arfara messinias stamos1

Ο ήλιος φωτίζει τα σώματα τα , η δε σοφία τις ψυχές .Ο κόσμος είναι ένα ανάκτορο της σοφίας του Υψίστου . Ο Θεός άναψε κάθε μία ψυχή με το δικό του πυρ . Έτσι λάμπουν όλοι οι άνθρωποι με τη σοφία του σε αυτό το θέατρο , όπως ο Θεός τους έπλασε .-Μερικούς τους έκανε μεγάλα φώτα , σε άλλους μικρά.-(Κάρλος Λιναίος )

 Αρφαρά

Η ελευθερία χωρίς τη μάθηση είναι πάντα σε κίνδυνο• η μάθηση χωρίς ελευθερία είναι πάντα μάταιη. Τζων Κέννεντυ .-

Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ *

ΤΑ ΝΕΑ ΜΑΣ -- ΕΙΔΗΣΕΙΣ :



~* ** Βρέθηκε πτώμα στο βιολογικό καθαρισμό της Μήλου :


Το πτώμα βρέθηκε σε προχωρημένη σήψη από βοσκό της περιοχής! Το πτώμα δεν έφερε ρούχα ενώ η περιοχή που βρέθηκε είναι ιδιαίτερα απομακρυσμένη. Από τα ευρήματα και τις εξετάσεις DNA θα διαπιστωθεί εάν πρόκειται για τον αγνοούμενο εδώ και 6 μήνες επιχειρηματία...
Γιώργο Απέργη


** Προταση για Μακη :

Ρε συ Μακη...Εχεις που έχεις τόσες καταδίκες και άλλα τόοοσα στα σκαριά, δε βαζεις και μια κοπια απο το DVD στην εφημερίδα να τα κονομίσεις;
Μπρος στις αγωγές που θα τραβήξεις τι είναι άλλες δυο για προσωπικά δεδομένα;


** Για τους μεταναστες έκανε το DVD η Τζουλια :


πο τα περίπτερα στους..."μαυρους"
Αυτά είναι! Βγήκε στη "μαυρη" με 3 ευρώ το DVD της Αλεξανδράτου! Κοπιαρίστηκε σκαναρίστηκε το εξώφυλλο και μετα το sold out από τη SIEINA τωρα πωλειται στα καφέ και στα φαναρια!
ΔΗΛΩΣΗ ΣΟΚ....
Μολις το αγοράσαμε 3 ευρώ στο...
ΚΟΛΩΝΑΚΙ


** 10 λόγοι για να μη δεις το DVD της Τζούλιας :

1) Είπαμε ότι για όλα φταίει το γκαζόν αλλά από δω ως το σημείο να πάρεις τη μηχανή για τον κήπο ή τα ξυράφια ή τα λέιζερ και να το κάνεις σαν τη Σαχάρα και την έρημο Γκόμπι μαζί , δείχνει πως η οικολογική σου συνείδηση έπιασε πάτο.
2) Dom Perignon που γράφει στην ετικέτα 1999 , δεν την βγάζεις στο γυαλί γιατί γίνεσαι ρεζίλι των champagne aficionados που εκείνην ακριβώς τη στιγμή βγάζουν οργισμένοι το DVD και το κάνουν 1999 κομάτια. Τίποτε λιγότερο από 1996, που είναι οριακά αποδεκτή ως dildo.
3) Αν είσαι στ’ αλήθεια σκληρό κορίτσι αφήνεις και την τάπα στη φιάλη. Και τη βγάζεις με....

τελετουργικές κινήσεις, χωρίς στόμα, χωρίς χέρια. Στο «πατ» πετιόμαστε και πατιόμαστε ο ένας πάνω στον άλλον
Με τα χέρια το κάνουμε κι εμείς κάθε Χριστούγεννα, σιγά το kinky.

4) Το δικάμερο ή τρικάμερο είναι εντελώς passé και δείχνει πως το Σύνδρομο Πάρις Χίλτον σε έχει κυριέψει χειρότερα κι από ότι τη Λίντα Μπλερ ο Σατανάς. Η τσόντα δεν θέλει αμερικανιές, θέλει Λαρς φον Τρίερ και Δογματική προσέγγιση. Aν είναι και σε χοντρόκοκο ίσως μας πείσεις πως νόμιζες ότι πρωταγωνιστούσες στο Blair Which Pussy ?

5) Αν έχεις λιγότερα από 60 κιλά κάθεσαι σπίτι σου και τρως πίτσες μέχρι να αποκτήσεις λίγο κρέας εκεί που θα έπρεπε να βρίσκονται οι χειρολαβές σου. Μας καταάγχωσε ο fuckerman χωρίς πρόσωπο που αγωνιζόταν να πιαστεί από κάπου ώστε να μη πέσει και τσακίσει κανένα σβέρκο στο άδειο jacuzzi. Aν η Τζούλια ήταν αστικό, θα την είχαν στείλει για σκραπ.

6) Το «πονάω» το λέμε όταν πονάμε πραγματικά. Όταν -για παράδειγμα- ίσα που διακρίνεται η μισή ετικέτα της Dom (όσο η άλλη μισή κρύβεται από ντροπή για την κατάντια της μέσα σου). Ή όταν ενδεχομένως δοκιμάζεις το back door man. Αλλιώς κανείς δεν θα σε λυπηθεί για να σου δώσει ούτε μισό ντεπόν.

7) Τόσο φτηνοκιτσάτο δωμάτιο είχα να δω από την εποχή που ξεφύλλιζα γερμανικές τσόντες του 1970. Αν ήθελα Μηχανή του Χρόνου δεν χρειαζόταν να φιλάω κατουρημένες ποδιές για να βρω το DVD και να γράψω σοβαρή κριτική. Έχω τα Άπαντα της Mutzenbacher πίσω απ’ τις κουβέρτες στη ντουλάπα.

8 Όταν σαλιώνουμε τα χέρια μας και τα δάχτυλά μας για να τα ακουμπήσουμε χαμηλά, δεν το κάνουμε όπως ο μαστρο-Μήτσος πριν βάλει μπρος την πριονοκορδέλα. Αυτά παθαίνεις όταν δεν διαλέγεις καλή χρονιά Dom Perignon και δεν είσαι classy γυναίκα. Αν ήσουν και έβαζες από κάτω (μεταφορικά μιλάω) μια Rose του 1959 , θα χρειαζόσουν και σφουγγαρίστρα.

9) Τα σωστά αρσενικά δεν πτοούνται από το εντελώς fake μέγεθος του επιβήτορα δίχως πρόσωπο.Tα κόλπα με τις κάμερες και τα φίλτρα τα ξέρουμε από την εποχή που η Σεμίνα Διγενή έγινε από 100 κιλά 60 και από 60 χρονών 25. Άλλωστε και μολυβάκι του ΙΚΕΑ να έβαζες δίπλα σε γυναίκα 50 κιλών, θα έδειχνε Montblanc. Σε τα μας ;

10) Όταν ακούσαμε το πρώτο «βαριέμαι» είπαμε πως βαριέται. Στο δεύτερο είπαμε πως αυτά είναι τα ελληνικά που ξέρει, μ’ αυτά θα πορευτούμε, άλλωστε δεν αγοράσαμε κανένα hard core του Βέλτσου. Στο τρίτο είπαμε πως μας δουλεύει ψιλό γαζί. Στο τέταρτο καταλάβαμε πως πράγματι βαριέται και βαρεθήκαμε κι εμείς.

+ 1 bonus : κακία, ξεκακία, θα το πω : όταν η Τζούλια είναι μπουκωμένη, μιλάει ελληνικά καλύτερα.-


** Σημαντική επιδείνωση του καιρού την Κυριακή 7/3 :


Αλλαγή θα παρουσιάσει το σκηνικό του καιρού την Κυριακή σε ολόκληρη σχεδόν την χώρα με βροχές και τοπικές καταιγίδες πρώτα στα Βόρεια και από τις απογευματινές ώρες και μετά στην Κεντρική Ελλάδα. Τα φαινόμενα θα είναι κατα τόπους έντονα κυρίως σε Μακεδονία στην Θράκη αλλά και στην Θεσσαλία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της Κεντρικής και Βόρειας Ελλάδας καθώς επίσης ...
και σε περιοχές της Ηπείρου της Μακεδονίας της Θράκης της Θεσσαλίας και της Δυτικής Στερεάς με υψόμετρο από 200-300 μέτρα και πάνω.Σχερικά καλύτερες θα είναι οι καιρικές συνθήκες σε Κρήτη και Δωδεκάνησα με τοπικά αυξημένες νεφώσεις και λίγες βροχές.
Άνεμοι
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Νότιο Αιγαίο από ανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν και τα 8 Beaufort, στο Κεντρικό Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες-βορειοανατολικές διευθύνσεις θα φτάσουν τα 8 Beaufort .Στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις και θα φτάσουν τα 8 Beaufort .Στο Ιονιο θα πνέουν από ανατολικές-νοτιοανατολικές διευθύνσεις και θα φτάσουν τοπικά και τα 7 Beaufort.
Θερμοκρασία
Η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα πτώση και θα φτάσει στα βόρεια τους 5-6 βαθμούς στα κεντρικά τους 12-13 βαθμούς στα Δυτικά τους 13-14 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα τους 18-19 βαθμούς. Επιμέλεια:meteo-news.gr


** Νέα κόντρα: Λαζόπουλος Λιάτσος, Ροβεσπιέρος vs Γερμανος : Νέα κόντρα στη show biz...


Η κόνρα ξεκίνησε από αυτο που είπε ο Ιάσωνας Τριανταφυλλίδης στο τηλεπαράθυρο του Λιάτσου! Ο Λιάτσος διαφώνησε που ο Λαζόπουλος είπε "απόλυτο τίποτα" το.. απόλυτο τίποτα και ο Ιασωνας διαφώνησε! Τοτε ο Αιμίλιος Λιάτσος του λέει πως θα ξαναβγει στο δελτίο σε... τρεις μήνες! Ο Λαζόπουλος σχολίασε το γεγονός στο Αλ τσαντίρι και δήλωσε...
"Όλοι κρύβουμε έναν Γερμανό μέσα μας!"
Ενω και ο Λιάτσος εδωσε συνέχεια από την εφημερίδα Παρασκευή και 13
Όλοι οφείλουν να δέχονται την κριτική του αριστοφανικού σατιριστή,αλλά ο ίδιος δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του. Ο Λαζόπουλος είναι φαινόμενο στην ελληνική κοινωνία όχι μόνο για το ταλέντο του αλλά και για την υποκρισία που συνοδεύει την δημόσια παρουσία του.
Τηλεοπτικά είναι ένας Ροβεσπιέρος ένας σύγχρονος Σπάρτακος που ζητά απο τους δούλους της σύγχρονης Ρώμης να τα βάλουν με τους πανίσχυρους συγκλητικούς ενώ στην προσωπική του ζωή κάνει παρέα με όλους αυτούς τους ισχυρούς, που κατακεραυνώνει....


** Ποτε θα έρθει το Ipad στην Ελλάδα :


Σε ένα μήνα ξεκινά η διάθεση του στις ΗΠΑ (3 Απριλίου) και λίγες μέρες μετά θα είναι διαθεσιμο σε Αγγλία,Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Ελβετία καθώς και Αυστραλία, Καναδά. Στην Ελλάδα το Ipad εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμο από....
20 Μαίου


** Μια φορά και έναν καιρό ήταν ένα κοριτσάκι.... :


Κάποτε ήταν ένα παιδάκι 10 χρονών. Πανέμορφο κοριτσάκι και οι γονείς του καμάρωναν για τον καρπό τους.
Καμάρωναν όμως πολύ, πάρα πολύ και άρχισαν να επαίρονται και μετά την έπαρση άρχισε η επίδειξη. Άρχισαν να επιδεικνύουν το κοριτσάκι, αριστερά και δεξιά.
Μετά σκέφτηκαν ότι μπορούσαν να βγάλουν λεφτά από αυτό το δώρο που τους χαρίστηκε.
Σκέφτηκαν να εκμεταλλευτούν το δώρο και άρχισαν να πουλάνε την επίδειξη. Έτρεχαν και έσερναν το κοριτσάκι από show σε show. Και βγάζανε λεφτά αλλά το αίσθημα της έπαρσης ήταν ακόρεστο.
Το κοριτσάκι, μεγάλωσε, έγινε όμορφη κοπέλα, αλλά δεν είχε αγάπη, δεν ένιωθε αγάπη, επειδή ποτέ δεν είχε πάρει αγάπη. Ένας ψυχρός άνθρωπος ήταν, τώρα βίωνε την μοναξιά ακόμα περισσότερο.
Ήταν η σειρά της Show-biz...


Την θέση των γονιών της, την πήρε η Show-biz. Υιοθέτησε την κοπελίτσα, την κράτησε ένα διάστημα εσωτερική, όσο χρειαζόταν για να την στρώσει. Να την ετοιμάσει. Την εκμεταλλεύτηκε, την απομύζησε, αλλά της έμαθε καλά, ότι δεν χρειάζεται να έχει συναισθήματα, δεν χρειάζεται να αγαπάει. Της έμαθε ότι μόνο τα χρήματα έχουν αξία. Της έμαθε, ότι η δημοσιότητα είναι τρόπος να βγάλεις χρήματα. Και έτοιμη πλέον την παρέδωσε στην κοινωνία, εφοδιασμένη πλήρως με όλα τα απαραίτητα.

Η κοπελίτσα έγινε γυναίκα πια. Μόνη της, όπως ήταν πάντα άλλωστε, ρίχτηκε με τα μούτρα στη δουλειά. Αφού ντύθηκε με ό,τι ρούχο υπήρχε, άρχισε να ξεντύνεται. Μετά, άρχισε να "τραγουδάει", πήγαιναν να την δουν, αλλά κουράστηκαν να την ακούν και, επειδή τα μάτια εύκολα χορταίνουν, την άφησαν πάλι στην μοναξιά της.

Όλον αυτό τον καιρό, η τηλεόραση, τα ανθρωποφάγα media, καιροφυλακτούσαν. Της έδειχναν τα δώρα τους, της έταζαν μια άλλη ακόμη καλύτερη ζωή. Περισσότερη δημοσιότητα. Αυτά τα μέσα, που "έφαγαν" μια άλλη Τζούλια και μια άλλη Έφη και τόσα άλλα κορίτσια και τόσα άλλα αγόρια, καραδοκούσαν.
Η τηλεόραση, η show-biz άρχισαν να γυρίζουν την πλάτη στο κορίτσι. Και το κορίτσι, επηρμένο από τότε που ήταν παιδάκι, είπε: "τώρα θα σας δείξω εγώ".

Και μας έδειξε, και είδαμε και εμείς και "ευτυχήσαμε" μ' αυτά που είδαμε και το κορίτσι της ιστορίας μας έβγαλε πολλά λεφτά και ένιωσε περήφανη που τα κατάφερε.

Αλλά μετά, έσβησαν τα φώτα και έμεινε μόνη της στο μεγάλο, αλλά άδειο σπίτι της.
Ήταν μια φορά ένα κοριτσάκι...
http://hamomilaki.blogspot.com/


** Γιωργάκη είσαι ηλίθιος;

Αν είναι δυνατόν! Λένε οι Γερμανοί βουλευτές οτι πρέπει η Ελλάδα να πουλήσει κανά νησί να ξεχρεώσει και οι Έλληνες δημοσιογράφοι ρωτούν τη Μερκελ για αυτό για να πει τουλάχιστον οτι ηταν αστείο ή κάτι τέτοιο και αυτή λέει: καταλληλος για να σας απαντήσει είναι ο Ελληνας πρωθυπουργός και του πετάει το μπαλάκι!
Και ο ηλίθιος Τζέφρι αντι να τους διαολοστείλει είπε....
Δεν είναι λύση αυτό! Εμείς αγαπάμε τα νησιά μας
Παιντί μου είσαι ηλίτιο;


** Είδατε το DVD της Τζούλιας; Με ένα USB το ξέρουμε : Το USB αυτό απευθύνεται σε εταιρείες, σχολεία και γονείς. Κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες και έχει ήδη αναστατώσει πολλούς. Οταν το βάζετε στον υπολογιστή αυτό με έναν ειδικό αλγόριθμο βλέπει όλα τα αρχεία και μπορεί να καταλάβει ποια απο αυτά περιέχουν πορνό. Είτε ειναι video είτε φωτογραφίες. Μπορεί να...

σκανάρει έναν σκληρό δισκο 500 GB σε 90 μόλις λεπτά. Στη συνέχεια βγάζει μια λίστα με τα ύποπτα αρχεία και εσείς βλέπετε αν είχε επιτυχία. http://troktiko.blogspot.com/2010/03/usb.html


** Ο Ioannis σας προσκαλεί να γίνετε μέλος της ομάδας του Facebook "Κατάργηση της θανατικής καταδίκης".
Για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και να επιβεβαιώσετε την πρόσκληση στην ομάδα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?group.php&gid=344888969486&mid=1fdbdddG3dd6e022G11dcdb4G6&n_m=snstam%40gmail.com
Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook


**Γεια σου Stamatios
Ο Enimerosi σας επιβεβαίωσε ως φίλο στο Facebook.

Enimerosi Diadiktio

Εδώ είναι κάποιοι από τους φίλους του Enimerosi που ίσως γνωρίζετε και εσείς:

Elena Pistikopoulou
Προσθέστε ως Φίλο

Olympia Makraki
Προσθέστε ως Φίλο


Λαζαρόπουλος Παναγιώτης
Προσθέστε ως Φίλο

Χαραλαμπος ΠαπαδοπουλοςΑ
Προσθέστε ως Φίλο


Penny Tserbis
Προσθέστε ως Φίλο

Κική Ζουναρέλη♔
Προσθέστε ως Φίλο

Ευχαριστούμε,
Η Ομάδα του Facebook Για να δείτε το προφίλ του Enimerosi:
Σύνδεση

Για να δείτε το προφίλ του Enimerosi ή να γράψετε στον Τοίχο του, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?profile.php&id=1268887135&mid=1fdbbc2G3dd6e022G11dcc87G1b&n_m=snstam%40gmail.com



** Ο Alper Tunga έστειλε μήνυμα στα μέλη του YEDİ DEVLET BİR MİLLET OTAGI.
--------------------
Θέμα: Ankete katılırmısınız?
Nihai karara kadar faaliyetlerimizi yeni adresimizde devam etmeye çalışacağız 3 ay içinde tamam ya da devam yönünde nihai bir karar alacağız bu karada yardımcı olmak isterseniz ankete katılabilir ve bu konuda fikrinizi yorum olarak yazarak bize yardımcı olabilirsiniz.
http://www.facebook.com/l/1eebc;www.yedidevletbirmillet.org/Default.asp?mxz=haber&hid=439
--------------------
Για να απαντήσετε σε αυτό το μήνυμα, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο:
http://www.facebook.com/n/?inbox%2Freadmessage.php&t=1393516841574&mid=1fdbba3G3dd6e022G11dcc7cG0&n_m=snstam%40gmail.com


**

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου