ανακοίνωση των σκληρών δημοσιονομικών μέτρων από την κυβέρνηση.

«Είναι ψέμα αυτό που είπε ο κ. Παπανδρέου: Ότι τα μέτρα δεν θα πλήξουν τον ιδιωτικό τομέα. Θα πλήξουν και τον δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα, με τις νέες εργασιακές σχέσεις, με το ασφαλιστικό, με την κατάργηση των συλλογικών διαπραγματεύσεων, με τον εκβιασμό της μεγάλης καπιταλιστικής εργοδοσίας» σημείωσε η κα Παπαρήγα.

Όπως ανέφερε η γγ του ΚΚΕ, πλέον «ήρθε η ώρα της μεγάλης και της αναντικατάστατης ευθύνης του λαού να αποδείξει ότι δεν πιστεύει τα αισχρά ψέματα της κυβέρνησης, ότι πιστεύει στο δίκιο του αγώνα του».

Σύμφωνα με την Αλέκα Παπαρήγα, τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν δεν θα είναι για τρία χρόνια, αλλά, όπως χαρακτηριστικά είπε, «σε λίγους μήνες θα αλλάξουν και θα ξαναλλάξουν».-



*** ΑΔΕΔΥ: Η κοινωνία μετατρέπεται σε ηφαίστειο
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Τα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση οδηγούν στην εξαθλίωση της κοινωνίας, αναφέρει σε ανακοίνωση της η εκτελεστική επιτροπή η ΑΔΕΔΥ, προσθέτοντας ότι «προφανώς τίποτα δεν ισχύει από αυτά που επικαλέστηκαν για ανθρώπινη αλληλεγγύη, για κοινωνική δικαιοσύνη, για Ελλάδα των αξιών».

Η κρίση, σύμφωνα με την ΑΔΕΔΥ, θα αποτελέσει άλλη μια ευκαιρία «για τους έχοντες και τους κατέχοντες για τις επιχειρήσεις και τις τράπεζες, για τους γνωστούς κερδοσκόπους και τους εκβιαστές της κοινωνίας και των πολιτών».

Το ανώτατο συνδικαλιστικό όργανο των δημοσίων υπαλλήλων κάνει, επίσης, λόγο για «τυπική ανακοίνωση της χρεοκοπίας της ζωής των μισθωτών, των συνταξιούχων, των ανέργων» και καταλήγει:

«Βγαίνουμε στο δρόμο, διαδηλώνουμε, απεργούμε. Μπορούμε τώρα και άμεσα να σταματήσουμε την κατρακύλα, να μην περάσουν τα αντιλαϊκά, εισπρακτικά, αντικοινωνικά μέτρα. Όλοι την Τετάρτη στην απεργία. Όλοι στη συγκέντρωση στο Πεδίο του Άρεως».-




**** Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-1
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

η πρώτη αναμέτρηση της δεύτερης αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League. Στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη, για να φτάσουν πιο κοντά στην έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 2-1

Γκολ: 10' Μέλμπεργκ, 43' Μαρέσκα - 22' πεν. Τζιμπούρ

Κίτρινες κάρτες: Ζεβλάκοφ, Λούα Λούα - Αραούχο, Λαγός, Μάκος ,Ντουντού ,& Μαρέσκα ,

Ολυμπιακός (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Ζεβλάκοφ. Αβ. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Ρ. Μπράβο, Μαρέσκα, Όσκαρ, Λούα Λούα, Νταρμπισάιρ, Ντάτολο.

ΑΕΚ (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Σάχα, Αραούχο, Λαγός, Γιάχιτς, Μανωλάς, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Μάκος, Χέρσι, Σκόκο, Τζεμπούρ.-




*** Στον άλλο αγώνα : ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2-0 , τα γκόλ 27΄Ιβιτς ,36΄ Σαββίδης .-
ΟΣΦΠ 7 βαθμούς , ΠΑΟΚ 7 βαθμούς, Αρης 3 βαθμούς & ΑΕΚ 2 βαθμούς .-
Την Τετέτη 5/5/2010 : ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ & ΑΕΚ - ΑΡΗΣ .-

*** ΤΟ 6ο ΣΕΡΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΕΚΤΗΣΑΝ ΟΙ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ !! ΑΥΤΟΚΑΤΟΡΙΑ !! ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ !! ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ....ΤΑ ΕΤΗ ... 1983 , 1985 , 1988 , 1990 , 1991 , 1992 , 1993 , 1998 , 2000 , 2005, 2006 , 2007 , 2008 , 2009 , & 2010 ...δέκα (10) χρόνια πρωταθλήτριες !!!!!!!!! *** ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ 2010 ΟΙ ΒΟΛΕΪΜΠΟΛΙΣΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ήταν νταμπλούχες κατακτώντας κύπελλο Ελλάδας και Πρωτάθλημα !! ~** ΟΙ αθλήτριες βολεϊ του Παναθηναϊκού του Τάκη Φλώρου (προπονητή) : Κονταξίδου , Ντουμιτρέσκου , Μόλναρ , Τομάσεβιτς , Τζανακάκη , Χαντζηνικολάου , Μυλωνά , Παπαγεωργίου , Χαντζηνίκου , & Σαπαρέφσκα .-

~*** ΣΤΑ ΠΛΕΪ ΟΦ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ : 2/5/2010 : Παναθηναϊκός - Πανιώνιος 92-57 , Ολυμπιακός - Άρης 75-63 , Μαρούσι - Κολοσσός Ρόδου 87-68 , & Πανελλήνιος - ΠΑΟΚ 71-69 .-

** ΣΕ ΜΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ . ο Παναθηναϊκός γλέντησε με τους 50.000 φίλους του και ανάβηκε στον θρόνο του βασιλιά της ποδοσφαιρικής Ελλάδας για το 2010 , κατακτώντας το ντάμπλ ...Πρωτάθλημα και κύπελλο !!!!!!!!!!!!!!




**** Οι εξεταστές υποψηφίων οδηγών δικαιούνται πρόσθετη παροχή
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Οι εξεταστές υποψηφίων οδηγών του υπουργείου Μεταφορών, οι οποίοι απασχολούνται με συμβάσεις εργασίας αορίστου χρόνου και αμείβονται σύμφωνα με τις διατάξεις περί ενιαίου μισθολογίου, δικαιούνται να λαμβάνουν την μηνιαία πρόσθετη παροχή των 176 ευρώ.

Την παροχή των 176 ευρώ, λαμβάνουν πολλές και ετερόκλητες κατηγορίες εργαζομένων της Δημόσιας Διοίκησης και κυρίως υπουργείων, Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Όπως αναφέρεται στην αρεοπαγιτική απόφαση η χορήγηση της εν λόγω παροχής έχει προσλάβει χαρακτήρα γενικής προσαύξησης των τακτικών αποδοχών των εργαζομένων.

Στην απόφαση του Αρείου Πάγου αναφέρεται ότι η μη χορήγηση της εν λόγω παροχής στην συγκεκριμένη κατηγορία εργαζομένων του υπουργείου Μεταφορών συνιστά παραβίαση της συνταγματικής αρχής της ισότητας.

Διευκρινίζεται ακόμη στην δικαστική απόφαση, ότι το επίδομα εξεταστών ικανότητας οδήγησης υποψηφίων οδηγών (500 ευρώ) που λαμβάνει η εν λόγω κατηγορία εργαζομένων, συνιστά αποζημίωση για πρόσθετη απασχόληση και δεν έχει σχέση με την παροχή των 176 ευρώ, όπως ισχυρίζεται το υπουργείο Μεταφορών.-




** Έκρηξη σε προθάλαμο τράπεζας στο Νέο Ψυχικό
Κυριακή, 2 Μαΐου 2010,

Εκρηκτικός μηχανισμός αποτελούμενος από γκαζάκια εξερράγη στον προθάλαμο της τράπεζας HSBC στο Νέο Ψυχικό στις 20:09.

Η τράπεζα βρίσκεται στη συμβολή των οδών Κόδρου και Δημητρίου Βασιλείου.

Δεν είχε προηγηθεί προειδοποιητικό τηλεφώνημα.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από δυνάμεις της Αστυνομίας.-


*** ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ :


~**~** http://www.atdhe.net/ , ‘’’’’ ΖΩΝΤΑΝΑ όλοι οι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΜΑΣ “”

~**
** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι , ειδήσεις , σημαντικά και ασήμαντα .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν με αγάπη πάντα τα ξαναγράφουμε .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 >_ Αυτοί που μας γράφουν .-

**** http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 Απ' το χαμομηλάκι πάντα με αγάπη κι' αυτοί που μας γράφουν .-

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2010 .-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος 2010 .-

~***~! http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , .. Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές .-

~**! http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010
Μας γράφουν σήμερα και χθές

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/28042010.html , Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/04/2010 και τα άλλα .-

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/27042010.html , Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/04/2010 και τα τοπικά μας *

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/26042010.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 26/04/2010 *

~**! http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά * και Υγεία για όλους .-

~**! http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/lionof-piraeus.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά - The lionof Piraeus .-

~**! http://dimmetoparfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 Απ' το χαμομηλάκι παντα με αγάπη κι' αυτοί που μας γραφουν

*** ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΣ :
~** http://www.youtube.com/watch?v=Alckuia-pko ,


**~** http://www.youtube.com/watch?v=B71Hdiit2P0 ,

~** ~** http://www.youtube.com/watch?v=isBo-xtgNuY ,

*** ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΣΗΜΑΝΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Από ΚΑΛΑΜΆΤΑ πρός Αθήνα οδικός σήμερα ,διερχόμαστε την σύραγκα (τούνελ) Ραψωμάτη μήκους 1370 μέτρων , την σύραγγα Αρτεμησίου ( Αλέας) 1400 μέτρων μήκους , την σύραγκα " Σκίρων " στην Κακιά Σκάλα 360 μέτρων και την επίσης στην κακιά σκάλα σύραγγα " Θησέας " 319 μέτρων .! Έτσι πλά για μια απλή ενημέρωση μας 3/5/2010 .-

**~**

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_22.html , Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010 ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ .-

~** http://vlasiosarfara.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Από το χαμομηλάκι , ειδήσεις , σημαντικά και ασήμαντα .-

~** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 Αυτοί που μας γράφουν με αγάπη πάντα τα ξαναγράφουμε .-

**** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html , Παρασκευή, 23 Απριλίου 2010 >_ Αυτοί που μας γράφουν .-

**** http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/24042010_24.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΒΒΑΤΟ 24/04/2010 .-

~*** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος 2010 .-

~***~! http://arfara-messinias-stamos.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , .. Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010 Μας γράφουν σήμερα και χθές .-

~**! http://snsstamoskal.blogspot.com/2010/04/blog-post_30.html , Παρασκευή, 30 Απριλίου 2010

Μας γράφουν σήμερα και χθές

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/28042010.html , Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 28/04/2010 και τα άλλα .-

~**! http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/panauhnaikos-ao-2010.html , Σάββατο, 24 Απριλίου 2010 ΑΘΛΗΤΙΚΑ - ΠANAΘHNAIKOS A.O. -Παναθηναϊκός Κυπελλούχος Νταμπλούχος

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/27042010.html , Τρίτη, 27 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/04/2010 και τα τοπικά μας *

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/04/26042010.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ 26/04/2010 *

~**! http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/04/blog-post_26.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά * και Υγεία για όλους .-

~**! http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/04/lionof-piraeus.html , Δευτέρα, 26 Απριλίου 2010 Το λιοντάρι του Πειραιά - The lionof Piraeus .-

~**! http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/08052010.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 Ειδήσεις τα Νέα μας σήμερα Σάββατο , 08/05/2010 και άλλα .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/05-2010.html , ΤΕΤΆΡΤΗ, 05 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ τα Νέα μας σήμερα και άλλα Τετάρτη, 05- Μαϊου - 2010 .-

** http://snsarfara.blogspot.com/2010/05/352010.html , ΔΕΥΤΈΡΑ, 03 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ 3/5/2010 και διάφορα άλλα σήμερα και χθες .-

** http://vlasisarfarablogspotcom.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 08 ΜΑΪ́ΟΥ 20 ΜΑΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ .-

** http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , http://stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/06052010.html , Πέμπτη, 06 Μαΐου 2010

Ειδήσεις σήμερα 06/05/2010 Υγεία για όλους και Παράξενα κι όμως αληθινά

** http://snsarfara-stamos-dynami.blogspot.com/2010/05/452010.html , Τρίτη, 04 Μαΐου 2010 Ειδήσεις τα νέα μας σήμερα και πολλά άλλα 4/5/2010 .-

** http://arfara-messinia-stamos.blogspot.com/2010/05/blog-post.html , ΣΆΒΒΑΤΟ, 01 ΜΑΪ́ΟΥ Αυτοί που μας γράφουν χθες και σήμερα .-

**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου